Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 1. januára 2015 21:35:51 CET
    Budíček už sme v unii,,
    Aj ked to tu vyzerá viac ako nahovno ale na papieri sme,,
  • 1. januára 2015 21:34:11 CET
    Boha hned som kukal profil do riti,už ma nebaví stále ho opravovať po dalších zmazaných nickoch a blogoch,čo ma kde stopli,
    Hovno
    Subík,,asi taký ako Schwarzo gay,,
  • 1. januára 2015 21:32:16 CET
    ved pravdu a nie tak ako to je v skutocnosti. len o tom nikomu nehovor.
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:32:05 CET
    niečo podobné sa rozoberá, aj na stránke bdsmlife.cz ...a ako tam parkrat poznamenali subinky, správny dominant je ten, ktorého májú, ale myslia tým dlhodobo, nie dajaké krátkodobé známosti. Ked zistíš, ktorá subinka má svojho partnera dlhodobo, tak ta bude mať s vysokou pravdepodobnostou ozaj dominanta, ktorý jej vyhovuje a nebude to iba dajaký nadržanec, co si chce vrznúť a myslí si, že subinky sú na to najvhodnejšie.
  • 1. januára 2015 21:31:47 CET
    Skoro som zabudol, dakujem ze si sa takto pekne pripomenula, uz si to budem pametat:)))
    Uplne mi staci ze ma poznas ty:)))
  • 1. januára 2015 21:31:13 CET
    ...takto nie...nebudem tak podlo...ja chcem pravdu...
  • 1. januára 2015 21:29:44 CET
    Mirage, ja budem mat odvahu ohovorit kazdeho. Aj tak idem za par tyzdnov do unie. Len mi napis do ss co presne mam o dotycnom tvrdit a ja budem nestranne ohovarat az sa mi bude z klavesnice dymit.
  • 1. januára 2015 21:26:10 CET
    ohovorila by som marosa...ale toho nepoznate...takze by som rozpravala sama...mohli by sme aj corwina...ale kto bude mat odvahu okrem mna?...nikto...koho este?ja sa v tých dominantoch stracam...napriklad Durag..mal dominant a konecne sa spravne zaradil...subik
  • 1. januára 2015 21:21:31 CET
    vratme sa k ucelu tohoto vlakna, ziskat nazory inych o nasich dominantoch. Ja verim ze su, a su aj medzi nami a aj ich pozname.
  • 1. januára 2015 21:21:24 CET
    ...neviem neviem ci robis dobre...takto verejne
    ...k tvojmu prispevku...no ved prave
  • 1. januára 2015 21:19:16 CET
    ...nezabudni..ja som to najlepsie co ta na stretku na Štrbe mohlo stretnut
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:17:47 CET
    ano, pre dominantov je tu subiniek určite dost, ale ako si si všimla, ja nepísal o dominantoch
  • 1. januára 2015 21:17:37 CET
    ...nemozu spolu drzat...ako by si v tej spleti milých ujov zistila, ktory ma najvacsie ego a tým padom najvacsieho?
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:17:34 CET
    Mozno preto ze to ide akoby z jej prizodzenia.
    Mirage sorry:)))
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:15:48 CET
    ja som rád, že si sa tu na slovenskej scene objavila ty, tvoje príspevky a poznámky sú trefné a velmi presné, vieš ako málokto vystihnút podstatu veci
  • 1. januára 2015 21:13:15 CET
    ...ty sa neratas
    • 9 posts
    1. januára 2015 21:11:40 CET
    čítam..sledujem...a nebudem Ti tu do toho kecat.som zvedavý kam sa to zvrtne ..
  • 1. januára 2015 21:11:36 CET
    ...ale vsimla...uz som rozmyslala preco?...ale vela ich sleduje a pozorne cita
  • 1. januára 2015 21:10:36 CET
    My dvaja to vieme:)
    V jednom klube som si precital:
    Subinka je ako telo bez duse, dominant je ako dusa bez tela.
    Vsimla si si jednu vec???
    Zatial ani jeden vycvikár nereagoval:)))
  • 1. januára 2015 21:09:12 CET
    je ich tu dost..keby dominanti hladali subinky a nie slapky a hlavne nepotrebovali stale striedat
  • 1. januára 2015 21:08:11 CET
    ,,vitaj...som rada, ze si prispel..vlastne som to cakala...ty si dalsi clovek, ktoreho si vazim..aj ked ma tu presviecali aký si taký a hentaký a hlavne, ze nie si dominant...ale vies...mam svoju hlavu
  • 1. januára 2015 21:07:37 CET
  • 1. januára 2015 21:06:07 CET
    ..nezabudla....lenže najvacsia sranda na tom vsetkom je, že dominant moze byt uplne slusný v podstate neviditelný chlap niekde v kute....nepotrebuje sa spravat ako riaditel zemegule...subinka je jeho poklad a tak sa k nej sprava...respektuje ju..vazi si ju..cti...lebo bez subinky si to svoje Dominant moze dat zaramovat
  • 1. januára 2015 21:05:44 CET
    jedna nemenovana subka mi na stretku povedala
    dievcata - chlapi - dominanti su lovci a preto sa tak spravaju. Ma to logiku, ale aj maly hacik.
    Aby sa budovala nejaka komunita, mali by hlavne dominanti( pretoze o nesposlusnu subku sa clovek raz dva postara ) tahat za jeden koniec. Ani firma nebude uspesna ak sa nestanovi spolocny ciel a spolocne sa na tom nebude pracovat. Takze z toho mi vychadza ze dominanti by sa male navzajom respektovat. A ak medzi nich zabludia pseudodominanti, zakrocit proti tomu.
    • 5 posts
    1. januára 2015 21:04:19 CET
    asi to bude tým, že subiniek je príliš málo na počet mužov, čo o sebe tvrdia, akí sú dominanti