Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 1. marca 2015 23:31:17 CET
    neviem ako vy,,,ale ja ho fakt nemusim od jeho nastupu,,,,,ako tu vsetkych prirovnal k ovciam,,,,a to mu nikdy nezabudnem,,,je to fakt,,,,
    a to co napisala DOLLORES plne sa s tym stotožnujem,,,,a vsetci viete o mojom postoji k nemu ,,,nikdy som sa tym netajil,,,
  • 1. marca 2015 23:31:01 CET
    zlatík tá akcia bola verejná nie uzavretá...a Pán vyžaduje ohlasy verejné...aspoň ja som to tak pochopila..ak sa mýlim opravte ma
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:29:12 CET
    netuším ktorú tému chceš otvárať na Štrbe.
    Káždý organizátor robí akciu tak ako vie a uzná za vhodné. Ak mi nejaká akcia nevonie (alebo jej organizáto), proste tam nejdem. Ale ani nehodnotím verejne. A myslieť si o tom môžem čo chcem.
  • 1. marca 2015 23:28:17 CET
    Hm, myslim, ze sa nekritizovala akcia anjelik, ale pristup pana dominanta, ci uz ide o perlicky ktore vyraba tu, alebo prehmaty, co robi pri akciach
    • 9 posts
    1. marca 2015 23:27:55 CET
    dennodenne zlyháva. ja úprimne priznávam, som konfliktny typ. ale to, čo robí drunken je ozaj na extrém. chyba na chybu, no maximálna neochota priznať si to. vlastné ego nadovšetko. Maroš, mal by si si na chvíľu dať pauzu, stiahnuť sa, zamyslieť sa nad sebou.
    • 9 posts
    1. marca 2015 23:25:13 CET
    A možno sa časom dočítame v nejakom bulvári čo sa tam naozaj dialo....aj s fotodokumentaciou ....
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:25:03 CET
    jasné. Nikto netvrdí že sa incident nestal. Ten čo nerobí nič nemôže urobiť ani chybu. Len si fakt nemyslím že tie dve veci ktoré KZZ kritizovala by mali rozprúdiť takúto diskusiu - hlavne nezúčastnených. A ak by nejednalo o Drunkena ktorý leží množstve ľuďom v žalúdku, asi by ani nevyvolala.
  • 1. marca 2015 23:23:34 CET
    Ked si precitas tak sa docitas že nemenovala nikoho konkretne,,
    a prečo asi nie je akcia na štrbe kritizovana ???
    žeby preto že sa neslubuje niečo čo do predu viete že nebude ???
    napriklad preto že tu ide obvinovat s toho ze niekto pise jeho subke ss spravy a na akcii ju posle aby ju kazdy ohmatkaval ???
    ze tu potom ovinuje namiesto toho aby prevzal zodpovednosť ??
    a dalej a dalej,,,,
    a ako som povedal,,,sam otvorim tuto temu na najblišej štrbe,,,kamarat môj
  • 1. marca 2015 23:22:33 CET
    Myslím si že všetky akcie na ktorých sa bude podieľať drunken sú odsúdené na takúto verejnú popravu uz len z dôvodu že ich robí on. Ja nehovorím či si to zaslúži alebo nie ale treba rozmýšľať prečo je to tak
  • 1. marca 2015 23:22:06 CET
    ktorá by každej druhej ktorá sa obšuchne o jej Pána skočila riadne pazúrkami do úsmevu...by si videl ten mačací tanec
    to už by ale nebola mačička prítulná ale zúrivá pitbulka...aspoň u mňa to tak funguje
    • 9 posts
    1. marca 2015 23:21:39 CET
    Keby bol drunken ako chlap priznal chybu,tak by sa žiadna,ako tomu vravíš,poprava nekonala
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:20:43 CET
    Ale ja si vyberám akcie na ktoré idem. Na túto som nešiel a ani som si nečítal program čo tam bude. Tí čo boli sa nesťažovali že nedostali niečo čo si zaplatili. Myslím že jedine tí sú kompetentní hodnotiť úroveň akcie.
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:19:04 CET
    Išiel by som hocikde ale iba s prítulnou vlastnou mačičkou,,
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:17:37 CET
    Nie nebol. Preto ma zaujíma či boli účastníci spokojní alebo nie. hej, obvinil. A stále si myslím že právom. Možno sa mýlim. Ale aj na našich akciách sa poloverejne deje občas kadečo. a nikoho nenapadne menovať to. A budem fakt rád ak to tak aj zostane. Po tejto kampani som si už ale nie istý. Ale OK. Bola to verejná akcia. asi sa tam intímnejšie veci nemali odohrávať. Ale nemyslím si že si tá akcia zaslúžila takúto verejnú popravu.
    • 5 posts
    1. marca 2015 23:16:49 CET
    neviem, ako workshop, ale Kralovna rozpravala o diskoteke.
    A podla mna, ludia sa bavili na diskoteke nie, preto, ale napriek tomu, čo tam drunken a envy ukazovali.

A ako som už písal tu vo vlákne quuerovi, nik nemá nič proti nemu ako organizatorovi a ani nič proti jeho priestoru
  • 1. marca 2015 23:15:56 CET
    Pýtal som sa presne podľa bodov čo predložili že bude v programe a ako bolo,doteraz nič,,,takže si urob názor sám,,
    Zaplatil si si za Pink Floyd a prišiel polovičný Kuli,,,no lebo ani prvá časť nebola podľa programu hlavná aktérka ani nevedela že ju pozvali,,
  • 1. marca 2015 23:14:54 CET
    a čo ti ja viem či by si išiel? nedala som ti ban....juj ako mne sa toto slovo páči ale naozaj nekecám...
  • 1. marca 2015 23:13:48 CET
    kamarat môj,,,napriklad si tu nabehol,,,skritizoval kralovnu a fuč,,,,,ona okrem drukena nikoho nemenovala,,,ako si ju s toho obvinil,,,,a tak trošku,,,by som povedal že že tiež obhajuješ niečo o čom nič nevieš,,,alebo si tam bol ???
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:12:29 CET
    Si myslíš že by som tam išiel po tomto všetkom,,,?,,, ,,,
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:12:01 CET
    a na čo si sa pýtal?
  • 1. marca 2015 23:11:34 CET
    kde ja som len bola cely ten čas? toľko mi toho ušlo ;) šľahla by som ju bičom a bolo by mi v zásade jedno ci po ksichte, alebo kde vlastne.
  • 1. marca 2015 23:11:03 CET
    mňa na jeho akcii nikdy neuvidíš...aj keď zatiaľ nemám ban
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:10:44 CET
    5 x som sa to pýtal drunkena podľa toho čo natárali na plagatoch,
    Asi je autista,,alebo artista,doteraz nič a to je už 18 strán smiechu,,,
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:08:13 CET
    Možno druk nabuduce dodá aj kocurov aby sme uplne padli od slz,,, ,potom dojdeme všetci bude grupen party ala drun,,,,
    • 13 posts
    1. marca 2015 23:08:04 CET
    sobotné akcie (WS + disko) dopadli dobre alebo zle? Mal aj niekto iný ako Královna ZZ (ktorej bol narušený intímny priestor a musela sa dívať na niečo čo sa jej nepáčilo) nejaký problém?