Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 21. februára 2015 16:40:17 CET
    to že nie je vymyslený dokonalý systém neznamená že nič nieje pripravené... bolo by fajn možno keby si aj ty namiesto posmeškov a kritiky sa k tomu postavila konštruktívne a navrhla ideálne riešenie a rád si to pozriem
  • 21. februára 2015 16:33:01 CET
    Aha takze akcia je o tyzden a este to nie je doriesene. No drzim palce
  • 21. februára 2015 16:29:59 CET
    stále pracujeme na vhodnom spôsobe... v grange máme už roky zavedený systém členských kariet a tak sa nám nestáva že by sa na akcie dostal niekto kto sa nemá dostať a keď sa aj dostane tak vieme rýchlo urobiť nápravu... a takmer dokonale funguje systém ručiteľa v kombinácii s kontrolnými otázkami.
  • 21. februára 2015 16:16:40 CET
    No ked wiki povazujes za doveryhodny zdroj...
    Ale mne je suma fuk ci tam budu vanilky. Hlavne ma zaujima ako bude ten vstup kontrolovany.
  • 21. februára 2015 16:14:09 CET
    tak dúfam že debatu o tom že vanilky patria na DeeSku sme ukončili...
  • 21. februára 2015 16:06:15 CET
    som si myslela
  • 21. februára 2015 16:05:52 CET
    http://cs.wikipedia.org/wiki/BDSM
  • 21. februára 2015 16:03:44 CET
    Inak dufam ze si to aspon okopcil z nejakeho doveryhodneho zdroja :-)
  • 21. februára 2015 16:01:34 CET
    Kopirovanie ti ide. Ale furt nemam odpoved na moju otazku.
  • 21. februára 2015 15:59:29 CET
    zase musím kopírovať: Vyznavači BDSM se často sdružují s lidmi obdobného či doplňujícího se sexuálního zaměření. V současné době můžeme i v České republice mluvit o existenci BDSM komunity. Skutečností však je, že ne všichni lidé, jejichž sexuální zaměření spadá do kategorie BDSM, se k BDSM komunitě hlásí. Může to být z důvodu studu, snahy chránit si své soukromí, ale na druhé straně také proto, že komunita má obvykle svá pravidla typu „safe, sane and consensual“, díky nimž mohou patologickým sadistům členové komunity připadat nezajímavě. V BDSM komunitě se často vyskytují i lidé konvenčně sexuálně zaměření (tzv. vanilky), pro které se toto prostředí jeví jako atraktivní a zajímavé, jelikož si myslí, že uvidí něco, co jinde ne, zejména, že subinky jsou veřejným majetkem, který je půjčován k ukájení a poté se diví, že tomu tak nebývá. Častější však je výskyt vanilek, navštěvujících BDSM akce z důvodu vysoké koncentrace přátel, přičemž i tyto vanilky se následně mohou stát ručiteli za nově příchozí, je-li ručitelství vyžadováno.
  • 21. februára 2015 15:54:56 CET
    Na par akciach som bola a tam teda vanilky neboli. Alebo sa vedeli velmi dobre maskovat. Ale mna naozaj uprimne zaujima ako je to s tou kontrolou. To je tak tazke sa k tomu vyjadrit?
  • 21. februára 2015 15:52:27 CET
    predpokladám že vanilky chodia bežne na akcie... alebo som na omyle?
  • 21. februára 2015 15:48:37 CET
    Jo a este toto "pre celú BDSM teda aj pre vanilky"

Vanilky su sucastou BDSM? Fakt? Odkedy?
  • 21. februára 2015 15:47:46 CET
    Je to prva deeska a bla bla...... nemusis opakovat to co tu uz davno je. Som zvedava ako chces riesit tu kontrolu. Myslela som ze uz je to vsetko vymyslene ked to ma byt uz o tyzden.
  • 21. februára 2015 15:43:14 CET
    v prvom rade treba pripomenúť že ide o prvú DeeSku... nie je určená téma ani dresscode... ide o akciu pre celú BDSM teda aj pre vanilky... a ďalšie DeeSky už budú užšie špecializovane ale to samozrejme záleží na záujme... ku kontrole vstupu sa stále môžete vyjadriť a navrhnúť vhodné riešenie...
  • 21. februára 2015 15:32:43 CET
    Uz nech je 28...tesim sa a bereme aj vanilku;)
  • 21. februára 2015 15:27:49 CET
    ako bude kontrolovany vstup?
  • 21. februára 2015 15:19:59 CET
    Predpokladam,ze chamtivy organizator v pokrocilom veku - toto si napísala... tak mi vysvetli čo si tým myslela...
  • 21. februára 2015 15:18:36 CET
    Je sprostost volat vanilky.
  • 21. februára 2015 15:17:06 CET
    už niekoľko krát som tu všetkých vyzýval aby napísali svoju predstavu o tom ako by mala vyzerať DeeSka... ale samozrejme jednoduchšie je niečo kritizovať ako niečo konštruktívne navrhnúť prípadne nezištne pomôcť.
  • 21. februára 2015 15:17:04 CET
    Ano,anó, rychlo treba riesit co nam o slove komunita povie google,aby sme vypadali inteligentne a obhajili,co tliachame.
    A kto ti tu co vycita o peniazoch? Nefnukaj,zacni to robit za peniaze. Este aj to ti mam nasepkavat?
    Pre mna za mna bud aj predsedom JRD,nemam ziaden respekt. Tak to tu nevytahuj.
  • 21. februára 2015 15:05:09 CET
    neprajem si narážky typu chamtivý organizátor: od roku 2011 som predsedom o.z. Grange a za celú dobu som z o.z. Grange nedostal ani euro na výplatu ale naopak som ho finančne podporil a nie malou sumou a vždy podporím ak to bude treba a ja na to budem mať... A ak som umožnil v priestoroch o.z. Grange usporiadať akúkoľvek akciu tak nie preto aby som si naplnil vrecká !!!
  • 21. februára 2015 14:52:21 CET
    nedá mi to sa nevyjadriť: takže začnem asi slovníkom čo znamená slovo komunita - vo všeobecnosti ide o zoskupenie väčšieho počtu ľudí s rovnakým cieľom a spoločnými záujmami... Komunita alebo spoločenstvo je prostredie alebo skupina ľudí, ktorí sú bez ohľadu na rozdielnosti schopní oceňovať rozdielnosti, čo im umožňuje účinne a otvorene komunikovať a spolupracovať na dosiahnutí spoločných cieľov. Slovo komunita (z latinského communitas, znamená spoločenstvo, spoločnosť, ale aj vľúdnosť, láskavosť, zmysel pre spoločnosť, alebo communio) býva často používaný ako synonymum pre pospolitosť, teda protiklad pojmu spoločnosť“1. Výraz komunita pochádza z latinského slovného základu spoločného s communicare, komunikácia - komunikovať. A dúfam že som tým vysvetlil aj to čo som myslel keď som napísal BDSM komunita....
  • 21. februára 2015 14:07:54 CET
    ja chcem ísť..aj to mám v pláne..ale som už tretí týždeň chorľavá a ten víkend mám posledný na prípravu zavazadel jaaj ved letím
  • 21. februára 2015 14:07:27 CET
    Mozno ak si nevanilky nechaju masky,nikto ich nespozna.