Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 1. januára 2015 20:30:30 CET
    som ohromena a dakujem ze si z tohoto vlakna neutahujes
  • 1. januára 2015 20:28:16 CET
    Jurošík vdaka vážne,
    S kludným svedomím možem prehlásiť že žiadnu dámu odtiaľto neotravujem svojimi primitívnymi ss ako iní,,
    A práve preto že dominanti okrem výnimiek sa tu prezentuju ako totální somári,som si zmenil dominanta na iné aby si ma s idiotmi nepomýlii,podľa starej mudrosti = nikdy sa nehádaj so somárom lebo si Vás pomýlia,
  • 1. januára 2015 20:27:23 CET
    Nejeden krát som pobadal ako vo filmoch demonizovali krvnú skupinú "B" hmmmm
  • 1. januára 2015 20:26:01 CET
    ale ano, preto som chcela ist na stretnutie, aby som to videla na vlastne oci.
    Aby som sa porozpravala so subkami, dominantami a citila sa pritom bezpecne.
  • 1. januára 2015 20:22:34 CET
    ..si novacik..nebojiš sa doverovať dominantovi z dominy?
  • 1. januára 2015 20:21:50 CET
    ..takže tiež nie najlepšie skusenosti...rozmyslam nad tým, prečo potom vacsina hlada tu...je za tým strach, že inde nenajdu..nepochodia...chybna predstava, že len s partnerom BDSM pozitív mozme byt stastní?
  • 1. januára 2015 20:20:33 CET
    napodobne si vazim aj ja teba.
  • 1. januára 2015 20:15:53 CET
    Nebudem to takto verejne rozoberat. Pravdou je ze ma zatial zaujal len jeden muz, i keby to bolo len kamaratstvo.
  • 1. januára 2015 20:15:36 CET
    Nielen zámienka na lahký sex ale aj na šancu vyhoniť si svoje pošahané ego na niekom
  • 1. januára 2015 20:12:23 CET
    ...aby som neopomenula moj najvacsi poklad vo fore...mas dievca gule...moja krvna skupina ..zeby B? takze uz si sa bola ukazat a?..pochval sa kolki zavetrili?
  • 1. januára 2015 20:10:15 CET
    ...to keby som vedela...ale uz som v obraze
  • 1. januára 2015 20:09:38 CET
  • 1. januára 2015 20:09:19 CET
    ...treba.. si dominant...da to mojim slovam inu farbu
  • 1. januára 2015 20:08:46 CET

Na dominu som sa zaregistrovala lebo hladam dominanta. Ako ho mozem stretnut a pritom si byt ista ze som v bezpeci?
  • 1. januára 2015 20:07:25 CET
    ...to je skor pohlad nadrzanca...to co je za vysvetlenie..ze kazdy chlap je nadrzany???..aj zeny byvaju nadržane a to sa maju spravat ako chlapi?...napisem ti.. hlas sa ty suka..lebo aj ty jurko drahý mozes byt suka a potom ta budem bombardovat uchylnostami a opisom sameho seba aka som uzasna, inteligentna, vyborna domina a aby vsetkej srande nebol koniec tak ti mozem urobit vycvik...pre tvoje dobro..chapes??????
  • 1. januára 2015 19:54:35 CET
    Tak to by bolo na dlho:)))) A pre tych par ludi co to vnimaju ako ja to vobec netreba vysvetlovat.
  • 1. januára 2015 19:48:20 CET
    mirage..... pýtala si sa, máš pohlad chlapa......

• 1. januára 2015 19:41:03 CET
    Odkial to mas? Dlho som mal v profile sub, teraz som to prehodil na switch, ale nikdy som tam nemal dom, ani som to nikdy nikomu nehovoril ani nepisal. A to vazne uvazujem, ze tam vratim to sub.
  • 1. januára 2015 19:33:50 CET
    ..ty nie si dominant????
  • 1. januára 2015 19:33:09 CET
    ....nestvi ma:-)))
  • 1. januára 2015 19:32:02 CET
    Mirage.... čo sa tak pýtaš, ukáž mi chlapa ktorý neni nadržaný, a ktorý si nechce užiť ( okrem Duraga).
    len tak pre zaujímavosť, prihlasi sa tu chlap nikto mu skoro nenapíše, prihlási sa žena hňeď má plnú schránku
  • 1. januára 2015 19:29:56 CET
    Ako mam potom tu lekciu brat vazne?
  • 1. januára 2015 19:29:34 CET
    pridavam sa k tebe a ja by som rada pocula nazor zien, pretoze verim ze byt subkou neznamena byt k dispozicii pre potesenie hocikomu. Kazda z nas dostava nekonecne mnozstvo sprav, ktore mi niekedy zdvihnu zlc. Ignorujem ich ako
    tu je niekolko z nich:
    "Chcel by som nahy bozkavat damske nohy, aj za odmenu.ch"
    alebo
    "chces byt moj zachod".

Vzdy ked takuto spravu dostanem, tak uz sa velmi ani nepozastavim. Keby som chcela ist na lekciu, tak by som sa obratila na niekoho kto je v komunite znamy a spolahlivy. A nie kto ma oslovi na domine a najdu sa borci ktori sa aj urazia ak nahododu neodpises.
    Priznam sa ze moje skusenosti su obmedzene, po niekolkych mesiacoch som sa odhodlala ist na stretnutie do BA, pretoze a vidiet je lepsie ako citat.
    Stretla som tam par zaujimavych ludi a tesim sa dalsie stretnutie.

Ale ci dominant na Slovensku je len chimerou ... dufam ze nie, pretoze by sa moje iluzie uplne zhrutili

• 1. januára 2015 19:29:22 CET
    ....ty si pre mna jeden z mala dominantov..ktory ma vyzarovanie dominanta...spravanie...prirodzenu autoritu...tak daj....kludne na oboje
  • 1. januára 2015 19:28:48 CET
    No, este som nikdy nebol subinka, tak z tvojej strany to neviem posudit ale zo strany subika je ten problem tiez, komercne dominy to beru asi tak, ze subikovi radsej poskytnu full servis ako by mali onho prist, a to ze subik povie, ze nie tak to v ich reci znamena ano.