Forums » Nekategorizováno

Upozornenie

• 18. februára 2015 18:03:28 CET
    už si tu pripadám ako Alenka v ríši divov,VIETE KOLKO MNE NAPISE TAKZVANÝCH DOMINANTOV
    • 4 posts
    18. februára 2015 18:02:36 CET
    Nikomu si neubližila, ale určite pobavila vela učastníkov tohoto zájazdu
    • 2 posts
    18. februára 2015 18:00:44 CET
    Neospravedlnuj sa. Poziadala si ma o to, a ja si za tym stojim. Ak ti budu stale vypisovat oplzlosti, skoncia tu verejne na zozname.
  • 18. februára 2015 17:58:56 CET
    Stale si mi neodpisala...Cakam...

A vysvetlenie, ze odkedy ma DiDi medzi 25-35 rokmi.
  • 18. februára 2015 17:58:50 CET
    Tak ich daj na ignor list a už sa tu nepredvádzaj na to že potrebuješ aby niekto za teba rozhodoval si nejako moc otravná...a nemrnči tu verejne, nie každý je na ufňukané decká
  • 18. februára 2015 17:58:29 CET
    Ja si myslim ze nech sa kazdy hraje na svojom piesocku,,, a ak niekomu niekto pise je minimalne zdvorile zacat tym ci niekomu pati alebo nie,,,,
  • 18. februára 2015 17:58:07 CET
    toto je lepsie ako Jednoducho Maria :-D
  • 18. februára 2015 17:57:47 CET
    Este raz sa ospravedlnuje. Nechcela som nikomu ublizit. Ja si rada pisem s ludmi ak mame rovnake veci radi ale prevazne islo o to ze aj ked vedeli ze niekoho (co som im napisala v SS) mam tak pisali dalej o veciach ktore sa nepatria.
  • 18. februára 2015 17:56:19 CET
    to by som musela rozbit NB kazdy den... keby sme tu vsetci boli takyto nemtavi a hystericki tak panbohzaplat... nech ten expert kontroluje Anči rovno konto a ma to v suchu...stiahne jej fotku a reči o hladani a nikto o jej profil ani nezakopne a nemusi sa tu strapnovat... co je toto za dominanta...

Apropo...mlada tu ma konto ale mesiac a tuto ujo ma s ňou už fungujúvi vzťah? Čo tak manželstvo? O mesiac rozvod??? Dvojka ako z cirkusu humberto...

A to si vravím že dnes je nejako nuda....
    • 4 posts
    18. februára 2015 17:56:18 CET
    Ako ja si myslím že to aj tak moc nepomôže lebo ako vieme všetky sociálne siete trpia neduhom chronického nečítania profilov. Naďalej ti budú písať a otravovať.
    • 4 posts
    18. februára 2015 17:54:08 CET
  • 18. februára 2015 17:53:30 CET
  • 18. februára 2015 17:52:55 CET
    konečne sa niekto vyslovil, a uviedol veci na pravu mieru ( subanna)
    jedna vec je komunikovať s niekym,a môže by nevie koho neviem čo..... to ma nezaujíma ale ak dotyčný/á sa vysloví že komunikovať nechce a napriek tomu jej/mu nedajú pokoj tak to je chrapúnstvo.....
  • 18. februára 2015 17:51:35 CET
    tak na to treba o myslieť skôr, ako sa tvoj pán strapnil
  • 18. februára 2015 17:50:49 CET
    Mne si napriklad neodpisala nic. :-D Takze mi prosim odpis, podla spravnosti, ze si vo fungujucom vztahu s DiDim a ze ti don velmi zasahujem. Ja sa nasledne na to pri prvej osobnej prilezitosti ospravedlnim DiDimu, ze som si dovolil napisat ti otravnu 1 (slovom jednu jedinu) spravu, ktora Vam skoro rozvratila fungujuci vztah.

A prosim aj ostatnych, ktory pisali viac ako 1 (slovom jednu) spravu, aby ucinili to iste, pripadne financnu kompenzaciu za nadmerne vypisovanie zadanej subinke. Lebo tu uz prestavaju zarty.
  • 18. februára 2015 17:48:26 CET
    Zas nebud paranoik. Vsade vidis reklamu. Je to prozaickejsie. Ja som tiez nevedel, ze DiDi je ziarlivy...
  • 18. februára 2015 17:48:14 CET
    ano mam napisane ze hladam a je to moja chyba ze som si nenasla cas to zmenit. Ospravedlnujem sa ale ked ma niekto oslovi tak mu poviem ze som vo vztahu. Po tejto sprave mi ale stale pisu oplzlosti a preto tato vec prisla aj tu.
  • 18. februára 2015 17:47:57 CET
    Envy v priamom prenose
  • 18. februára 2015 17:46:30 CET
    Že by reklama?? :D
    • 4 posts
    18. februára 2015 17:45:35 CET
    už som myslela , že ma tu nič nedokaže prekvapit....a predsa....ani nemam slov, beriem to ako skorý prvý apríl
  • 18. februára 2015 17:43:09 CET
    slečna ma ozaj v profile uvedené, že hľadá. teda tvoja reakcia je neprimerana a hystericka. odkiaľ majú cudzí ľudia vedieť, že je tvoja? ozaj nie každý číta fórum a tvoje vyhrážky v ňom ;)
  • 18. februára 2015 17:41:25 CET
    Toto je asi zly vtip cele...
  • 18. februára 2015 17:34:37 CET
    V tomto pripade sa priklanam k DiDimu. Prosim Panov nezasahovat do fungujucich vztahov inych kolegov Dominantov. Vam by sa to tiez nepacilo, keby vam DiDi zasahoval do tych Vasich.

Ale treba este, aby kazdy zverejnil zoznam, ze komu nemaju ostatni pisat. Aby ostatni vedeli. Lebo ako pozeram aktualne profil uzivatelky Subanna, tak tam ma:

čo hľadám

Dominantného Pána (25~35), ktorý ma naučí pravidlám, objasní mi moje postavenie a presné mi určí pokyny v tomto life-style. Hľadám niekoho, kto bude pre mňa oporov. Bude ma chváliť (dobré dievča). Mám radčšej ked mi niekto povie čo mám robiť, pretože potom som si tým istá a nemusím sa báť, že som spravila zlé rozhodnutie.

Cize ona hlada.... A ty vekovo nezapadas do jej vekovej hranice (si stary pre nu). Takze DiDi, budes nahradeny inym. Ti hovorim ako byvaly kamarat, ktory ti nechcel zle a ktoreho si si nevazil a ohovaral si ho.

A ani slovko tam nie je, ze patri nejakemu DiDimu. Takze odkial maju ostatni vediet, ze je vo fungujucom vztahu?????

PS: Prosim ziarlivych D, nech si najprv skontroluju vlastne subinky, potom kritizovali ostatnych. Mne sa podobne nieco tiez stalo, mi niekto pisal pred pol rokom, ze "otravujem" niekoho, pritom ta osoba nikde nemala v profile zmienku, ze je zadana a ani sama to neprezradila.