Forums » Nekategorizováno

Workshop Envy

• 1. marca 2015 16:21:59 CET
  • 1. marca 2015 14:58:25 CET

To nemyslííííš vááážne ??!!!

JA mám ban ??????
    Prečoooo ???
    Ale zas aby ma fotil niekto,,,,PROFI a potom zneužil FOTO,,,tak o to zas nestojíím,,,
    Takže vlastne dakujeeeem za BAN
  • 1. marca 2015 14:53:37 CET
    Jedna úspešná akcia za nami a už nás čaká ďalšia :)

Srdečne vás pozývame na druhý ENVY fotoworkshop do prostredia profesionálneho fotoateliéru v Lábe (20km od Bratislavy). Workshop bude dňa 14.3.2015 od 12:00 a potiahneme do večera ;)
    Tešiť sa môžete na rôzne BDSM scény a rekvizity, profi-fotografa a vizážistky, rôzne návody a tipy ako aj na tím ENVY, ktorý vám pomôže zvečniť práve tú vašu jedinečnú BDSM fotografiu.

Podmienky:
    Prineste si, prosím, niečo na prezutie a na fotenie vlastné oblečenie a pomôcky.

Cena vstupu na akciu je 10,- EUR a cena fotografií je 5,- EUR/výber.

Obmedzenia:
    Fotí len fotograf. Ak si chcete urobiť foto mobilom, tak len po dohode s fotografovanou osobou a ním.

Na workshop majú zakázaný vstup benko, kardinal a corwin.

Tešíme sa na vás,
    Tím ENVY
  • 28. februára 2015 0:19:18 CET
    vážne robia problém a pravidlo tam, kde to nie je potrebné
    ozaj sa teším ako vám budú trčať šunky z vašich legín a tričiek. estetika a praktickosť No1
  • 28. februára 2015 0:15:29 CET
    myslím, že som toho naviazala dosť. ja osobne preferujem ako ideálny odev na viazanie body, alebo dres. tričko a legíny je pre mňa dosť zla a nepohodlna varianta. každý kto viaže vie, že ustrážiť tričko pri viazaní tak, aby sa nedvihalo a nezavadzalo je problém. vždy nosím body s kosticami. a len totálny amatér sa môže distancovat od potencialnej ujmy spôsobenej kosticami pri viazaní. sorry
  • 27. februára 2015 20:43:38 CET
    chcel som reagovať na tvoje slova,,nebudem,,,povieme si to osobne,,,,,lebo by si mohol zle pochopiť čo ti chcem povedať,,,,tak si najblišie sadneme a hodíme reč,,,
    Len prosíííím ťa ,,,prosííím,,,,nebuď farizej ...
    A uvítam,,,a sám otvorím tuto otázku verejne na najblišom stretku,,,,,

z očí do očí,,,,
    kde budeme všetci a bude to otvorená diskusia......v pohodičke,,,
  • 27. februára 2015 20:17:41 CET
    Ty ju zober, nebud chamtivy
  • 27. februára 2015 14:28:49 CET
    Naša inštruktorka, Lady Charis, má problém dostať sa do Bratislavy na zajtrajší workshop. Ak je niekto z okolia Senice ochotný pomôcť a doviezť ju, ponúkame voľný vstup na celý zajtrajší deň.

Ďakujeme, tím ENVY
    • 5 posts
    27. februára 2015 12:20:04 CET
    Nemyslim si, ze to je az taka nemiestna poznamka... predpokladam, ze tam bude vela novych ludi, kt. riesia uplne nieco ine ako technicke zalezitosti viazania... kto to nikdy neskusil, netusi, co to obnasa... a verim, ze takychto ludi tam bude viac...
  • 27. februára 2015 11:22:31 CET
    Končím lebo naseriem Envy sro a to bych nerád,,,a napísal som naseriem nie zaseriem,,m
  • 27. februára 2015 11:20:33 CET
    chudak Bobik...
    • 5 posts
    27. februára 2015 11:18:18 CET
    Tiež pravda,furt lepšie ako prešprajcovať riť fistingom aby lego vypadlo,,
    • 5 posts
    27. februára 2015 11:15:29 CET
    tana je lady charis
  • 27. februára 2015 11:15:24 CET
    aspon mas pravidelnu stolicu :-)
    • 2 posts
    27. februára 2015 11:14:28 CET
    Viem, je tam vo vlakne aj lokis a lady charis. Trosku sa to aj rozsirilo o tych co nepriamo pomahaju
    • 13 posts
    27. februára 2015 11:13:16 CET
    To myslíš vážne,,?,modréé,?,bože čo by.som dal za modré nebo a krásne Slnko,,,teraz ti nezávidím ale nasrala si ma,,
    • 5 posts
    27. februára 2015 11:10:32 CET
    podla toho, čo drunken napisal ..tak v ENVY je on, subana, miabestia, počítam, že electromen ako IT, a naposledy spominal, že Tána sa k nim pridala,resp. bude im pomahat občas plus dajaké 4 vanilky.

Pre drunkena, nedavam tajné info, iba som zosumarizoval hlášky, ktoré si tu ty sám dal.
  • 27. februára 2015 11:07:39 CET
    blankytne modreeeee
  • 27. februára 2015 11:05:34 CET
    Aké je u Vás nebo,,?,mne to tu začína žltnuť,,bud budu padať hovná alebo čínania,,,
    • 4 posts
    27. februára 2015 10:59:52 CET
    a ked už sme pri tých skupinach,ked niekto nevieme kto založil senát, ty si sem dal info že senat ma niekolko skupin a dal si sem nicky ludi čo sa budú podielat na akciach,jednu osobu ktorú osobne poznam som ja kontaktovala a spýtala sa na to a ona o tom počula odo mna prvý krat že je v nejakom tíme, tak nieje to nahodou stou skupinou Envy nejako podobne?
  • 27. februára 2015 10:59:17 CET
    lepsie si to nemohla vystihnut...
    • 4 posts
    27. februára 2015 10:51:06 CET
    Skupinu Envy si založil ty, aspon to vlakno, tajíš zakladné informacie a odkazuješ na ss a ked je vystúpenie hocijakej inej skupiny všetci vedia kto v tej skupine je a každý sa aj verejne k tej skupine hlási,tu si zatial iba ty ako nejaký zástupca tak sa nediv že sa o tom disktuje,kedže ty sam živíš toto vlakno tým že nedávaš informácie a nikomu nestači že ty v ss zvážiš či to zvereniš ,ja som sa nepýtala na štatne tajomstvo,ale kto sú školitelia na workshope, a ked oni maju nejaký problem vyspúpit verejne celkom sa v tom stracam, a myslim že určite nie len ja.
  • 27. februára 2015 10:44:24 CET
    kto tvori skupinu ENVY ???
  • 27. februára 2015 10:41:21 CET
    Zajtra od 16:00 sa vidíme v KC Grange na našom bondage workshope ;) Tešíme sa na vašu účasť a spoluprácu na úžasnom zážitku z viazania a vešania. Pravidlá si môžete vyhľadať priamo v tomto vlákne, je tu aj konkrétny program a na podrobnejšie informácie použite SS.

Tím ENVY
  • 27. februára 2015 10:36:26 CET
    Varím polievku možte prísť všetci,,,,,
    Ake pred dverami Vám poviem či ešte zostalo,,,,