Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 2. marca 2015 10:28:49 CET
    Ja som ale toto chcel povedat Didimu uz davno. Bohuzial sa mi niekolko mesiacov umyselne vyhybal. Ja sa mu prosit o debatu nebudem. Sam vies, ze ja sa debate nevyhybam. A ze sa da so mnou rozpravat aj o nepeknych veciach a hubu som nerozbijal nikomu na stretkach. A ked sa vyhrazal niekto mne, tak som povedal...ze kludne. Doteraz to boli len vyhrazky...este na to nikto odvahu nenasiel. (to by bolo akcne stretko...uz som sa nepobil vyse roka)

A ano...mal sa ospravedlnit za konanie subinky a nebolo by to takto vzislo. Stacilo tak máááálo.
    • 5 posts
    2. marca 2015 10:24:56 CET
    Kralovna od teba požadovala ospravedlnenie, nie ja. Len ty a tvoje svorka ste ju obvinili, že za to može ona.
    • 2 posts
    2. marca 2015 10:23:02 CET
    mna by zaujimalo naco by ti to bolo...
    • 5 posts
    2. marca 2015 10:22:56 CET
    ..mno a to co si tu napisal, to celu dobu drunken odmietal a kvoli tomu sa tu pisalo. Stačilo, aby si priznal hned na začiatku svoju chybu a tych x stranok by tu nevzniklo. Ale ak si čítal všetko, a pokial drunken opat nevymazal a nepomenil príspevky, vehementne tvrdil, že on nic, že on je ten svaty, že to ti druzí
  • 2. marca 2015 10:22:13 CET
    Angry mob :-D
  • 2. marca 2015 10:21:43 CET
    Ked sa aj ides miesat tak b pohode pis take prispevky ako bolo to envy-zavist to bolo vyborne. Aj ja pisem len take ze kto je rozumny to pochopi a kto nevie citat ten sa ukaze :-D v tejto diskusii som s radostou prispievala lebo sa dalo cakat ze to takto bude ale aspon sa dievcata natvrdo naucia ze zivot nie je hra. Budu si davat vacsi pozor
    • 5 posts
    2. marca 2015 10:20:51 CET
    docela by ma zaujimalo, že kto su ti nastvaní ludia :-D
  • 2. marca 2015 10:20:08 CET
    Zastavte tento kolotoc vyhrazok a obvinovani. Chyba bola, ze Didi nevysvetlil spravanie subinke, ako sa ma chovat k inym. Sice ma pravidla pre inych...ale na chovanie vo svojom teame zabudol. Subanna mala byt oboznamena, za akych okolnosti sa moze "vtierat". Ako neskusena a zacinajuca spada pod svojho Doma a ten je zodpovedny za jej prehresok. Este raz, nic vazneho sa nestalo, preto nechapem, preco to eskalovalo do tohoto monstruozneho Krakena. Kedze osobne poznam obzalovanu aj zalujucu stranu, navrhujem, aby sa to vyriesilo osobne na stretnuti...pricom dufam, ze Didi sa nebude vyhybat konverzacii a nebude to len konverzacia stylom "pochvala pred nastartovanou vetrieskou". Nezabudajte...toto skodi celej komunite.
    • 2 posts
    2. marca 2015 9:29:41 CET
    ENVY vynechaj my sme sa tu dohodli uplne na inom postupe a som si isty ze nikto z timu sa jej nevyhrazal... Mozes mi vysvetlit preco chces obvinit celu skupinu?
  • 2. marca 2015 9:24:53 CET
    Ak teraz neblokneš ten slávny tým envy a nedáš im ban tak ako mne tak stojíš za hovno,,
    Ja som na urážky reagoval slovným zvratom že ak dojdem k Zemanovi dostanu po papuli a hned som od teba dostal upomienku,
    Takže sa ide robiť osobná demokracia svojich vyhovujucich ľudí,,?,,
    tak bozaj ma v riť,,,
  • 2. marca 2015 9:19:11 CET
    Z dovodu osobnych utokov na moju osobu koncim posobenie v tejto komunite. Preslo to za hranicu, kde sa normalne nikdy clovek nema co pohybovat...a ja som slusny clovek, co respektuje normalne pravidla. Takze odteraz komunikujem iba cez spravy s priatelmi co tu mam, nechodim na stretnutia a verejne nebudem vobec cinna. Moja osobna bezpecnost a bezpecnost mojej rodiny mi je prvorada. Dovidenia.

• 2 posts
    2. marca 2015 9:16:26 CET
    Prepac ale nie uplne rozumiem co tu pises. Viem ze su na teba ludia nasrany za "nieco" a ano povedali dost hrube veci s ktoryma sa ja nestotoznujem. Ja osobne som sa ti nikdy ani cez SS ani cez tretiu osobu nevyhrazal. To by som bol asi nejaky magor ci co....
    Viem odkial mas tuto informaciu a samozrejme to si rieste vy dve co presne je v texte napisane. Teraz rano vyzera vsetko inak ako vcera v noci plnej emocii a konkretne je to myslim uz za nama. V ENVY sme sa dohodli ze, budeme reagovat dostojne. Ber to tak ze sa ti niekto ospravedlni a porozpravame sa pri najblizsej prilezitosti. Viac ti zatial nepoviem ;)
    Ostatnym, toto obvinenie odmietam...
  • 2. marca 2015 9:00:33 CET
    Co som povedala, za tym si stojim.

A prekvapilo ma, ze sa vyhrazas, ze "...nemam chodit k zemanovi, lebo mozem dostat na hubu"... to uz je na trestne oznamenie, tu konci natahovanie o bdsm, a zacina realny zivot... zvazim, ze s tym pojdem na policiu. Moj mazel je tym vazne pohorseny a oslovime kolegov z pravnej branze, aby sme to riesili.

Kazdopadne som o tvojich vyhrazkach informovala celu svoju rodinu a priatelov a znamych.
  • 2. marca 2015 7:37:54 CET
    Teba musi byt zazitok poznat, ako tak pozeram
  • 2. marca 2015 7:14:14 CET
    Dam ti do ss :D
  • 2. marca 2015 6:58:20 CET
    to je co za eblinu ????
    v ss mi vypisuje ze co sa navazam do kralovnej,,,

a kralovnu som tu hajil...to je co za pičuza ????
  • 2. marca 2015 6:40:33 CET
    TY NEPOUCUJ LUDI,AKI MAJU BYT,KUKNI SA NA SEBA NAJPRV,SI TRAGED. TOPANKY SI DO TEBA UTREM,TY HUJER :D
  • 2. marca 2015 2:01:49 CET
    Nesuhlasim s tebou. BDSM akcie nemozes porovnavat s medialnymi akciami pre siroke masy ludi. Takze Leon, ty si teda videl ten nefutbalovy zapas Kralovnej, ked sa chces teda relenvantne bez dohadov (nie ako fanusik futbalu) k tomu vyjadrit? Videl si to televizii alebo si bol v hladisku? Ci to premietali v PUBe na stenu? Ja sa tiez nekritizujem akcie, na ktorych som nebol a ani nemam k nim ziadne komentare.

Krik nerobim, len niektori citatelia maju problem so zrakom a o par prispevkov nato sa pytaju na veci, ktore su tam uvedene. Tak som to napisal vyraznejsie, aby neprehliadli.

Ja som bol pri tom, ked KRALOVNA dala nahlas najavo svoje zelanie. A nic hrozne subinke neurobila.

teraz humorne, ako to priblizne vyzeralo na akcii, aby som len neplul zlc :

http://www.uloz.to/live/x4iXJkkr/cicinky-mp4
  • 2. marca 2015 1:23:21 CET
    čierna mikina čaká na svoju majiteľku v Grange
  • 2. marca 2015 1:21:40 CET
    ale veď aj ja mám povesť hádavej harpye a attention whore ktorá sa do každej "hádky" pripojí
  • 2. marca 2015 1:14:12 CET
  • 2. marca 2015 1:08:34 CET
    ..tak uz vieme, kde je pes zakopany..shadow je nasraty, lebo subky, ktore chcel teraz trtkaju s drunkenom....no to veru naserie..
  • 2. marca 2015 1:02:07 CET
    Jasne nestačí že sme napichnutý SIS a NSA ešte aj FSB ked sa niektorí IT pomýli pri zadávaní skratiek,
  • 2. marca 2015 0:59:45 CET
    On ani tak nezávidí drunkenovi ako to že slintá nad subinkami,,
  • 2. marca 2015 0:59:44 CET
    ahoj, nájdeš nás aj na FCB https://www.facebook.com/groups/deeska/