1. apríla 2016 12:16:56 CEST
Prva akcia v Rustique bola uzavreta spolocnost. To sme prisli po schvaleni celej ENVY s napadom poziadat podnik o prenajimanie preistorov a ja v mene ENVY som ako "fyzicka osoba" uzavrel dohodu. Detail dohody si necham pre seba, myslim , ze bol k spokojnosti oboch stran.
Akcia 9.4. je "verejna" akcia iba v zmysle hosti, ktory pridu. Nepozname kazdeho BDSM+ cloveka na planete zem... Pri vstupe im bude ozrejmena podstata nasho vystupenia a tym vstupia do "uzavretej spolocnosti" na vlastne riziko. Kedze nieje mozna identifikacia (obcanak, pass), nemozme urcit kto z hosti je BDSM+ a kto nie. Nakolko ale pozname ludi ktory by mohli ohrozit nase vystupenie, je na to majitel podniku upozorneny vo forme pisomneho zoznamu neziaducich osob a je na jeho rozhodnuti tieto osoby vykazat. Vykazanie osob v danom okamihu moze majitel spravit sam, na podnet hosti a ma plne pravo poziadat o tento ukon tretiu stranu (strazna sluzba, policia).
EDIT: Myslim si, ze takto by to malo stacit. Co povies Lubos? A prosim ta, tvoje osocovanie voci akejkolvek osobe na tomto fore je neprijatelne. Ked sa chces bavit o zakonoch a pravidlach, to co prave robis je priestupok.