Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 3. marca 2015 0:23:24 CET
    na tvojom príspevku ma upútala jedna vec hlavne...keď si spomínala tú sektu. takých "vodcov sekty" alebo "mafiánov" je tu bohužiaľ viac a nikdy to neskončí, pretože niektorí aj môžeme byť čestní, ale takí ľudia tu budú vždy, ktorí by chceli riadiť ale nevedia ani seba dať pod kontrolu, nerozumejú že keď niečo chcú, najprv musia byť na tej "úrovni" aby také veci mohli riešiť...preto to netreba brať ani ako vojnu. ja som sa tu nehádala ako sa domnievali ľudia ktorí nerozumejú písanému textu, a načo idú tam kde to nezvládnu psychicky...čo som písala, boli maximálne veci o tom, že rozumiem prečo sa stali na tej akcii veci aké sa stali, že je to každého vec na koho akciu pôjde, má možnosť to podporiť alebo nepodporiť a tak sa bude organizátor zlepšovať.
  • 3. marca 2015 0:16:20 CET
    je to úmerné tomu čo tu napáchal,,,
  • 3. marca 2015 0:06:45 CET
    ....oproti drunkenovi mas jednu užasnú výhodu...z tvojích slov cítiť inteligentného človeka, uprimneho a pokorneho. Oceňujem tvoju snahu ukonciť túto 54 stranovú vojnu, tiež som názoru, že to nikam nepovedie, ale ja kvoli tomu, že drunken si z toho nič nezoberie. Proste podľa mňa márna snaha. Kedysi som nedokazala povedať prepáč..proste to nešlo..keď som to raz urobila v snahe ukončiť výčitky, očakavala som, že ten druhý z toho minimálne odpadne, že vysoko ocení to, aku obetu som priniesla...ibaže nestalo sa tak, výčitky pokračovali a ja som si musela svoj pohár dopiť úplne celý. Poučila som sa, preto nechci aby sa tu ľudia po tom všetkom čo tu drunken nakodkodákal, boli paf z toho, že v jednom príspevku napíše, že ho to mrzí. O spôsobe jeho vyjadrovania hovoriť nebudem,netreba. Myslím si však, že keď už nedostal dar reči a pravopisu, tak snáď musí chapať, že muža robí mužom slovo...opakujem muža o tom čo robí dominanta dominantom hovoriť nebudem...preto nech sa nediví, že jeho prepisovanie príspevkov, prekrúcanie povedaného a celkovo jeho správanie sa vzbudzujú pohrdanie a neuctu. Nie kazdý môže odísť z rôznych dôvodov do zahraničia, ale nemyslím si, že to je dôvod robiť si posmešky z tých blbých čo ostali doma a nič nevedia. Drunken chce byť proste vodcom. Chápem. Ibaže nemá na to vrodené vlohy ohúriť dav a získať si úctu a rešpekt. Takže namiesto vodcu BDSM komunity sa z neho stava " šef sekty". Žiaľ, tato komunita ľudí je od iných odlišná v tom, že je tu priveľa silných a dominantných jedincov. A keď som sa už tak rozpísala..nepáči sa mi ešte jedna vec. Neustále oháňanie sa frázou, čo si urobil pre túto komunitu??? Všetkým nám je jasné, že všetci, alebo vacsina z nás predsa nemože organizovať stretká či rôzne akčné zrazy, dovod snád chapeš... Ak merítkom dobrého člena BDSM má byť čo všetko pre túto komunitu urobil, tak sa nehnevaj, ale je to argument trochu na smiech.Drunken sa prezentuje verejne z viacerých dôvodov a dovolím si tvrdiť, že vacsina je osobných. Uloha dominanta ho živí, alebo aspoň vylepšuje jeho rozpočet a tak verejná prezentácia je dobrá reklama. Kľudne ma pooprav, ale toto je moj nazor. Vieš, nediv sa poniektorým, že ho tu verejne zotru, nakoľko pre ich BDSM svet drunken žiadnu dôležitu ulohu nezohrava a nič podstatné im jeho aktivity neprinesú, nakoľko si a teraz budem osobná, myslím, že BDSM sa dá prežiť v uzavretej skupine, či partnerov,alebo priateľov. Je mi proti srsti predstava živiť sa tým a ešte sa tým verejne prezentovať.Taktiež som toho názoru, že verejná prezentácia je prísun noveho materialu na dalšie "hranie" a opat vylepšenie rodinneho rozpočtu. Tak a teraz mi povedz..na takuto prezentaciu BDSM na SK mám byť hrdá? O čo som ja horšia? Len preto, že si žijem svoj život, snažim sa byť slušna a nerobiť tejto komunite hanbu som menejcenna, lebo neporiadam verejne stretka? Je pekne, že sa priateľa zastávaš, je tiež pekné, že dávaš aj druhé a aj tretie šance. Ibaže nečakaj to od všetkých.Dal sa na " podnikanie" tak, nech sa podľa toho správa...tiež nebudeš chodiť do podniku, kde sa ti mnoho veci nepáči, len preto, lebo podporme majiteľa, lebo začal podnikať a aspoň niečo robí a snaži sa... Ano..ignorácia jeho akcií je spôsob...tak tomu dajme čas...
  • 2. marca 2015 23:53:10 CET
    to zase neviem či prostiť o odpustenie nie je príliš veľké ponižovanie jeho...skôr nech sa poučí a ide ďalej.
  • 2. marca 2015 23:36:55 CET
    mne sa vy ospravedlňovať nemusíte, ja som to hovorila tak všeobecne, že niekto môže hovoriť hrubo ale je dobrý človek, a niekto môže vedieť pekne rozprávať a môže to byť človek nečistých úmyslov. to sú také moje filozofické úvahy všeobecné.
  • 2. marca 2015 23:34:21 CET
    hm,,,,uprimne si to cením,,,a vážim,,,v skutku,,,

ale myslím si že TY nie si ten pravý,,,čo by to mal riešiť,,,

Ten kto by to mal robiť je niekto iný,,,mal by si tu sypať popol na hlavu a prosiť o odpustenie !!!!

A ver že by som prestal aj JA pokial by som videl že to myslí UPRIMNE,,,
  • 2. marca 2015 23:30:23 CET
    Riderka, Kardinal, rebelka
    Naozaj nikoho neurážam, nemám to v úmysle. Dobre viem, že pravda býva často odetá v nepôvabnom rúchu a aj človek, ktorý hovorí hrubo môže vraviť čestne a úprimne. NAozaj som to nemyslel tak, že je ktokoľvek neinteligentný. Len som chcel zabrániť osobným urážkam, lebo dôstojnosť máme všetci rovnakú. To je všetko
  • 2. marca 2015 23:18:51 CET
    nuž tak som neinteligentný človek ,,,

zato ON je,,,,zo svojím urážkami čo tu na začiatku popisal,,
    to ako že ked sa teraz ospravedlním tak sa stanem INTELIGENTNY ???
    dakujem pekne radšj ostanem CHRAPUN,,,,ale ostanem sám sebou,,,,
  • 2. marca 2015 23:18:48 CET
    ...inac,ten nazov ze ENVY, to ma co spolocne s bdsm?
  • 2. marca 2015 23:17:28 CET
    skutočne nie je všetko.
  • 2. marca 2015 23:14:10 CET
    ´dakujem za kompliment, ale ja viem čítať aj medzi riadkami, myslíš si, že kardinal píše NEINTELIGENTE, tým padom nie je ani inteligenty človek a pokladáš ho len podľa vyrazov, za chrapuňa čo sa tu len rozkrikuje? myliš sa, prečítaj si aj ine vlakna, ja len dúfam, že tieto spory a hadky nepochovaju a nezničia vzťahy medzi niektorými z nás, aj ked medzi nami ( tým myslím mňa a kardinala) čo sa týka envy, je to jasne.
  • 2. marca 2015 23:07:37 CET
    riderka
    Dobrý večer, rád Vám ten kompliment vrátim, podobne som o Vás dostal len najlepšie referencie =) Žiaľ, nemôžem bezvýhradne súhlasiť. Videl som tu aj vlákno, v ktorom sa ospravedlňoval za nevhodne zvolený prístup, vstup do komunity, i niektoré nešťastné kroky pri organizácii. Okamžite bola táto správa zavrhnutá ako pokrytecká v duchu: Myslíš, že týmto to vyriešiš. Uznávam, niektorí s ním máte oveľa bohatšie skúsenosti ako ja, a Váš názor môže byť ten správny (narozdiel od môjho). Ale môj názor sa bude vždy odvíjať výlučne od mojich skúseností, nie od toho, čo povedia druhí. Mne nič zlé neurobil, naopak, vnímam nové akcie skôr so sympatiami. Mimochodom, moja apológia bola takmer výlučne o invektívoch, iste uznáte, že tie nie sú hodné inteligentného človeka a nepatria do diskusie
  • 2. marca 2015 23:00:28 CET
    tak potom som rád že ti taký charakter človeka vyhovuje ,,,a zas len poviem že nanamietam,,,

ale zas ťa poprosím,,,,nanamietaj ani ty že mne taký charakter z duše vadí,,,
    JE TO JEHO POVAHOVA CRTA,,,,nikdy sa nezmení,,,áno snaží sa byť iný ,,,prispôsobiť sa to uznávam,,,,
    ale JEHO POVAHA,,,PODSTATA,,,JE STALE ROVNAKA...

a čo sa týka mojej osoby,,,tiež si ma tu ludia možu stotožniť,,,,a je ich fuuuu ,,,dosť,,,
    takže držim palec
  • 2. marca 2015 22:57:00 CET
    počula som o tebe, že si veľmi príjemný a inteligentny mladý muž,ak si prečítaš celé vlakno, nie su tu len osobne uražky, ale aj osobne otazky, na ktoré drunken neodpovedal, čo by sme všetci chceli, veľa for, sa zmazalo, kde sme chceli priame odpovede, ja napríklad som tu, ani maličku nadavku nepoužila, ale nemám rada, populisticke žvanenie a klamanie, teraz si zase zastanem brata, ale musím, lebo má pravdu, on sa nehra, na falošného, proste povie do oči čo a ako, drunken, farbí, keby si aspoň raz priznal chybu, myslím si, že by nikto už do neho nerýpal
  • 2. marca 2015 22:47:53 CET
    kardinal

Nuž, na svete je len jedno Nemecko, jeno Holandsko a jedno Belgicko, nemôžem za to, že tam chodia aj ostatní ;) Ale o jednom ťa ubezpečiť môžem, Drunken na mojom nicku rozhodne nepíše. Myslím, že ľudia z BA stretka ma poznajú, predstavujem sa vždy celým menom (dokonca často s priezvyskom), takže určite sa nemaskujem a každý ma môže s mojim pravým ja poľahky stotožniť. Môj prvý dojem z Drunkena nebol dobrý. Naopak, bol zlý. Nadávala naňho polovica komunity, ktorú som si vždy veľmi vážil (aj vážim) a dokonca aj keď som za ním prvý raz prišiel osobne tak ma dosť ofenzívne zrušil. Lenže je absurdné a detinské súdiť človeka na prvý pohľad, preto tvoj argument o neopakovateľnosti prvej šance sa mi skôr hodí na zaľúbenú puberťáčku hľadajúcu princa ako na dospelého muža. Opakujem, nechcem nič iné, len ukončenie osobných invektív. Sú úbohé a zbytočné. JA si za svojim názorom stojím, pokojne ho zopakujem každému a aj sa slušne a celým menom predstavím =)
  • 2. marca 2015 22:37:25 CET
    HM,,,uz som nechcel Tu reagovať,,,ale nedá mi,,,
    torimaster,,,,,,,,TO mi znie ako drukendude,,,prepáč ale je to tak,,,

Vieš Prvý dojem neurobíš na druhý či tretí krát,,,,on sa odprezentoval hneď ako sem prišiel,,,,
    nazvať ľudí opicami alebo ovcami ktorý do teraz robili všetko zle a ON je ten vyvolený ktorý Nás prišiel zachrániť hm hmm hmmm silná káva,,,,
    Je krásne a chválim že si si dal námahu a prečítal si si toto vlákno,,,,ale JEHO osoba nie je len o tomto vlákne,,,je to súhrn viacerých vlákien,,,ale ktoré si už neprečítaš,,,,
    Nie preto že by si nechcel,,,ale preto že ten človek vela svojích príspevkov zmazal alebo pomenil,,,
    a už len toto mi dáva právo myslieť si že je to bezcharakterný tvor ktorý si nestojí za svojím názorom,,,,
    Je to človek ktorý tu založí vlákno a žiada verejne že si neželá aby niekto otravoval jeho subinku,,,,
    Na druhej strane je verejná akcia a ON bez toho aby sa niekoho opýtal vyženie svoju subinku medzi ľudí a prikáže jej aby sa obtierala a aby ju obchytkávali cudzí ľudia,,,
    čo si mám potom myslieť o takom človeku ????
    JA len píšem a tvrdím že ten človek si pre svoje klamstva zavadzanie a vedomu manipuláciu nezaslúži moju úctu...
    Ak si ty zvyknutý na takýchto ĹUDí a dokážeš ich mať za priateľov ,,,,absolutne nenamietam,,,
    Tak ťa PROSIM nenamietaj ani ty ked mi je taký človek od duše HNUSNY,,,,
    A neviem kde si bol vonku v zahraničí ked sa pozastavuješ nad DOMINOV pre ktoru su jej čižmičky niečo posvetne,,,,a to mi zas pripomína že aj BUDKA bol vonku v zahraničí ,,,,neboli ste na rovnakom mieste ??
    Ja neviem len sa pýtam,,,
    A od sameho začiatku vyjadrujem nesuhlas s takým človekom a jeho správanim ,,,neskovavam sa pod cudzi nik aby ma nespoznali,,,,
    a ak by som bol pri budkovy tak mu to poviem aj do očí,,,,ale zas uznajte,,,pre takeho bezcharakterneho manipulatorneho autisticko dementneho človeka nebudem utekať do BA,,,,
    a už len jedno,,,,,ak ste tam v BA spokojný s takým štandardom JA nemôžem absolutne namietať,,,,
  • 2. marca 2015 22:31:32 CET
  • 2. marca 2015 22:06:25 CET
    No, keďže toto vlákno už má 54 strán a vyjadril sa v ňom už hádam každý, azda sa nikto nenhnevá keď svoj názor napíšem aj ja.

Predovšetkým by som rád povedal, že na Deeske som zo zdravotných dôvodov bohužiaľ nebol, berte preto môj príspevok len ako názor človeka, ktorý si dal tú námahu a prečítal 27 strán, ktoré vznikli PO uskutočnení akcie.

Z toho čo som si prečítal som najprv pozorne vytriedil fakty, teda informácie, ktoré odzneli a žiadna z diskutujúcich strán ich nepoprela. Nimi teda začnem. Podľa všetkého sa akcia uskutočnila ku globálnej spokojnosti jej účastníkov. Samozrejme, beriem do úvahy reakcie Kráľovnej ZZ a iných, ale myslím, že pozitívna odozva prevažuje. Potom je tu tá hra na mačku. Prepáčte, ale ja naozaj nevidím problém. Preferencie ľudí sú rôzne, a podľa mňa nie je nič zlé na tom, keď sa Subinke páči hrať sa na mačku. Mne osobne by to prišlo dokonca celkom milé. No, tak sa prešla okolo hostí (mimochodom, na západe bežná a obľúbená aktivita dokonca aj na kecacích stretkách), mnohým sa to páčilo, niekomu nie. Ako sa hovorí - Nenarodil se ješte ten, ktorý by se líbil všem. Ale prepáč Kráľovná... Kopanec, krik a nadávky? To mi znie ako histerický záchvat. Tak sa odsuniem alebo ju jemne odštuchnem preč, príp. poviem nahlas, nie ďakujem. Ale toto teátro mi skôr pripadá ako keby si sa za Ubermenscha mala ty... "TAK DOSŤ MOJICH VZÁCNYCH TOPÁNOK SA NIKTO ANI NEDOTKNE" nechcem ani pomyslieť na to, čo by si mi urobila, keby som ti na ne omylom na ulici stúpil...

Na druhej strane, nejaká forma orálneho uspokojovania by mi asi zásadne prekážala, preto nesúhlasím s názorom tých, ktorí tu vyčítajú zverejnenie tejto udalosti. Aj budúci účastníci majú právo byť informovaní. Spolu s príspevkom rebelky.black.smith preto považujem Kráľovninu reakciu za dobrý podnet k vyššej disciplíne na budúcich akciách. V zahraničí som sa na podobných akciách naučil, že workshop a akčnenie sa odohrávajú na pôdiu, a tam má smerovať pozornosť hostí. Nemalo by sa príliš povoľovať k aktivitám medzi raodvými návštevníkmi. Ak chcú, môžu ísť na pôdium.

A teraz k tomu najdôležitejšiemu. Prosím, skutočne prestaňte s týmito ofenzívami voči Drunkenovi. Ja nie som ani členom klubu ENVY, ani nemám iný dôvod ho obhajovať alebo favorizovať, stretol som ho napokon raz v živote... Ale tieto ad hominem útoky niektorých užívateľov skutočne už nemajú úroveň. Prepáčte, ale opakovane o niekom písať, že je Autista, Schizofrenik, trtko, dement a používať podobné "klenoty" slovnej zásoby, to sa mi skutočne krajne hnusí a postavím sa za obeť takýchto útokov, aj keby mala neviem čo na rováši. Nemáte morálne právo chcieť, aby niečo pripustil, príp. oľutoval, keď predvádzate toto. Príklad: Ak niekomu dám facku, urobil som chybu a mal by som sa ospravedlniť. Ale ak mi potom niekto na oplátku prestrelí koleno, v práve som okamžite ja, a som to JA, kto má právo očakávať satisfakciu. Niečo podobné vidím aj tu. ISte, Drunken mohol pri organizácii pochybiť alebo zlyhať... No a? Mýliť sa je ľudské. Ale prepáčte, príspevky ako: "Vysoko oceňujem, čo si napísala, nie len že všetko bolo úžasné" mi znejú ako keby sa dotyčný pisateľ až TEŠIL, že je čo vytknúť a do čoho sa naviesť. Na záver Vám poviem jedno. Na poslednom stretku sa zúčastnil aj Drunken a robil bondage workshop... Asi najlepšie stretko na akom som kedy v BA bol. Neurobil nič zlé, všetci sa bavili a každý sa myslím rád znova vráti. Možno je Drunken excentrický, možno nie je ten typ človeka ktorého si okamžite musíte zamilovať pre jeho fantastické ľudské teplo... Ale niečo robí. Pre nás, pre komunitu. Je to nová kvalita niečoho, čo k nám priniesol z vonku a mali by sme byť za to trochu vďační. Prestaňte mu prosím stále dokazovať, aký je otrasný lebo nesedia centy na plastových lyžičkách, alebo preto, lebo sa k vám po kolenách priblížila jeho subka. Nechajte ho proste pracovať. Ak chcete podporte ho, ak nie nenavštevujte jeho akcie. Ale vašej túžbe všetkých spasiť odhalením jeho údajnej bezcharakternosti naozaj nerozumiem.
  • 2. marca 2015 21:08:19 CET
  • 2. marca 2015 20:52:23 CET
    kapra
  • 2. marca 2015 20:40:10 CET
    Jezisi kriste, vy ma nutite ruhat sa. Co zase pitvate?
  • 2. marca 2015 20:38:41 CET
    to že si nebol toho svedkom neznamená že sa tak nestalo a z mojej strany ukončujem tému Drunkendude...nemám už o čom
  • 2. marca 2015 20:36:21 CET
    Ok...Diky...
  • 2. marca 2015 20:30:30 CET
    ....to bola priatelska rada..nie kritika
  • 2. marca 2015 20:27:40 CET
    Ja som sa nikdy nebuchal do prs, ze ja som ten najlepsi bezchybny clovek a naj naj Dom. Ja som upozornil, ze som svojsky a nikoho nevodim za nos. Komu vadim, nech sa so mnou nebavi.

A dodam, ze nie stale tu sedim. Mam aj ine cinnosti. Takze sa vyjadrujem opozdene. Je to pre teba taky problem?