Forums » Nekategorizováno

Pre zabanovanych

• 2 posts
    16. februára 2015 19:05:10 CET
    Ja nikoho neobmedzujem v odobnej slobode ani vstupe na moj pozemok,ked budem mať čas a nezabudnem pošlem Vám fotky dokazujuce že som slušný človek,,pri hranici pozemku mám osadené tabule a pri lese tiež z upozornením že vstupuju na vlastnu zodpovednosť nakoľko tam cvičnu strelnicu pre ostru muníciu,a okolo skladu mínové pole,takže možu slobodne vstupiť ak sa na to cítia,takisto okolo elektráre mám tabule že sa dotýkaju sukrokného majetku uvedomujuc si že je chránený 10,000 voltami a 1000 ampérovým prudom stále,
  • 16. februára 2015 18:58:55 CET
    Neviem čo ste nepochopili pane z príspevku,pravdepodobne Vás teraz prebrali podľa mena z dlhého hypermumifikovaného spánku,takže Vitajte na Zemi zorientujte sa a potom vyjadrujte svoje grcy dakujem,
    • 2 posts
    16. februára 2015 18:55:32 CET
    Áno presne ste to vystihli obmedziť mal jedine prístup na vlákna nie do celého serveru,ináč mám tu sťažnosti že viacerí blokovaní nenadávali sukmenovcom po vlákne ale práve adminovi že je orgán,takže sa jednalo o psychicky nevyrovnaného človeka,
    • 1 posts
    16. februára 2015 15:08:24 CET
    To obmedzenie slobody je blbost. Maju pravo zakazat komplet vstup na cely server. Nakolko serverver je ich majetok. Tak isto ako ty mas pravo zakazat ludom vstup na tvoj pozemok (ale nemozes ich nijako zadrzat fizicky lebo to je uz obmedzenie osobnej slobody) tak isto ma admin pravo zakazat vstup na server. Co sa da povazovat za konanie v rospore so zakonom je mazanie prispevkov to mas v ustave ze kazdy clovek ma pravo vyjadrit svoj nazor a este je to v rozpore s tym ze kazdy ma oravo na informacie co tu bolo znemoznene. Za obmedzenie osobnej slobody mozno povazovat citanie sprav prezeranie uzamknutych albumov atd. Ale to by mu najprv niekto musel dokazat.
    • 2 posts
    16. februára 2015 14:03:57 CET
    Nieje mas pravdu. Len mi to vadi osobne. Pomazem to nech tu nevysim na povraze za chvilku koli nazoru :)
  • 16. februára 2015 14:00:04 CET
    Ak by som to chcel napísať do správy, napísal by som to do správy. Keďže som to chcel napísať sem, napísal som to sem. Azda je moja prostorekosť v rozpore s pravidlami?
  • 16. februára 2015 13:12:42 CET
    že obmedzovanie osobnej slobody ja odpadnem, to aj študent prvého ročníka práva by sa teraz chytil za hlavu
    • 5 posts
    16. februára 2015 11:06:07 CET
    ved toto. v to dufam ze sa zasmejeme. lebo na tebe sa corwin moc smiat neda.
    • 5 posts
    16. februára 2015 10:47:53 CET
    aaa ako pozerám Odin, Aragorn, Durag sa nám vrátil pod novým nickom :-D

ale aspon sa bude dat opat na čom zasmiat
    • 2 posts
    16. februára 2015 9:58:12 CET
    Dobrý den aj Vám aj ked neviem prečo,,?,, ,,,som tu nový,oslovený poškodenými užívateľmi,,a keby som mal niekolko rokov zbytočného času trávením sudnymi ťahanicami tak sa do toho dám a pre uprimne roniacich slzy to vyhrám,tak ako dosiaľ 14 exekučných príkazov,...aj ked je pravda že pri 13 som musel použiť kevlar a 98 kým páni odišli,,,ehm,,aj Vám madam dobrý den,,,
    • 2 posts
    16. februára 2015 9:53:21 CET
    Nie je to normálne,možu Vám zablokovať prístup do diskusie ale nie prístup na server,kde si chcete čítať príspevky,pozerať zoznamku atd,je to zásadný rozdiel v chápaní pojmov,,,
    Možu Vám o tom porozprávať stále plačuci bývalí doménisti,sediaci po večeroch s lanom v ruke a za volantom v noci bez svetiel rozmýšľajuc či skončia alebo áno,,,
    • 1 posts
    16. februára 2015 1:15:17 CET
    zdravim, chybal si
    dobru noc
    • 1 posts
    16. februára 2015 0:14:58 CET
    suhlas az na to ze toto obmedzenie osobnej slobody nieje nakolko kazdy uzivatel suhlasil s pravidlami serveru. Blokovanie ip je uplne normalne a robi sa bezne na skoro vsetkych servroch.
  • 16. februára 2015 0:05:00 CET
    No,,,iste táto rada pomože ked sa sem nemožu dostať a ani nakuknuť a to je choré,vznášam protest,jedna vec je nepustiť ich do diskusie ale druhá upllne zakázať vstup,admin rozmýšľaj,ako keby si si chcel prečítať noviny na nete ale máš tam aj blok,napíšeš blbosť tak ťa zablokuju na 2 týždne ale noviny čítať možež len nie prispievať do nich,
    Tým blokovaním ste to pokašlali lebo sem nemožu vobec prísť,,no zostala tu smotánka,hlavne ze zo starých odišla viac ako polovica a už sa nevrátia su na xbdsm,,a inde,kde maju viac rozumu,
    A ak by sa jednalo o vážnu net stránku bolo by to aj na sudnu žalobu za obmedzenie osobnej slobody prejavu jednotlivca,blokovaník jeho IP serveru,je to zásah do sukromného vlastníctva,právne napadnuteľné z odškodnením od majiteľa bdsm,,po dohovore som bývalých návštevníkov odhovoril od tohto kroku,,,zatiaľ,,,