Forums » Nekategorizováno

Ako sa priznať k Foot Fetish

• 8 posts
    12. februára 2015 20:43:47 CET
    Nehanbiťe sa to povedať, že máte slabosť na partnerové sexi, zvodné nohy. Existuje spôsob, ako sa priznať, že máte slabosť pre foot fetish bez toho aby došlo k senzáciu.
    Ak chcete vedieť, ako to povedať postupujte podľa nasledujúcich jednoduchých krokov.Článok je v angličtine. Ak by sa našiel dáky dobrák čo by to prelozil aj ostatným bolo by to fajn. tu je link: http://www.wikihow.com/Admit-to-a-Foot-Fetish
    • 8 posts
    14. februára 2015 21:01:44 CET
    Dakujem ti Statocne.Srdce za tvoju ochotu a trpezlivost pri preklade. Ja si myslim, ze to moze vela ludom pomoct. Nie kazdy vie po anglicky. Tesim sa na dalsiu cast tvojho prekladu. Fakt si to moc cenim
  • 14. februára 2015 10:42:23 CET
    Ten článok, čo poslal Kerberos je fajn, hlavne pre nováčíkov v BDSM. Ľudia, doporučujem si to prečítať, prikladám aj preklad (celé sa mi to nechcelo prekladať, tak zatiaľ aspoň prvú časť:D)

Ako sa priznať k foot fetish
    Nebuďte v rozpakoch z toho, že máte "zálusk" na partnerove sexi, zvodné nohy. Existuje cesta ako povedať svojmu "miláčikovi" o Vašom foot fetish bez toho, aby ste vyvolali senzáciu. Ak chcete vedieť ako sa priznať k Vašej láske k chodidlám nasledujte tieto jednoduché kroky.

Prvá metóda (z celkových dvoch) - Položte základy
    Nepriznávajte sa s tým hneď. Ak chcete aby Vaš partner bral Váš foot fetish v pohode, najhoršia vec ktoru môžte urobiť je okamžite to vykecať. Ak ste uprostred svojho prvého rande, alebo sa bozkávate po prvýkrát, a pritom poviete "mám rád foot fetish", je veľmi pravdepodobné že sa Vaše rande zvrtne v zlý smer. Ak chcete povedať Vašemu partnerovi o foot fetish a dosiahnúť lepšie výsledky, potom musíte vyčkať na ten správny čas - keď sa lepšie spoznáte.(1)

- predtým ako budete rozoberať s partnerom svoj foot fetish, by ste mali počkať na prvú spoločnú intímnu skúsenosť. V opačnom prípade, by ste to mohli "prepáliť" s časovaním.
    - na druhú stranu, nemali by ste čakať príliš dlho - ak kráčate smerom k oltáru bez toho aby ste sa stihli priznať k Vášmu celoživotne prítomnému foot fetishu, môžete sa dostať do pomerne vážnych problémov

Pokračovanie neskôr..
  • 13. februára 2015 20:20:32 CET
    http://www.wikihow.com/Give-a-Foot-Massage
  • 13. februára 2015 18:16:33 CET
    Druhá najchutnejšia téma
  • 13. februára 2015 17:39:44 CET
    Chutný článok.
  • 12. februára 2015 22:54:00 CET
    Popripade to nanho vybalit rovno a dufat, ze sa dotycny prepocuje a bude si mysliet, ze mate food fetish.
    Hmm, food, boze ci som hladna... -_-
  • 12. februára 2015 21:59:43 CET
    Ocuchat mu slapy
  • 12. februára 2015 21:52:18 CET
    Google ani moc ne. A na co články, není lepší jít na to podle intuice a toho druhého přece znáte a otukat si ho nenápadně.
  • 12. februára 2015 21:14:36 CET
    Jednoznačne.
    "Najhorší scenár je, keď váš partner je úplne neprijíma svojho fetiše, a myslia si, že nohy sú úplne hrubé."
  • 12. februára 2015 20:45:41 CET
    Google translator je velky dobrak.