Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 9 posts
    17. februára 2015 13:12:07 CET
    Alebo skôr pipky ktorím v kine zvlhli nohavičky.....
    • 2 posts
    17. februára 2015 13:09:44 CET
    Ked vas tak citam, tak myslim, ze problem nie je ani tak akcia sama o sebe alebo ako je robena, ale skor prostredie na SVK

Zazil som dost velakrat, ked na cisto femdom fetish party v Pedestale v Londyne dosli ciste vanilky, baby na rozlucke so slobodou.. nikto s tym nemal problem, ze tam bola taka klientela a ze dokonca nemala ani poriadny fetish dresscode
    jeden z najvacsich gay podnikov mimo Londyna ma zas fetish poschodie a v celom podniku sa miesaju feitsh pary s gay parmi v koseliach a transkami vo vsetkom mozno

a kluby maju kopu fotiek na strankach ci na FB , ktore moze kazdy vidiet,.. ked niekto nechce byt odfoteny, tak nie je ... a nikoho by nenapadlo si fotit inych ludi

a ak ti co su odfoteni, ak ich aj kolega uvidi na fotkach, co koho do toho - co si robis v sukromi je tvoja vec. Mozno keby spolocnost viacej akceptovala ze ludia si mozu robit co chcu vo volnom case, tak by ste neriesili, ze ci budu nejake vanilky na fetish party a ci vas niekto uvidi ci nie na nejakej web stranke
    • 2 posts
    17. februára 2015 13:04:51 CET
    Najmladsia clenka envy je vanilka. Verime jej. Mame aj dalsich vanilkovych clenov a aj im verime... Povedat ze BDSM je jedina skupina ludi na svete ktora dodrzuje pravidla je trosku svojske :) V kazdej skupine su aj ty "druhy", co pravidla nedodrzuju. Ci uz tam budu vanilky co sem prisli na dominu, xko alebo kalendar a citali si o akcii alebo tam nebude ziadna je v podstate jedno. Tema je BDSM. Osobne by som bol rad keby prisli a spravili si nazor kludne aj vseci z kina ak dodrzia zakladne BDSM a akciove pravidla. Tut moj nazor...
    • 4 posts
    17. februára 2015 13:02:04 CET
    Cieľová skupina je každý dobre platiaci bez rozdielu zamerania :)
    Aspoň mne to tak pripadá.
    • 4 posts
    17. februára 2015 12:54:08 CET
    mne chyba jedna vec na tejto akcii, presne zadefinovana cielova skupina pre koho sa to organizuje,kazdy by mal vediet čo može čakat a načo sa pripravit. to že bude work shop vieme a dalej?
  • 17. februára 2015 12:53:12 CET
    Uz to nechajte tak. Nech tobia akcie ake chcu. Kto chce nech tam ide, kto nie vie preco tam nejde.
    • 9 posts
    17. februára 2015 12:49:41 CET
    Načasovanie po uvedení 50 odtienov....je určite čisto náhodné....
    • 4 posts
    17. februára 2015 12:48:04 CET
    presne o tom som hovorila aj ja, cielova skupina akcie neurčita,dres code neurčeny,lebo že nepride dost ludi, takže sa očakavaju vanilkove deti čo boli v kine cez vikend a budú otvarat huby ked niekto dojde v latexe napriklad....ale ako si čital všetko je zvladnute
    • 9 posts
    17. februára 2015 12:43:39 CET
    Ak by to bol čisto fetis klub,kde budú čisto BDSM+ tak s fotenim by som až taký problém nemal,pretože verím že majú dostatok rozumu aby vedeli čo mozu zverejniť a čo si majú nechať pre seba.
    Ale ak som správne pochopil,tak organizátor chce tieto akcie robiť pravidelne,takže ak nieje čistý ludomil a nechce to robiť za náklady alebo stratu,tak musí pritiahnuť aj vanilky.A v tom vidím problém.Taká fotka z komentárom,že...Bol som na party uchylakov,pozrite.....niekomu určite bude pripadať strasne zaujímavá.....
    Ps: Načasovanie po uvedení 50odtienov
    • 2 posts
    17. februára 2015 12:37:26 CET
    Na workshope sa ti zarucim, ze bez schvalenia ucastnikov foto proste nebude. Na zaciatku workshopu bude kazdy pouceny, ponesie riziko za svoje ciny a tym padom nemam problem. Diskoteka bude myslim este prisnejsia pretoze tam sa nikto dohadovat nebude. Jeden fotograf, jedno pravidlo.
    • 13 posts
    17. februára 2015 11:47:46 CET
    Nepreháňaj. Konečne kultivovaná diskusie na domine
  • 17. februára 2015 11:28:42 CET
    Diskusia ???? tu a naco???Vsimla som si, ze niektorý maju patent na vsetko.
    • 4 posts
    17. februára 2015 10:57:53 CET
    takže všetko je super a klape a diskusiu nepotrebujete...takže vela štastia.
    • 13 posts
    17. februára 2015 10:42:27 CET
    mam pocit, ze sa tu ludia snazia vymysliet nanovo koleso. Ako DD povedal, zakaz fotografovania a jeden oficialny fotograf, tak sa to riesi vo vsetkych fetish kluboch

Neviem naco by tam niekto chcel potajme fotit inych ludi, ale ak by dakto skusil, je otazka ci veris organizatorom ze to vyriesia .... a ked sa stale bojis ze tvoje fotky skoncia na FB, tak bud nechod na akciu alebo pouzi masku ci skrabosku ...

fakt mam pocit, ze na tomto fore sa uz niekolko desiatok riesi nieco co je uz davno vyriesene
    • 4 posts
    17. februára 2015 10:29:13 CET
    ano priestor na fotenie je určite cesta a dobrý sposob, lebo ja tiež chcem vždy foto z akcie, vždy mam fotky z akcii aj napriek tomu že je na každej zakaz fotenia..
    • 2 posts
    17. februára 2015 10:21:56 CET
    Snazime sa aby to bolo co najviac schodne ale uznaj ze prilis velke obmedzenia by odlakali vela ludi. Je tam zakaz, bude tam priestor na selfie, je to tmava miestnost takze ked uvidia blesk sami dotycneho vyrazia a ak niekto cez toto vsetko nieco vyfoti uz sa nikdy nikam nedostane. Nehovoriac o tom ze take foto by viac uskodilo majitelovy na socialnych mediach. Myslim si, ze ludia ten zakaz neprekrocia...
    • 4 posts
    17. februára 2015 10:08:50 CET
    všetci sa tvarite ako keby s fotenim mal jediny problem Jago, je to o ochrane sukromia,bez mojho vysleveneho povolenia žiadne nadržane dieta nebude vešat moje fotky na fcb, zakaz fotenia je zaklad na to aby došli ludia ktorí sa moc verejne nehlasia k Ds
    • 0 posts
    16. februára 2015 23:37:49 CET
    @Jagoo - daj si latexovu masku alebo si zozen skrabosku ... Potom ani ak tam budes behat nahy ta nik z prace nespozna ak fotky uniknu

Teda za predpokladu, ze nenosis latexovu masku alebo skrabosku do prace.....alebo sa nevyzliekas v praci pred kolegami
    • 2 posts
    16. februára 2015 23:11:46 CET
    Mia ukaze to co uzna za vhodne jej pan a tym to hasne. Nemam ani nahodou v umysle ukazat viac ako ostatny takze ked ukaze jagoo gule, ukaze mia kolena ;)
    • 9 posts
    16. februára 2015 23:04:43 CET
    uz si zazila slovaka ktory by nieco respektoval,hlavne ak mu za to nerespektovanie nehrozi aspon 10rokov nepodmienecne?????
    • 9 posts
    16. februára 2015 22:59:07 CET
    čák daj nejake foto možných kostýmov a budeme hlasovat
    • 13 posts
    16. februára 2015 22:49:40 CET
    je a nie je to problém. Jasné. Každý má telefón a môže odfotiť aj napriek zákazu. Riskuje postih, ban na ostatné akcie. Na druhej strane, čo hrozí tým odfoteným. Postih v práci? Rozvod doma? určite neodporúčam nikomu čo má s týmto problém účasť na fetish akcii. Vo fetish drescode. Najmä ak to manžel (manželka) netuší.
  • 16. februára 2015 22:41:39 CET
    toto vobec nieje zleee povolene by boli putá a biče rákosky tam sa mobil schovat neda
  • 16. februára 2015 22:38:19 CET
    ale keby boli vsetci na naháča tak by sme videli kto má tel - foťák
  • 16. februára 2015 22:37:09 CET
    ked daš ešte niečo latexove na seba všetci sme v bezpečí pred paparazzi