Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 1 posts
    1. januára 2015 21:57:15 CET
    Najvacsi gol bol raz ked mi jeden "dominant" zacal vysvetlovat levely dominancie. Najprv som si myslela, ze si robi srandu ale zistila som, ze to berie smrtelne vazne.
    Niektori akozedominanti vobec okolo dominancie ani nesli a myslia si, ze byt dominantny znamena byt vulgarny a hruby na zenu a ze submisivna zena je slapka a hned bude nohy roztahovat.
    Ja tak isto nie som "prava" subinka, lebo si dovolim odvravat, byt drza a dokonca sa nepototo ked mi niekto oznami ze je dominant

• 1. januára 2015 21:56:54 CET
    ...ja sa tu o tie subinky bojim....este je fajn..ked ti nejaka napise..nepoznas toho a toho?...mozem odpisat a pomoct...ale co take co hned naletia a sklamu sa...uznajme, ze nie kazda ma chybný gen vernosti a sebazachovy a tuži vyfajcit celej dominantnej casti mužskeho osadenstva dominy kým sa prefajci k tomu co jej bude vyhovovat
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:56:38 CET
    Poznas moj protajsok je to drze papulnate :)))
    Malo, potom sa nedivme ze nas verejnost berie tak ako berie.
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:55:55 CET
    dominant sa s dom a sub rozpráva rovnako. Ved ako už si skoršie napísala sú to obaja ludia so svojím nazorom ...a ten názr má rovnakú váhu, a je jedno, či je od dom, alebo sub.
  • 1. januára 2015 21:55:01 CET
    tak a co teda s tym?
  • 1. januára 2015 21:53:36 CET
    ..ano..ja som posobila skor ako domina a Matej ako subik...lebo mlcal a pocuval...spracovaval a hodnotil...ty nas poznas Ved prave..to nikoho nezaujima kolko zranených dusi odtialto odchadza...skoda...malo by,,
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:51:56 CET
    no ved za to, že som úchyl sa nehanbím a ani moje malé ale viem o čom hovoríš
    • 9 posts
    1. januára 2015 21:51:18 CET
    to nieje celkom pravda.nikto Ti nedokaze vidieť do duše...po čom túžiš,čo hľadáš ....
  • 1. januára 2015 21:51:11 CET
    ...prečo sa takto musime skatulkovat?...aby sme vedeli ako sa k sebe spravat?...bavi sa dominant inak s dominantom a inak so subikom?...ale prečo?...obaja su ludia...aj subik ma hodnotu a cenu ako clovek...ci na omine nie?...ibaze potom je cela filozofia tejto komunity postavena na chorých zakladoch....
  • 1. januára 2015 21:50:48 CET
    slavka
    3 možnosti....

a podstatné je nájsť niekoho, kto ti bude vyhovovat...
  • 1. januára 2015 21:50:12 CET
    Si normalna???, tu a rozpravat????, ved pre 90% uplne bude stacit ze vies dobre fajcit:))) Prosim ta co tu chces zmenit???
    Ked doteraz nikoho ani nenapadlo riesit ze preco x subiniek tu po par dnoch radsej zrusili ucet , len koli tomu ze toto tu nieje podla nich o DS. NAjcastejsia odpoved na zamietavu otazku je: Ty nie si prava subinka.. Este potrebujes k tomu nieco vysvetlit??? Verim ze si to zazila aj ty.
  • 1. januára 2015 21:47:25 CET
    o com??? durag
  • 1. januára 2015 21:47:21 CET
    dominant by to mal na stretnuti bdsm rozoznat. Ked uz nic ine tak su len dve moznosti
  • 1. januára 2015 21:46:15 CET
    ...aj ja som sa hladala..presla dlhu cestu..ked som objavila dominu...bola som cela happy...som doooooma...potom prislo vytriezvenie...aj v kydani...ten je taký..ten taký...musela som sa sama presvedcit akí ste...utvorit si nazor...aj na teba kydali, ale kazdemu sediet nemusis...ako kazdemu nesedim ja...jasne, ze si bol uchyl s tou svojou mladou...no a co????
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:44:23 CET
    Jasne ryba prevravela,ale nemyslím ironicky,viem čo jej behá v hlave,mal som rybku nebola zo zlata ale bola zlatá,len okoknosti 12 mm,to zmenili,inak sme spolu stále,
    Do zadku doviezli mi tovar do skladu musím isť na chvíľu,
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:43:41 CET
  • 1. januára 2015 21:42:41 CET
    ...mna v tejto komunite serie jedno...to kydanie na seba navzajom a skrývanie sa za slovicka...stretnes sa s niekým a prva otazka...ty si dominantna ci submisivna?...ja som clovek..zena...matka...a to je dolezitejsie...preco nezisti najprv ci viem rozpravat, ci mam IQ aspon take vysoke, aby som o sebe mohla rozhodovat?...prečo je doležite kto som?...čo to zmeni na nasom vztahu, pokial mu nemienim roztiahnut nohy????
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:42:40 CET
    Myslim ze je rozdiel v neviazani a kurveni.
    Mat rodinu deti a svoje potreby to chapem.
    Ale sloboda je hlavne zodpovednost.
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:39:48 CET
    paci sa mi to a tak by som to chcela aj ja. Ale nezabudajme aj na tych, ktori maju radi obmenu, samozrejme za suhlasu celeho paru. Pripadne su ludia ktori sa nechcu viazat, z roznych dovodov. Vies ked mame tu slobodu, tak treba mysliet na slobodu ostatnych. Myslim ze o tom to je, dat kazdemu to co potrebuje. Samozrejme v sulade s pravidlami BDSM.
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:39:33 CET
    opat si to vystihla ...
  • 1. januára 2015 21:39:07 CET
    Možno máš pravdu o ženských citoch ale mojej poslednej by závidela aj Xena s Terminátorkou,od tej sa aj kvetináč odrazil,,,
  • 1. januára 2015 21:38:53 CET
    • 3 posts
    1. januára 2015 21:38:50 CET
    Budu drzat hubu, pokym budu mat nadej budu ochotne spravit cokolvek, ale toto uz nieje o dominancii/submisivite ale skor o zufalstve
  • 1. januára 2015 21:36:51 CET
    Moment musím zobrať väčšiu varechu inak bude do polnoci nahánačka zasa,,
  • 1. januára 2015 21:36:35 CET
    ...a nie su?...ved ktora ina baba bude drzat hubu a krok a este slusne podakuje?...kazda zena potrebuje slusne zaobchadzanie...kazdej dokaze muz zranit srdce..nie len subinke...co su to za dominanti, ktorí pod ruskom dominancie sa daju vydržiavat...choro zakazuju...bezmyslienkovite rozkazuju...aj v takomto vztahu musi byt ucta a respekt a dovera....ovela viac ako v inom