18. februára 2015 17:34:37 CET
V tomto pripade sa priklanam k DiDimu. Prosim Panov nezasahovat do fungujucich vztahov inych kolegov Dominantov. Vam by sa to tiez nepacilo, keby vam DiDi zasahoval do tych Vasich.
Ale treba este, aby kazdy zverejnil zoznam, ze komu nemaju ostatni pisat. Aby ostatni vedeli. Lebo ako pozeram aktualne profil uzivatelky Subanna, tak tam ma:
čo hľadám
Dominantného Pána (25~35), ktorý ma naučí pravidlám, objasní mi moje postavenie a presné mi určí pokyny v tomto life-style. Hľadám niekoho, kto bude pre mňa oporov. Bude ma chváliť (dobré dievča). Mám radčšej ked mi niekto povie čo mám robiť, pretože potom som si tým istá a nemusím sa báť, že som spravila zlé rozhodnutie.
Cize ona hlada.... A ty vekovo nezapadas do jej vekovej hranice (si stary pre nu). Takze DiDi, budes nahradeny inym. Ti hovorim ako byvaly kamarat, ktory ti nechcel zle a ktoreho si si nevazil a ohovaral si ho.
A ani slovko tam nie je, ze patri nejakemu DiDimu. Takze odkial maju ostatni vediet, ze je vo fungujucom vztahu?????
PS: Prosim ziarlivych D, nech si najprv skontroluju vlastne subinky, potom kritizovali ostatnych. Mne sa podobne nieco tiez stalo, mi niekto pisal pred pol rokom, ze "otravujem" niekoho, pritom ta osoba nikde nemala v profile zmienku, ze je zadana a ani sama to neprezradila.