2. marca 2015 22:37:25 CET
HM,,,uz som nechcel Tu reagovať,,,ale nedá mi,,,
torimaster,,,,,,,,TO mi znie ako drukendude,,,prepáč ale je to tak,,,
Vieš Prvý dojem neurobíš na druhý či tretí krát,,,,on sa odprezentoval hneď ako sem prišiel,,,,
nazvať ľudí opicami alebo ovcami ktorý do teraz robili všetko zle a ON je ten vyvolený ktorý Nás prišiel zachrániť hm hmm hmmm silná káva,,,,
Je krásne a chválim že si si dal námahu a prečítal si si toto vlákno,,,,ale JEHO osoba nie je len o tomto vlákne,,,je to súhrn viacerých vlákien,,,ale ktoré si už neprečítaš,,,,
Nie preto že by si nechcel,,,ale preto že ten človek vela svojích príspevkov zmazal alebo pomenil,,,
a už len toto mi dáva právo myslieť si že je to bezcharakterný tvor ktorý si nestojí za svojím názorom,,,,
Je to človek ktorý tu založí vlákno a žiada verejne že si neželá aby niekto otravoval jeho subinku,,,,
Na druhej strane je verejná akcia a ON bez toho aby sa niekoho opýtal vyženie svoju subinku medzi ľudí a prikáže jej aby sa obtierala a aby ju obchytkávali cudzí ľudia,,,
čo si mám potom myslieť o takom človeku ????
JA len píšem a tvrdím že ten človek si pre svoje klamstva zavadzanie a vedomu manipuláciu nezaslúži moju úctu...
Ak si ty zvyknutý na takýchto ĹUDí a dokážeš ich mať za priateľov ,,,,absolutne nenamietam,,,
Tak ťa PROSIM nenamietaj ani ty ked mi je taký človek od duše HNUSNY,,,,
A neviem kde si bol vonku v zahraničí ked sa pozastavuješ nad DOMINOV pre ktoru su jej čižmičky niečo posvetne,,,,a to mi zas pripomína že aj BUDKA bol vonku v zahraničí ,,,,neboli ste na rovnakom mieste ??
Ja neviem len sa pýtam,,,
A od sameho začiatku vyjadrujem nesuhlas s takým človekom a jeho správanim ,,,neskovavam sa pod cudzi nik aby ma nespoznali,,,,
a ak by som bol pri budkovy tak mu to poviem aj do očí,,,,ale zas uznajte,,,pre takeho bezcharakterneho manipulatorneho autisticko dementneho človeka nebudem utekať do BA,,,,
a už len jedno,,,,,ak ste tam v BA spokojný s takým štandardom JA nemôžem absolutne namietať,,,,