Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 2. marca 2015 15:24:58 CET
    tak ty sa povenuj mačiatku a ja budke...s potešením a nadšním,,,a tvoje posledné slova nebudem komentovať,,,,
  • 2. marca 2015 15:07:02 CET
    Zase nie vsetci tu su negativni niektori si len robia srandu ako ja s nadhladom, nad vecou, a sem tam povedia do toho nieco vazne ako ze ja by som macku nekopla.ale chapem veci ako osobna zona a ze sa niekto zlakne. To ze ini tu pisu aj utocne a vulgarne to v minulosti znechucovalo a odstrasilo aj mna.
    • 5 posts
    2. marca 2015 15:02:00 CET
    To nie len mi uz prekaza ten vacny negativyzmus na tejto stranke. Ludi poznam osobne a zdaleka to nieje taka vybusna zmes ako ked sa sem prihlasia. Cest vinimkam ktore sa stale drzia toho co aj hovoria a je jedno ci ich citam alebo sa snimi rozpravam.
  • 2. marca 2015 14:48:12 CET
    Ty vies spravne ludi napinat :-)
    • 5 posts
    2. marca 2015 14:27:35 CET
    Na akcii som bol ale ked som cital niektore prispevky uznal som ze bude lepsie prispiet az ked vychladnente.
    • 0 posts
    2. marca 2015 14:21:19 CET
    Dones svoje steniatko ku mne a moze sa o mna obtierat kolko chce :D a ak mi to bude nepriemne upozornim ju bez komentarov na domine :D a ak nahodou prekroci hranice slusnosti tak teba poziadam o moznost a dovolenie maciatko potrestat :D a o com je tato dabata? o tom ze Dominancia sa prevteluje do Demencie???
    • 13 posts
    2. marca 2015 14:14:57 CET
    nepovedal som o nikom že je stoka. Stokou som nazval nenávistné vyjadrenia niektorých diskutujúcich.
    • 13 posts
    2. marca 2015 14:13:23 CET
    ale tiež opýtaný má právo neodpovedať
    • 13 posts
    2. marca 2015 14:13:04 CET
    Takže origoš vlákno k tomu vytvor,ené je stoka m?,,,,aha,,,,
    No ak by mali gule tak odpovedia už pred 50 stranami tu priamo a nič sa nemuselo preberať,či zvyšok Slovenska je pre nich stoka,,?,,tak stoka nemusí jazdiť potom do BA,zo radšej k normálnym východniarom,
    • 13 posts
    2. marca 2015 14:12:51 CET
    je to tvoje právo
    • 13 posts
    2. marca 2015 14:09:02 CET
    Pozeráš šport,,?,,bavíš sa o nom ,?,,no tak to robiš chybu nemal by si lebo nesedíš vo formule a nepretekáš,,,to je tvoj pohľad,,
    Prečo by sme sa nemohli pýtať práve preto či tam ísť alebo nie zatiaľ sa nikto pozitívne nevyjadril tu,na tomto vlákne kde sa to prejednáva bránicou,, ,
    A už sa opakujem x krát že som sa pýtal a doteraz nemám ani jednu odpoved z 5 otázok,,,
    Takže si zavrtam dalej kedy chcem ,,ked je niekto nemý,hluchý,slepý,,,
    • 13 posts
    2. marca 2015 14:07:08 CET
    nečušia. Len nediskutujú v tejto stoke
    • 13 posts
    2. marca 2015 14:02:01 CET
    Teoria pekná,,a prečo nebola uplatnená v praxi,,?,,,
    A mohli sme si ušetriť bránice,,,,
    A po druhéé ak sa mieni robiť niečo takéto bolo by veľmi rozumné mať tam iba uzatvorenu spoločnosť,ľahko može prísť ku konfliktu,rozumní asi vedia čo myslím ohľadne zákona,,
    A ked chete mať volné otvorené disco tak to je uplne iná liga,,,a kedže toto bolo verejné tak sa to verejne prejednáva,
    Zučastnení čušia čiže tam nebolo niečo ok,
    • 13 posts
    2. marca 2015 14:00:06 CET

presne vystihnuté.
    • 13 posts
    2. marca 2015 13:59:39 CET
    a prečo ťa to tak strašne zaujíma, či bolo všetko podľa programu? Nebol si tam, pravdepodobne ani nabudúce nepôjdeš tak čo je problém. ja odozvy od účastníkov čítam tu aj na FCB sú už nejaké. Okrem jedinej osoby nemal problém nikto vraj.
  • 2. marca 2015 13:51:30 CET
    To by si sa aj tak nedozvedela. Závisť to nebude. Drunken si hneď na začiatku znepriatelil dobrú polovičku BDSM scény na Slovensku svojimi výrokmi, svojim správaním a svojim postojom k BDSM. Ale časť pravdy má podľa mňa aj MARKON. Čo sa týka toho incidentu s mačiatkom, tak reakcie naň sú neskutočne nafúknuté a prehnané. Nemyslím si, že prirodzene dominantná vyzretá osobnosť by mala reagovať takto a ešte to rozmazávať na fórach. Drunken urobil chybu, jeho mača ju tiež urobilo. Ale stačilo podľa mňa na ňu zavrčať "heš potvora" a zvoziť Drunkena nech si dá na svoje zvieratko pozor keď robí neplechu, on by ju potrestal na mieste a vybavená vec.
  • 2. marca 2015 13:43:21 CET
    O začínajucich subinkách tu možeš len snívať po takej prezentácii toto tu budu mať akurát za hromadný kurvinec,,, ,,
    Rebelka = áno máš pravdu ale nevydržal som a fakt mi cvrklo nestačil som odbehnuť od tej rozčítanej srandy,,,
  • 2. marca 2015 13:41:21 CET
    Pokracovala do dnesneho rana :-D tak co sa stazovat...
  • 2. marca 2015 13:38:50 CET
    Ja nemožem nevrtať ked sa už 50 strán pýtam aké to tam bolo a či všetko podľa slubeného pagátu a programu,,?,,
    no a furt nič,,skor mi odpovie skala z Dumbiera ako učastníci,,len počuť ako tam bolo fajn len škoda že to nenapíše tých xy ľudí čo tam boli,,,?,,alebo neboli,,,?,alebo nebol ten slubený program,,?,,,
    Možno to bol zraz autistov,,?,figu to su rozumní ľudia ,,takže skor disco zraz a work retardov,,?,,,
  • 2. marca 2015 13:21:43 CET
    ako nedá mi, ta moja zvedavosť hroooznaaa, len by som od markona, rada vedela, že čo take mu tak bohapusto zavidí, ale sa to asi nedozviem, kedže je to jeho prvý a posledný príspevok
  • 2. marca 2015 13:14:26 CET
    Prepáčte teraz mi došiel vestník o vývoze tabaku do Írska,takže konečne som pochopil nové princípy trhu,krabička musí byť iba biela bez označenia len s varovaním škodí zdraviu,
    A podľa info sa disco už riadilo týmto predpisom ,tak mi je to jasné,odteraz ked pojdete do kina a na tabuli bude napísané = bude film,aký a o čom sa dozviete až ked si kupite vstupenku a začne sa premietať,podobne noviny všetky v bielom obale a vy si len poviete chcem tie tretie z ľava,
    To isté disco a koncerty = kupite si vstupenku vojdite a bude Vám povedané čo bude,,,
    Takže som to pochopil,dakujem ospravedlnujem sa,
  • 2. marca 2015 11:58:50 CET
    Ešte poprosím zmeniť rozmery tých osobných zon okolo tela dakujem,akosi sa nevmestím do tvojich tabuliek ,,,, ,teda iba určité orgánové časti,,,m
  • 2. marca 2015 11:45:10 CET
    Ty.si nepochopil jeden jediný princíp nič viac žiadna debata by tu nebola keby si sa bol ospravedlnil za svoje fopá,,nič viac jednoduché ľudské odpravedlnenie,a nikto by nerozbehol kolotoč,
    Čarodej dakuje za spríjemnenie celkom nezáživnej nedele,bránica sa pobavila,
    Teraz idem čarovať a pokusim sa urobiť zo susedovho psa nový druh čeľade mačky prítulnej ENDrunCica,
    Dufam že moje gynekologické prstíky to dokážu,,,,
  • 2. marca 2015 10:52:57 CET
    Viete nechcel som sa zucastnit tejto diskusie, ale mam pocit ze tu sa zorganizovala celkom solidna particka odporcov drunkendude specialne vidim, ze krv v ociach ma kardinal mozem sa spytat tento typ nenavisti je podla toho co pises vhodny na presetrenie u odbornika. Alebo len tak po slovensky bohapusto zavidis a nevies to inak si kompenzovat len vypisovanim na fore. Spominany incidet ten hadam nestoji ani za zmienku, ale teta kralovna na buduce skus ty zorganizovat akciu radi prideme a budem na fore komentovat co ze si na nej secko nezvladla. Ja teda som na akcii nebol a nie seckych poznam po nicku ale mnohy dominanti aj dominy sa tu ukazuju ako daleko maju od chladnych hlav ktore sa vedia kontrolovat. Ak si to tu precita hociktora zaciatocnicka subinka na 150 tisic km by sa Vam mala vyhnut, ked si neviete ustrazit Vase jesitne ega na fore tak neviem ako si ich strazite v reale.
    Ja sa do tejto diskusie nezapojim takze cokolvek odpisete je mi to ukradnute. Toto je moj prvy a posledny prispevok k akcii zo soboty 28.2:)
  • 2. marca 2015 10:49:28 CET
    ..mna by tiez zaujimalo, ze kto su ti ludia, co chcu bit kralovnu kvoli tvojej subke. Asi si musia o tebe mysliet, ze si dost neschopny dominant, ked to chcu riesit za teba.