Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 1. marca 2015 21:08:16 CET
    ..toto neber tak, ze som na teba vysadena, ale to, ze to tebe nevadi neznamena, ze to nevadi aj inym ludom...a predpokladat, ze ziadnemu cudziemu cloveku neprekazaju tvoje dotyky je mierne naivne...

...ja tiez nemam rada, ked sa ma dotykaju cudzi ludia a to dokonca aj pri zoznamovani (objimacky, pusinky na licka atd..), nieto este ak by to malo mat kvazi eroticky charakter...

..cize kralovnina reakcia mohol byt pokojne len reflex a nie dokazovanie si toho aka je velka Domina..
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:07:35 CET
    Tiez si to myslim, mala by sa ospravedlnit aspon queerovy lebo toto hadze zle svetlo na jeho akciu.
    • 9 posts
    1. marca 2015 21:05:29 CET
    To je pre dominanta naozaj také ponižujúce priznať,že niečo nezvládol a ospravedlniť sa????
    • 2 posts
    1. marca 2015 21:03:47 CET
    Ano presne takto. Kazdy by tu macicku nakopal do ksichtu a vykrical to do sveta.
  • 1. marca 2015 21:02:44 CET
    skrikla až stíchla hudba? mačka ju tak otravovala? určite sa to dalo aj inak. mačka nebola až taká hrôzostrašna. vy by ste tiež tak reagovali?
  • 1. marca 2015 21:00:30 CET
    Ale najviac ma vie pobaviť,,,že Kardinal ma na moje AKCIE BAAAAAN,,,,ako už len toto može napííísať,,,

to budu skôr pečene holuby lietat do huby ako ja pojdem na jeho akciu
    • 5 posts
    1. marca 2015 21:00:20 CET
    on nie je autista, tym iba uražas autistov ..autisti su inteligenní ludia, ktorým ked jasne vysvetlíš spoločenské pravidla, tak je pochopí.
  • 1. marca 2015 21:00:08 CET
    Poprosím Ťa len tak pomimo mohla by.si prosím zvýšiť ten perimeter tých 15 cm,,,nechcem zachádzať do detailov ale moja určitá intímna zona by bola mimo tejto hranice,,,, ,,tak potom neviem ako sa zachovať keby niečo,,,
    Ešte poprosím upraviť aj tu osobnu zonu,dakujem lebo iba hrudník mám 100 cm a plecia 135,dakujem,aby.som sa vmestil do tých zon,,
  • 1. marca 2015 20:59:54 CET
    akakolvek interakcia medzi učastnikmi bez ich vysloveneho suhlasu je nepripustna. neni tu čo riešit .. nik nie je povinnny vyjadrovať svoj nesuhlas vopred, kazdy je povinny si suhlas vopred zabezpečit. nechapem čo tu riešite. je uplne jedno či to je subka alebo dominant, akonahle vstupuje do kontaktu s inym bez jeho suhlasu je to zasadne porušenie zakladnych pravidiel. Asi by bolo vhodne aby ste sa najprv naučili základom spoločenskeho spravania a potom sa hrali na odbornikov BDSM ..
    • 2 posts
    1. marca 2015 20:59:15 CET
    Nemam asi ani naladu riesit vase odusevnene poslanie zlikvidovat nepohodlneho BDSM+ cloveka. Teraz riesim akym sposobom zabranit podobnym incidentom aby sa znich nestal problem.
    Moznosti:
    1. Pre vlastnu bezpecnost a strach z maciek dostane Kralovna zakaz vstupu
    2. Pre vlastnu bezpecnost a strach z nepredvidatelnych domin je hra na macku zakazana.
    3. Akcie sa budu robit s kompletnym kamerovym zaznamom, pravidlama potvrdenima kazdym ucastnikom s podpisom menom adresou a cislom OP.
    4. Ziadne akcie sa uz konat nebudu.
    • 5 posts
    1. marca 2015 20:58:58 CET
    na divakoch platí intimna zóna podla spoločenských pravidiel ....človeče, si fakt tak ...ehm, alebo to iba hraješ
  • 1. marca 2015 20:58:24 CET
    Ja nechapem. Mala sa robit disco party...bola ta dicso ci nie?
  • 1. marca 2015 20:54:48 CET
    A U T I S T A A A A
    • 2 posts
    1. marca 2015 20:54:33 CET
    Ak mi to vyhovuje tak pustim ak nie tak nie. Ale urcite ho nekopnem do ksichtu len preto ze sa chcem predviest ako Dominant.
    • 2 posts
    1. marca 2015 20:54:24 CET
    nemchápu Teba tam v ďalekej Blave . . .
    • 2 posts
    1. marca 2015 20:53:41 CET
    Intimna zona bola v pravidlach ukotvena na AKCNIACICH nie na divakov. A zodpovedne ti mozem povedat ze v BDSM moze byt intimna zona kus latexovej plachty alebo cela miestnost.
    • 2 posts
    1. marca 2015 20:52:04 CET
    Samozrejme hrat ho mozes, kym niekto nepride k organizatorovy a povie ze ten clovek sa hraje na dominanta a otravujem ma stym. Organizator posudi tvoje a jeho konanie a ak to bolo az tak drasticke ako v pripdae KZZ poprosi ta aby si sa miernil a pri opakovani ta vykaze von. Prirodzene, ak to nikomu prekazat nebude, nikto nepride a mozes sa hrat aj na kozmonauta ;)
  • 1. marca 2015 20:51:21 CET
    0-15 cm - uzavretá intímna zóna
    15-46 cm - zóna intímneho priestoru
    46-120 cm - zóna osobného priestoru
    120-360 cm - zóna spoločenského priestoru
    360-a viac cm - zóna verejného priestoru

...hlupost si napisal...to, ze ty pustis kohokolvek do svojej uzavretej intimnej zony a nechas sa chytat neznamena, ze mas pravo vstupovat do intimnej zony niekoho ineho, len kvoli tomu, ze sa pohybujes po priestore..
    • 5 posts
    1. marca 2015 20:50:56 CET
    Kto ide byť hore nech to uloží zdá sa mi že sa idu vytvárať nové pravidlá a smerovanie bdsm na Slovensku,zdá sa že senátny výbor zasadá,,rád si dodatočne prečítam čo je nové slovenské ponatie bdsm,,,lebo bordel je aj tu tak načo cestovať pre to isté do Ba,,,?,,
    • 5 posts
    1. marca 2015 20:50:34 CET
    mas to pomylene, intimny priestor každeho človeka je cca polmetra až meter, to, že hrala mačku tu babu nezbavilo inteligencie a ako inteligentna by mala dat najavo, či to druha strana dovoli, alebo nie. Za dalšie, ako kralovna napísala, vykrikla tak, že stichla aj hudba, to si ty ako organizator bol hluchy a slepy, že si na to nereagoval a nešiel si sa opytat, čo sa deje???

podla mna, spravil si chybu a teraz sa to snažíš hodit na niekoho iného.
  • 1. marca 2015 20:49:03 CET
    drunken, ak ja budem hrat dominanta a preto budem mat pravo vstupovat do zony kazdemu a bičovat ho ? lebo niekedy mam pocit že by sa zišlo ...
    • 2 posts
    1. marca 2015 20:45:49 CET
    Presne a aj to druhe a tretie pravidlo v tom istom odseku. Z pohladu organizatora sa dopustila KZZ priestupku vo dvoch. Hrala macku, jej intimny priestor bol tym padom vsade a bola neskodna, nikomu neliezla nasilu. Chapat toto musel by som asi teraz rozviest co je to intimny prietor pri BDSM hrach. Ale podme dalej. Clanok dva, neoznamila to, konala na svoju vlastnu pest za co ponesie nasledky. Dalej, clanok 3, naozaj si myslis, ze keby sme vedeli jak toto KZZ neznasa, ze by sme knej Annu pustili?
  • 1. marca 2015 20:45:07 CET
    Mačka,,,, ,nechaj to to nemá chybu,,,
  • 1. marca 2015 20:42:03 CET
    ио щто ето отвечайет кто ето вцдет,,?,,
  • 1. marca 2015 20:41:34 CET
    . . . skoro mi cvrklo , že "mačka . . . "