Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 3. marca 2015 22:50:46 CET
    uz som to tu bol napisal a oznacili ma za,,,,, takze to uz nerozoberam,,tvoj bol ochrankar,,??,,no najlahsiu vec co som mal tak to bola u mna ukryta prezidentova vnucka,,ale ja som iba kuchar a mam rad zvieratka,,ine veci akosi idu tak same od seba,akosi vzdy ku mne,,,,,
  • 3. marca 2015 22:46:26 CET
    ano aj takto sa to dá povedať a cítiť
  • 3. marca 2015 22:46:01 CET
    toto vlakno ma nechce
  • 3. marca 2015 22:45:37 CET
    Mor ho, Mors!
  • 3. marca 2015 22:44:43 CET
    teda, ty si nejaký agent tajný. to môj dedo bol len ochrankár Biľaka a to mi teda povedal vecí...
  • 3. marca 2015 22:43:59 CET
    ja by som chcela slzičky niekoho bozkávať keby boli
  • 3. marca 2015 22:43:15 CET
    je skvelé keď je s kým zdielať slzy z dojákov a vzájomne si ich utierať
    • 2 posts
    3. marca 2015 22:36:02 CET
    Alebo starnem a už iba spomínam a blbne mi to v hlave,, a ,,a stávam sa sentimentálnym somárom,niekedy,
    Ešte dobre že malá spí lebo ked si pušťam tie filmy tak v určitých pasážach si musím otvoriť nealko a zobrat suché utierky ale nie na pivo,,,,
    Bože som sa dožil,,4 razy trafený ostrými všetky kosti polámané,vyhodený v Dagestane z aera kopancom do riti,rovno k čate,,kuchár teda skoro u Cháveza,,,ostré streľby na Balte,a v Ázii,,,diamanty v Sierra Leone vlani,
    A nakoniec smoklím ako dement pri dojákoch,,, ,,
    Ešte má pár typov ale su iné ale prežité podobne v reále = Slzy.Slnka,Černý jestráb sestrelený,Obchodník do smrťou,Beštia,96 hodín,Crash,Bod v nekonečne,Rasputin,Odpor,Vertikal limit,
    7 rokov vTibete,Sikhárta,Budha,Shamballa,Udolie Shaolinu,Zelená míľa,Forrest Gump,Merkury,6 Zmysel,12 opíc,,Den ked sa zastavila Zem,Millénium,Smrť sa volá Engelchen,atd
  • 3. marca 2015 22:24:41 CET
    moj TOP

Královstvo Nebeské

• 3. marca 2015 22:18:53 CET
    a dobre si trafou s týma filmama :-)
    u mňa je na prvom mieste tá Vrana :-)
  • 3. marca 2015 22:14:27 CET
    Legenda o vášni,,Posledný Mohykán,Statočné srdcia,Kráľ Artuš,Merlin,Maddissonské mosty,Hidalgo=kon a človek,Klopanie na nebesku bránu,Posol z pekla,Vrána 1,Arwen Aragorn,
  • 3. marca 2015 21:59:48 CET
    Hm,,,no to nebolo iba jedno mám iný vkus ako druhí ľudia,,takže by sa smiali,beriem prepracované príbehy nič jednoduché,
  • 3. marca 2015 21:55:49 CET
    najkrajší love story aké si videl? :-)
  • 3. marca 2015 21:54:47 CET
    Pán herec Hrušinský,,, ,,
    Ale najviac ma oslovil vo vesničke tou autopoezoiu,n ,,
    Popravde všetko skvelé výkony kde hral,
    To isté Kukura Stíny horkého léta,,dnes nanajvýš aktuálna téma,vtedy zabodoval,
    Gene Hackman = to je zasa taký herec ako Morgan Freeman dokážu zahrať obe charakteristické črty dobro aj zlo aj ironiu a sarkazmus,,
    Vždy prekvapia niečím,
  • 3. marca 2015 21:46:58 CET
    videl si Spaľovača mŕtvol? To bol film! Od Herza!

a mám ja aj takú fotku ako sa milášik chystala na party ale neviem ju sem naondiť ale na xku ju mám...je tam pred zrkadlo a že vypadni, ešte nie som hotová :-D
  • 3. marca 2015 21:46:11 CET
    Nikdy nezabijem živu bytosť,toboš milášíka,,,,stačia čary a premeniť na dym,,,v dnešnej dobe stačí krematorium,,,síce neviem či by urobili kremáciu aj ešte živej bytosti ale su pásky na hubu a ruky takže kľud,,,,
  • 3. marca 2015 21:42:58 CET
    trol je ulisný slizský hajzel milášik...ano ano...chudáčik, nemôže si pomôcť, čo ho odstrelíme?
  • 3. marca 2015 21:41:34 CET
    Vdaka zahreje to pri srdci,,len sa mi blbo hľadá vždy.zabudnem že ho mám opačne a knihy ma mýlia,,,
  • 3. marca 2015 21:38:07 CET
    ja mám bláznov rada, aj keby nikto iný ich rád nemal :-)
  • 3. marca 2015 21:37:08 CET
    Ma tu nazval trollom to si vyprosím ,Prášila beriem,trol je ulisný slizský hajzel milááášššííík,,,
    Ešte bola poznámka že som blázon,,,no tak celkom sa to vylučiť nedá,,vždy.som sa musel nabifľovať a mať čisté 1 stále,,
    Príčina a dovod jednoduchý,iba to ma zachránilo pred prusermi zaškoláctva,
    Pretože každé ráno bolo mojou psou povinnosťou pohľadať všetky zatulané zvieratá v ulici a po sídlisku a dával som im žrať no a ked bol niekto nováčik alebo veľký pes tak som s ním musel hodiť debatu o tom že tu su si všetci rovný a nesmie zožrať malého jazvečíka kým sa vrátim zo školy,,,
    V zime to bolo ľahšie skočil som do rieky a prišiel do triedy kompletne od pása dole zľadovatelý ako socha,takže ma učka vždy milostivo poslala domov aby.som neochorel,
  • 3. marca 2015 21:36:06 CET
    pekné, nepoznala som
  • 3. marca 2015 21:35:24 CET
    Tatínek Kraus nadává Jindřišce: „To je tím, s kým se taháš, s nějakým anarchistickým bohémem, rudým bolševickým nokem!“
  • 3. marca 2015 21:34:41 CET

Nalil kávu
    Do šálku
    Nalil mléko
    Do šálku s kávou
    Vhodil cukr
    Do bílé kávy
    Malou lžičkou
    Zamíchal
    Dopil bílou kávu
    A postavil šálek
    Beze slova
    Zapálil si
    Cigaretu
    Dělal kroužky
    Z kouře
    Oklepal popel
    Do popelníku
    Beze slova
    Bez pohledu
    Vstal
    Dal
    Klobouk na hlavu
    Oblékl si plášť do deště
    Protože pršelo
    A odešel
    Do deště
    Bez jediného slova
    Bez jediného pohledu
    A já vzala
    Hlavu do dlaní
    A plakala.
  • 3. marca 2015 21:26:30 CET
    sadla, len som to nechcela ja povedať lebo už ma budú niektorí hnať sekerami aj vidlami. už stačilo že ráz ma obetovali ako čarodejnicu
  • 3. marca 2015 21:24:33 CET
    Básnici boli asi 3 časti a potom po 20 rokoch ked sa doktor vrátil z Canady kam emigroval tak dorobili 4,,sa mi zdá,nie som si istý počtom,,
    Ale tá prdel proletariátu tam dobre.sadla,, ješte ty noky mi tam chybej,,,,