Forums » Nekategorizováno

BDSM Diskoteka

• 15. februára 2015 20:50:15 CET
    Tu ale ešte vzniká otázka, že ak vyberiete motýlik tak kam, pretože existuje viac miest, kde je opticky oku lahodné ho uviazať :D To bude ešte len dilema potom... čo?
  • 15. februára 2015 20:49:17 CET
    Ja si myslim, ze tebe staci motylik ako jedine oblecenie... nooo, mozno este zasterku, aby si sa neoblial napr. horucou kavou
  • 15. februára 2015 20:44:02 CET
    Lokis
    sa neviem rozhodnut! prinesiem ti aj to aj to! a s kralovnou usudime! resp. dam( zaviazem) ti postupne aj to aj to a kralovna vyberie! vrrrrr
  • 15. februára 2015 20:34:16 CET
    No pekne vy! Toto by sa vám páčilo, čo? :) Takže čo biela košeľa a motýlik, či kravata? :) Ako ten čašník musím snáď aj nejako vyzerať :P
  • 11. februára 2015 0:14:09 CET
    Koaly
    • 2 posts
    10. februára 2015 21:31:36 CET
    Ja vam poradim :) Najdite si organizatora ktory tu navstevnost zabezpeci ;)
    • 7 posts
    10. februára 2015 20:27:16 CET
    a nikto tu nič rozumné nespraví.....
    sisi si ty,ked sa takto vyjadruješ.....
    Máš možnosť sa vrátiť a niečo rozumné spraviť pre Slovensko,alebo aspoň prispej rozumnou radou a nie rýpaním...
    • 7 posts
    10. februára 2015 20:03:57 CET
    Ti sisi zase? Ja som dal len cisla ake realne ocakavat vo Viedni ci v Londyne, kde to uz bezi niekolko dekad. Aj s cenami
    • 7 posts
    10. februára 2015 20:01:05 CET
    o diskotéku???Tak sa vráť a zorganizuj to na Tvojej úrovni.....máš na to???
    • 7 posts
    10. februára 2015 19:58:02 CET
    len k tym cislam

Vieden:
    SM Art Caffe - je to co to je - Caffe, 3 male miestnosti, max ak 50-60 ludi sa tam zmesti
    LeSwing FetishMania je daleko vacsie, mozno tak 200 ludi ale je to swingers fetish.. not my cup of tea

Najvacsi klub v Londyne sa teraz presuval to The Coronet kvoli kapacite a predavaju 600 listkov max na ich fetish baly. A to sa bavime o najvacsej fetish/bdsm scene v Europe a mozno aj na svete

to len k tym cislam.. imo €7 nie je vela. LeSwing ak si pamatam pytal 15, v Londyne sa ceny hybu od £20-35

nie som si ale isty kolko ludi dokaze pritiahnut mala slovenska scena na fetish diskoteku. A to treba ratat aj s tym, ze aj ked dakto chce ist, neznamena ze pojde ak mu do toho daco pride alebo je odcestovany
    • 7 posts
    10. februára 2015 19:51:40 CET
    zachráň sa,kto môžeš,ešteže už nemá na nič dosah a to ho serie najviac......len tu bláboly na nete.....
    Tam,kde si nemajú žiadne problémy v bdsm komunite????Láskavo sa im venuj....len na to si asi "malý PÁN".
    Zas som sa neustriehol,fakt sa omlúvam...
    • 5 posts
    10. februára 2015 19:48:40 CET
    no, ked to máš tak ošetrene, že by si oslovil aj okolite staty dajakym stylom, tak by to mohlo mat uspech :-)
    možno, by bolo dobre urobit dajaku družbu s nejakym klubom vo Viedni, alebo v Budapešti ..možno ani Brno by nebolo k zahodeniu.

A vdaka, za to, že si zatial ako jediný pochopil, že sa snažím najst cesty ako to spravit a iba upozornujem na veci, ktore by mohli byt problematicke :-)

doplnenie, což u tohto bolo, že prilis male mesto :-)
  • 10. februára 2015 19:36:09 CET
    áno všimol som si... ale všimol som si aj to že Wiedeň a Budapešť nie sú až tak ďaleko a že ľudia na dobrú akciu nemajú problém cestovať stovky km... a nemáme tu Putina aby sa ľudia museli až tak schovávať.
    • 7 posts
    10. februára 2015 19:34:18 CET
    Tam si doma obrábaj,čo máš a skús sa presadiť,tam,kde si....už nie si v BA....si niekde v Čechách...skús sa starať tam takto do diania a uvidíš,kam sa dostaneš......
    Zase som sa nechal vyprovokovať,veľmi sa ospravedlňujem prítomným,že takéto sprostosti musia čítať.
    • 5 posts
    10. februára 2015 19:29:47 CET
    napisal som, ze sa to má rušit? ..napisal som, že to je dovod na zamyslenie ....
    • 2 posts
    10. februára 2015 19:28:03 CET
    Este sa toho nikdo nejde ujat a ty to uz ides rusit? Nechaj nech sa na to najprv pozrieme a potom niekto usudi ci by to slo ;)
    • 5 posts
    10. februára 2015 18:39:58 CET
    inspiracia je to zaujímava, ti Rusové, ale nik ste si nevšimol, že to je v Klube Teatr v Moskve. Moskva má 12 mil.obyvatelov a podla záberov je tam max 100 ludí, což dáva podnet na zamyslenie ...
    • 2 posts
    10. februára 2015 18:06:50 CET
    Este vas poprosim kto idete na workshop pred diskou a mate chut skusat si na sebe viazanie tak nejake oblecenie co nechyta moc. Budete trosicku chlpaty od povrazkov :D
    @Queer
    Potom v piatok mi aj ukazes kam vsade mozes nechat tie kotvy namontovat?
    • 2 posts
    10. februára 2015 18:00:14 CET
    No problemo. Uz mame aj par ludi na paradny kink a dokonca bude mozno aj nieco hore bez :D :D :D Len keby sa konecne nasiel nejaky organ na toto...
  • 10. februára 2015 17:56:16 CET
    hľadal som na nete niečo čo by sa najviac priblížilo tomu čo by mohlo byť 28.2. na párty v Ba... doporučujem každému kuknúť to video a svoj prípadný komentár nápady zverejniť - urobil som k tomu fórum /virtuálna../ a ak bude akcia úspešná môže byť taká akcia pravidelne... bol by som rád kedy každý prispel do fóra teraz aby sa jeho nápady - postrehy dali zapracovať do konceptu...
    • 2 posts
    9. februára 2015 18:25:54 CET
    No inspiracia zaujimava ale potrebujeme organizatora :) Co takto poprosit tych rusov teda? :D
  • 9. februára 2015 8:05:57 CET
    Ja tam nemam profil staci mi tu na dom ale hlasuje za vsetkymi desiatimi :)

Pridem
  • 9. februára 2015 2:36:24 CET
    https://www.youtube.com/watch?v=xXGUIgXo8Sc
    • 2 posts
    8. februára 2015 22:06:09 CET
    Kasli na to, ludia odpovedaju a to je dolezite. Podla zaujmu sa rozhodne organizator investovat do nejakej show na tej diskoteke, ty si prid pokecat kludne.
    • 2 posts
    8. februára 2015 22:04:21 CET
    Co?