Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 5 posts
    1. marca 2015 21:23:46 CET
    toto nie je utok, ani na teba ani na ten tvoj priestor :-) to že si tam mal na prvej akcii cca 20-25 ludí a možno aj o trošku viacej, je docela dobre.Dáva to do budúcna slušný základ.

Len mal by si evidentne porozmyslat nad tym, že určite organizačné veci by si mal robit iba ty, alebo je zverit niekomu, kto sa pri chybe nebude zbavovat zodpovednosti.
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:23:45 CET
    Myslim ze tam je priestor na opacnu reakciu.
  • 1. marca 2015 21:23:10 CET
    Bolo by vhodne povedat aky ty mas vztah vlastne k subinke ? je to pre teba len nastroj na upevňovane svojho ega, alebo na to aby si sa mohol predvadzat kam tie chudery až dokopeš a ako ta posluchaju ? Videl som tvoje predstavenia na plese a poviem ti, strašne si sklamal, asi kazdeo čo tam bol .. nevravim že nemáš techniku na viazanie, to isto mas, ale BDSM nie je o viazani a o tom ako velmi vieš byt zly, ty si uplne stratil pojem čo vlastne BDSM je a čo je vztah subinka a jej pan .. to je ta tvoja zakladna chyba ..
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:23:06 CET
    Mas to pomotane a zas si paranoik. Ostatne pre toto si dostal ten ban. Mala nakazane chovat sa ako macka a velmi sa jej to pacilo. Pacilo sa to aj ostatnym ale ty na rozdiel od KZZ naznacili ze nemaju zaujem. Prikaz bol jasny, davali sme na nu dobrych dvadsat minut pozor potom priebezne aby som si bol isty ze sa nic zle nestane a pozri... A pri tom sa snou tolko ludi pohralo a tak bola rada.
    • 5 posts
    1. marca 2015 21:22:03 CET
    Vo vanilkovom svete ma učili "Zákazník má vždy pravdu".
    Alebo "Náš zákazník" alebo návštevník "náš pán".
    Čo tak pokoriť sa ako dominant a ospravedlniť sa aj Dáme v čižmách ?
    Gentlemani už vymreli ?
    • 5 posts
    1. marca 2015 21:21:17 CET
    a ked jej to drunken nakazal, mal dat vopred vediet ostatnym, že sa tu bude potulovat mačička, tak nech sa nik nečuduje, že sa im bude obtierat o nohy.
    • 9 posts
    1. marca 2015 21:20:42 CET
    To že si ju nevidel,Ta ako organizátora nezbavuje zodpovednosti za incident,zvlášť ak to bola Tvoja subka.
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:19:55 CET
    Ak by ku mne niekto takto prisiel prilis blizko a citil by som sa obmedzeny, ohrozeny alebo znechuteny siel by som podla pravidiel k organizatorovy. Ty by si toho s bicom drbla kladivom po hlave?
    • 5 posts
    1. marca 2015 21:19:35 CET
    prečítaj si drunkenove vyjadrenia, on tvrdí, že to bola jeje osobna iniciativa. Ty tvrdíš, že to mala nakáazane, takže niekto klame. Povieš nám kto?
  • 1. marca 2015 21:19:04 CET
    ..ona napisala, ze nikoho nekopla a zakricanie mi nepride take hrozne, aby sa kvoli tomu musela niekomu ospravedlnovat...
  • 1. marca 2015 21:17:57 CET
    vojsť do niekoho osobnej zóny s bičom :-D
  • 1. marca 2015 21:17:56 CET
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:17:56 CET
    Ty si tam bol?
  • 1. marca 2015 21:17:38 CET
    V tom S tebou súhlasím. ona robila čo jej bolo nakazené. ako poslušna mačička. A U nikoho iného nebol problém.
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:17:17 CET
    Urcite nie, pred chvilkou som napisal ze sa osobne ospravedlnim queerovy a macicke. Je to moja zodpovednost ze sa take nieco stalo.
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:16:01 CET
    Doteraz som si myslel že autista,schizofrenik,idiot a ešte neviem ako ma v SS pomenovali som iba ja ale ako čítam takuto konkurenciu už nedobehnem,,,
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:15:23 CET
    Neviem kde vobec beriete tu drzost uznat tak hanebny cin voci "cloveku", bez varovania, bez svedomia a tvrdit ze niekto taky je v prave...
    • 5 posts
    1. marca 2015 21:14:59 CET
    takže tvoja tužba je, aby tvoja subinka otravovala ostatných, ak som dobre pochopil tvoje vyjadrenie k Zejele

mimochodom, všeobecné pravidlo na BDSM akciach je, že D je zodpovedné za svoje S a ako ta tu čítam celú dobu, ty sa tej zodpovednosti stale zbavuješ a hádžeš to na iných
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:12:28 CET
    Kazdy ma v sebe trosku inak svoje tuzby. Uznavam tu tvoju. A tak isto uznavam aj tie ostatne.
  • 1. marca 2015 21:11:13 CET
    :-) aj to nie je také isté :-D
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:10:54 CET
    Nazyvaj veci menom. Hypoteza jej nepomoze, to musi ona povedat ci to bol reflex.
  • 1. marca 2015 21:10:11 CET
    Nie..mas pravdu nereagovali. Pretoze Mna by moj Pan od svojich noh ani nepustil. A ja by som si nedovolila ani v myslienkach ist k noham druheho Dominanta. Mas mylne predstavi o Dsku. Ako subinka reprezentujem svojho Pana, aby bol na mna hrdy... Trosku vznesenosti,.reprezentativnosti..hrdosti
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:09:58 CET
    Sorry :) Nie v tomto pripade sa citim previnilo skor ku queerovy a anne, Keby som to vedel skor nenecham to zajst tak daleko. Ale naozaj som ju tam ani nepostrehol ani dokonca nevidel.
    • 9 posts
    1. marca 2015 21:08:44 CET
    Nechcem byť pako ale viete ako sa my na východ od Blavy bavíme ,,,?,,,, ,poprosím niekoho aby to uložil neverím že ,admin tuto hovadinu nechá tu,,,,ja padám,
    • 9 posts
    1. marca 2015 21:08:27 CET
    Myslel som Teba...