Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 21. februára 2015 14:05:09 CET
    este ze idem so svoju partiu,uz tu nikto nič negarantuje
  • 21. februára 2015 14:03:46 CET
    ja som ale nepovedala naisto že idem micka moja xixi
  • 21. februára 2015 14:00:13 CET
    Dakujeme,mi s dadulou si to uzijeme
  • 21. februára 2015 13:58:13 CET
    Ano, stalo sa to aj mne. Bol to moj byvaly spoluziak. Ale to je ine v tom, ze sme na jednej lodi, kedze je tiez BDSM+
    Ale uz to nechajme. Proste na take akcie chodit nebudem a vam prajem dobru zabavu.
  • 21. februára 2015 13:57:52 CET
    pretože máš strach zo svojej vlastnej identity...ale ja ťa chápem
    hold organizátor si to vymyslel takto tak to tak je
    môžeš prísť aj za takýchto podmienok
    alebo nemusíš samozrejme je to na tebe a tvojom partnerovi
  • 21. februára 2015 13:56:31 CET
    nikto v tom nechce robiť bordel,aj u zemana su časníčky vanilkove,a co maju sa stat ds casničkami?Tak isto aj personál na iných akciach je vanilkovy,,myslite ze na diske bude personál dskovi?ako toto chceš riešiť
  • 21. februára 2015 13:55:32 CET
    k Zemanivi chodí 70 percent vaniliek srdenko... ...by som ti aj pusku poslala v smajle ale není tu
  • 21. februára 2015 13:52:00 CET
    Sak volajte vanilky aj na stretka k Zemanovi. Ci vidite v tomto uz bordeli nejaky problem? Volajte ich na bdsm chaty. Coho sa bojite? Sak chodte do toho vo velkom style.
  • 21. februára 2015 13:51:46 CET
    to ze ta niekto može spoznať to je riskantné na všetkých akciách,tak ako minuli rok,sa to stalo mojemu známemu,vzala som ho na akciu do tatier a stretol sa s dlhodobým známym svojej rodiny,takže mali si čo povedať,,
  • 21. februára 2015 13:47:16 CET
    Mozem. Ale preco sa mam na nieco hrat na akcii, kde to ma byt o odhadzovani masiek, kde by sme sa konecne mohli prestat skryvat... myslela som, ze preto sa tie stretka robia
  • 21. februára 2015 13:42:18 CET
    môžeš sa urobiť aj ty zvedavou vanilkou...asi ma nečítaš
    nevadí..ja to predýcham...
  • 21. februára 2015 13:40:28 CET
    Ved prave, ze ja som si cestu nasla sama. Kto to ma v sebe, ten si cestu najde, neda mu to pokoj. Ale zvedave vanilky zapajat do komunity, skratka si myslim, ze velmi malo z nich, sa v tom ozaj najde. U vacsiny to bude zvedavost. A keby ma tam zbadal niekto, kto ma pozna a nie je na tom rovnako, tak to aby som sa bala, kedy to budu vediet vsetci.
  • 21. februára 2015 13:39:46 CET
    to som sa snažila povedať
  • 21. februára 2015 13:38:53 CET
    ano v tomto súhlasím
  • 21. februára 2015 13:37:49 CET
    ale aj tak v akej miere rozlíšiš vanilku od dskara?človek ktorý príde ma záujem prísť lebo ho to zaujíma ,ked sa zaujíma je ešte vanilka???
  • 21. februára 2015 13:36:02 CET
    ja viem to som pochopila len som neporozumela že prečo vlastne nie
    ved aj my sme boli vanilky...teda ja určite
  • 21. februára 2015 13:34:23 CET
    maya chce len vediet preco by sa mali niake vanilky vobec volať na takúto akciu a prečo ich zasvecovať
  • 21. februára 2015 13:30:06 CET
    ja ti asi ozaj teraz nerozumiem...promiň ty než si sa našla si bola ako čo?
  • 21. februára 2015 13:29:21 CET
    kto ma aké závezky s akou website?toto som nepochopila
  • 21. februára 2015 13:27:54 CET
    Ale mne to u niektorych ludi tu pripada, ako snaha o vhananie novych ludi do komunity. A tomu nerozumiem. Preco? Preco volat vanilky k nam? Na to asi odpoved nedostanem..
  • 21. februára 2015 13:26:21 CET
    taak sa urobte tiež zvedavými vanilkami ktoré tam niečo došli obkuknut
    ak vás nekdo spozná z BDSM pozitívnych tak vám to môže byť jedno tí to dalej nepustia

a ak vás nekdo spozná z vaniliek si myslíte že sa budú chválit že boli na takej akcoške? ved aj oni boli len zvedaví tak ako aj vy
    neviem nestaťčí to?
    boli ste tam a čo ved recesia z vašej strany a proste ste boli v kine
    a proste ste len boli zvedaví na tie čudá čo to BDSM praktizujúúú jaaaj sos
  • 21. februára 2015 13:21:52 CET
    Chapem,ze obhajujes, ale je to spojene so zavazkami,ktore mas na istej website,ktoru ma tvoj kamos pod palcom.
  • 21. februára 2015 13:04:14 CET
    Tiez by som na akciu kde budu vanilky nesla. Uz len z dovodu, ze tam stretnem niekoho koho nechcem. Celkovo mam odpor voci zverejnovaniu svoje bdsm orientacie. Raz budem mat rodinu a ta si to nemusi vyzrat, ak sa najde(a ked vidim tych lydi tu tak by som nepochybovala ze sa najde)niekto kto by to len tak vystebotal. Navyse s bdsm si vystacim len ja a partner. Nepotrebujem publikum, ani sa predvadzat a toboz na niekom zarabat. Ak sa chcem nieco nove naucit mam na to Pana a naopak. Ak sa chce on naucit ma mna. Hotovo.

Edit:nemam nic proti tym akciam, avsak nie je to nic pre mna. Robte si ich ako chcete, len si treba uvedomit ze nie ste bohovia aby ste mohli sudit kto su ti spravni ludia.
  • 21. februára 2015 12:50:14 CET
    Rozhodne nikomu priestor neberiem. Len radsej pojdem na BDSM akciu, kde "vanilky" nebudu mat pristup. Pisem sama za seba, nie je to sudenie ani utok. Mozno som len moc skostnatena alebo opatrna.
    Verim, ze na disko pride vela ludi a ja tam nikomu chybat nebudem
  • 21. februára 2015 12:40:06 CET
    Prečo nedáte priestor ľuďom ktorý majú záujem niečo spraviť,ja idem a idem zo zvedavosti,a ak sa mi nebude páčiť jednoducho viac krát neprídem!Ak sa mi bude páčiť budem pravidelný hosť,ono súdiť či to bude tak alebo onak popredu je zbytočné!