Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 25. februára 2015 22:12:57 CET
    ked som písala do ss aj priateľovi Querrovi tak len blabotal nezmysli a začal sa brániť osočovaním mojej osoby a to robí aj verejne tak prečo do ss?
    ty ked nepoznáš pozadie mojich príspevkov prečo než sem niečo napíšeš verejne sa ma v ss neopýtaš na dôvod?
    • 2 posts
    25. februára 2015 22:07:37 CET
    Co ti branilo napisat to do SS?
  • 25. februára 2015 22:01:22 CET
    aj ty bud už ticho ...ty si organizuj workshop
    kurva normálne ma ozaj obaja serete Páni sveta...nad Vás ako neni?...a nesnaž sa ma nasrať aj ty Maroš
  • 25. februára 2015 22:00:15 CET
    už som ti písal nepíš sem p..... ale vidím že s teba bude fajn organizátor...
  • 25. februára 2015 21:59:29 CET
    ty si jeden urazený ješitný človek ktorý keď sa
    neskáče tak ako on píska tak všetci sú potom pre teba len ťažko chápajúci...
    ďalej ľudia čo píšu len pixoviny lebo majú svoj vlastný postreh a vyjadria názor ktorý sa tebe samozrejme nepáči

ktorý nie že ponúkol priestor až ked to tu čítal ale ktorý sa sem zaregistroval až potom keď ten priestor ponúkol
    vraj po dohovore niekde pri bare v Grange
    ktorý nevie ani len odpovedať na jednoduchú neškodnú otázku kto konkrétne mu dal typ na ponuku priestoru
    vieš čo? ty ked nevieš kam s konopím len začneš útočiť
    v čom sa ti naše príspevky zdajú neseriozne a o piči ???
    a ver že len za PC nesedím...
    ked chceš niečo poriadať...máš to mať detailne pripravené tak ako aj ostatní organizátori
    a nezabudnin sa ma verejne opýtať o čo mi ide ....začínam ťa mať plné zuby

• 2 posts
    25. februára 2015 21:54:22 CET
    Ked už sa snažím organizovať tak píšem na rovinu že nemám nič okrem miesta a všetko iné potrebujem ale nenamažem chleba so slaninou masťou a cibuľou a týžden pred akciou napíšem že možno mi ten chleba dovezu a to ostatné nemám,to si zaistite Vy,
    Ak si čítal ja som napísal tu je chata/hotel, pre 30 Ludí k dispozícii,,,ibaže slovensko je iba Bratislava takže to už neriešim kašlem na to,
    • 2 posts
    25. februára 2015 21:48:06 CET
    Viete co mi vrta hlavou? Ze nikto nebol ochotny z BDSM ludi pomoct z organizaciou DeeSky... Mame tu prilezitost a miesto toho aby sa do toho proste vrazilo trosku snahy tak iba stite vlastne do svojej polievky ;) Mam uplne jednoduchu prosbu. Spravte nieco pre DeeSku a pridte. Motivujte organizatora, dajte mu rady, napady alebo ked uz nic nerobite, aspon nezavadzajte ;)
  • 25. februára 2015 21:44:45 CET
    nepripadá ti už blbé tebe a tvojim dvom kamarátkam písať sem samé p....i? ešte pred pár týždňami som tu čítal nekonečné komentáre o tom ako sa hľadajú vhodné priestory na akcie a aké by to bolo super keby boli.... a tak som ponúkol priestory... a som ochotný pre komunitu aj niečo robiť! a nie len p.....ť a rozhodne nemám chuť sa tu pozerať na vaše prije...é príspevky !!! Áno ono je fajn sedieť pri pc a na všetko len p....ť! Ale skúste aj niečo robiť ! Čo vám bráni niečo zorganizovať podľa vašich predstáv?
    • 1 posts
    25. februára 2015 21:20:54 CET
    Dufam že sa Leon ozve že zasa kecám ale ono mi to pripadá ako ten super sexi bdsm podnik v Žiline,,,bože to bolo kecov a ked som napísal že je to kokotina a že si z Vás strieľaju,tak ste ma išli ukamenovať,,toto vypadá tiež na riadnu sračku akoby to organizovali z osobitnej školy,,
  • 25. februára 2015 20:24:06 CET
    imho, servírka a čašník...
  • 25. februára 2015 20:05:13 CET
    ľudia sa prídu baviť a nie pracovať...pracujú celý týždeň a to ti píšem seriozne
  • 25. februára 2015 20:02:43 CET
    jasne niekoho vyzlečieme hmm a teraz seriózne niekto kto chce slúžiť pri bare?
  • 25. februára 2015 20:00:13 CET
    zapožičaj personálu kostýmy a máš to v štýle BDSM
  • 25. februára 2015 19:57:21 CET
    má ale chce to niečo v štýle bdsm....
  • 25. februára 2015 19:51:05 CET
    Grange nemá personál na obsluhu?
  • 25. februára 2015 19:23:08 CET
    kto chce v sobotu pomáhať na DeeSke? nech to tu má úroveň BDSM
  • 25. februára 2015 17:22:28 CET
    už túto sobotu DeeSka !!!
  • 24. februára 2015 23:39:40 CET
    Dresscode: Každý v tom v čom sa dobre cíti! Ale nezabudnite že sme pripravili aj súťaže a možno práve správne oblečenie pomôže vyhrať nejakú tú cenu...
  • 24. februára 2015 23:37:33 CET
    Adresa: Domové role 71,Bratislava MHD: naša MHD zástavka sa volá Čierny les, ideálne spojenie nájdeš na imhd.sk, do polnoci sem jazdí často veľa spojov a od polnoci nočný spoj každú hodinu... ranné spoje od cca 04:30 chodia často na všetky smery... Zástavka Čierny les je na znamenie! Po vystúpení na zastávke Čierny les treba ísť do jedinej bočnej uličky stále rovno a po cca 250m ste pred KC GRANGE. TAXI: V Bratislave používajte len TAXI na tel. objednávku - sú podstatne lacnejšie vždy sledujte či na taxametri svieti číslo 2! Orientačné ceny: Obchodná - Grange: 3,8 - 4,2 eur, Žel. stanica - Grange cca 6 eur... Doporučené tel. čísla na TAXI: 02 16303, 02 16077. AUTOM: V Bratislave pri moste cez Dunaj / pri BAUMAXE / odbočiť smer SLOVNAFT, PODUNAJSKÉ BISKUPICE, VLČIE HRDLO... stále rovno popri LUKOOIL, potom prejdete žel. priecestie a za nim stále rovno až zbadáte prvú odbočku do ľava - odbočiť a úzkou uličkou stále rovno a po cca 250m ste pred KC GRANGE kde je veľké parkovisko zadarmo.
  • 24. februára 2015 23:07:37 CET
    • 9 posts
    24. februára 2015 22:47:58 CET
    Tak začni pouč ma si odborník,a ako som čítal nie som jedinný čo sa dlho nevedel a ani nedostal na starý nick,takže si vezmi cumlík a buvat maminka ti dá mliečko to ukludnuje nervy,,takéto veci prenechaj dospelým,
  • 24. februára 2015 21:57:17 CET
    teba mám rád,len sa ani neozveš a neviem prečo......
  • 24. februára 2015 21:55:20 CET
    Shadowflaskacmlaskactinky46
    • 9 posts
    24. februára 2015 21:51:32 CET
    určite nie som durag,ani Flaskac/za tohto koko.a/tinky46/ vypisujem odmenu 100e,kto ho privedie do mojej blízkosti a označí ho./
    • 5 posts
    24. februára 2015 21:43:47 CET
    ale , ano baví ta to ....vždycky po x trapnostiach co si tu napísal, tak si zmizel, vytvoríl si novy nick a tvaril sa ako neviniatko ...a tie tvoje výhovrky, ako musis menit PC, ako ta to nepusti na server, ako ten zly admin sa ti nabural do nicku ...vieš, to možno zožerie tvoja dcerka, ale nie dospelý človek, čo má aspon základné info o PC a imnternetu.