Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 2. januára 2015 9:09:25 CET
    ..jako podla mna je tu toho vseobecne malo pouzitelneho...a je jedno ci subikov alebo dominantov....vacsina su debilni kreteni..:)
  • 2. januára 2015 8:58:46 CET
    1. Ak ste si vsimli, je tu pretlak 10 muzov voci 1 zene/dame/slecne, majte to na pamati.

2. Takze, ak si to tak vezmeme, teraz triezvo, logicky...cudujem sa otvara take nieco, co je zrejme???

3. Zeny su tu presexovane, muzi intimne zanedbani...

4. Syty hladnemu neveri. Ak niekoho naozaj pokusaju hormony, treba zajst na spoved. Niekto si to rad so zaujmom vypocuje. Ved je novy rok. A preco nezacat novy rok celibatom? Ved uzivat si budeme vsetci v PEKLE. Tak zabudnite na pozemske slasti. Tu streba si otdtrhat od ust, abstinovat, nefajcit, zit utiahnuto... v ustrani, rozijmat a meditovat a vsetok majetok venovat charite.

Borec na konec:

Najlepsia vyhovorka slecny na stretnuti: "Si pre mna prilis dominantny, ja hladam menej dominantneho."

Stastny novy rok bez hladania. Ono to pride samo (samo chodi len nestastie ho horach).

PS: Dominanti, ktori povedali nadrzanej subinke pri lekcii, ze sex nebude, vedia svoje!!! (najlepsie - nedavat jej roubik dole vobec, nech si ho da sama, ked odide. Kto to bude pocuvat?)

PS2: XY - neboj, polutujem ta nabuduce. Sucitim s tebou.
  • 2. januára 2015 7:35:32 CET
    Pekne vlakno...

A najma velmi pravdiva je jedna vec... dom bez sub je prazdny...

K tym levelom dominancie-to podla mna nie je uplne od veci... nenazvala by som to level, ale podla mna je zakladny rozdiel v tom, ze je iba sex.dom alebo potom "celkova"-osobnostna... ta druha je rarita...
  • 2. januára 2015 6:29:03 CET
    Nahodou ja takych spekulantov ihned odhalim.
    • 13 posts
    2. januára 2015 0:27:38 CET
    "Ved prave..to nikoho nezaujima kolko zranených dusi odtialto odchadza...skoda...malo by"
    Nevravím že je dobre ak niekto niekomu "zlomí srdce" ale nechápem kto konkrétne je ten "niekto" koho by to malo zaujímať a kto by to mal riešiť. Nejaký šéf "BDSM komunity" na Slovensku? Alebo nejaký senát?
  • 1. januára 2015 23:09:09 CET
    tot nevadi Dollores, mi ti rozumieme
  • 1. januára 2015 23:07:06 CET
    ja som si vždy myslela, že domina. sk je stránka o dominách, pre subikov..
  • 1. januára 2015 22:45:26 CET
    durag
    • 1 posts
    1. januára 2015 22:44:19 CET
    • 1 posts
    1. januára 2015 22:35:44 CET
  • 1. januára 2015 22:33:31 CET
    Brrr,,veeeľa kadečoho s dačím suhlas iné o ničom,
    Ee,,asi takto je jedno kto sa vyhlasuje za dominanta kto nie,pri vzťahu dvoch ľudí je to len medzi nimi na čom sa dohodnu o nič iné tu nejde,v bežnom živote su bežní ľudia a mimo by si mali dokázať navzájom naplniť to po čom každý jeden z nich tuži aj v snoch a nebát sa to navzájom si povedať,toto je najväčší problém že si málo ľudí povie pravdu,a na to neplatia žiadne pravidlá a tabuľky,
    A ked niekto tieto hlášky pustí verejne tak je za somára
  • 1. januára 2015 22:32:46 CET
    Nehladam.Len nezabudni napisat ten nick:)
  • 1. januára 2015 22:30:56 CET
    ...lebo nehladas obezivo?
    ...tak idem ja...lebo aj ja musim pocuvat velkeho sefa doma...dobru nocku...zajtra pokracujeme
  • 1. januára 2015 22:28:51 CET
    Ja budem ta falosny:)))))))))))
    Ale ze vobec mi to nevadi
  • 1. januára 2015 22:26:38 CET
    ...verejne stretka...a nepis take veci ...maros..ale uznaj, ze ty nie si tiez vseobecne prezentovana vzorka dominanta...tak bud ty si falosný dominant..alebo ostatní
  • 1. januára 2015 22:23:14 CET
    Ako to ze nie???, ved sme sa stretli u teba doma
  • 1. januára 2015 22:21:39 CET
    ...preto na stretka nechodievame...lebo sa nevieme spravat
  • 1. januára 2015 22:16:29 CET
    Napis!!!, tusim na 90 % , len pre istotu:))
    Ano malo, a nie ako som ti cital ze pri navsteve stretka dostanes pravidla slusneho spravania.
    Ak by som prisiel niekde na stretko a niekto mi to dal do ruky, ospravdlnim sa ze som sa pomylil a odisiel by som.
  • 1. januára 2015 22:14:57 CET
    ...mne odvaha nechyba..este vsak trosku pockam...
    ...mam opat a znova pocit, ze je pohodlnejsie schovat sa za nalepku dominanta...aj ked si to nepripustite...dominant sa s dominantom inak bavi a aj u zien to je tak..par ludom to dava chybajuce sebavedomie skoda, ze hlavne v komunikacii na domine...vulgarizmy a zosmiešnovanie ide predsa ruka v ruke s dominanciou..ci nie?...ved urobit z niekoho vola je tak hodne dominanta.....dominant by mal byt v prvom rade slusný clovek a hlavne vo verejnej komunikacii...ak uz tu strati nervy,co potom to je za dominanta???takemu by som svoje srdce, doveru a ani vaginu nezverila ani nahodou...
    • 1 posts
    1. januára 2015 22:09:29 CET
    Smelo dotoho
  • 1. januára 2015 22:08:52 CET
    ...ale ved to viem...ale nemala by sa aj komunita podielat na tom, aby tu taki ludia neboli?...namiesto riesenia sprostosti?
    • 5 posts
    1. januára 2015 22:05:26 CET
  • 1. januára 2015 22:04:04 CET
    Nemozes na seba preberat zodpovednost za ludi bez pudu sebakontroly , je to ich blbost . Uvedom si ze nieje mozne zachranit cely svet. A priznajme si ze niektore si za to mozu same. Poslat foto, a podobne blbosti dobrovolne, ich blbost.
  • 1. januára 2015 22:00:36 CET
    ...az ma prst svrbi napisat nick
  • 1. januára 2015 21:59:15 CET
    ...ty si sa so mnou tak bavil....ja rada spomínam na iných, ktorí boli tak uzasní, krasni a mudri a este dobrí dominanti a odmietnutim som urobila zivotnu chybu...pozdravujem