Forums » Nekategorizováno

• 15. marca 2015 22:19:06 CET
    hm
  • 17. marca 2015 19:51:26 CET
    Rom,,?,hehehehehe,, ,,
    Ty kokso to su vtipy,,ale zvykám si na dnešnu mládež,,
    Geneticky vzaté skor bastard to je presnejšie podľa génoveho rodostromu,
    25 % Východ russia,25 % germán,20 % sever Svedska,20 % USA,10 % juh Europy,
  • 17. marca 2015 19:44:29 CET
    Ok takže o polnoci si hore a potiahneš dalej,potom sa ozvem,
  • 17. marca 2015 18:36:48 CET
    Tak som to odstavil po 9.49 cistej jazdy pri nejakom castellon del la plana co je asi 50 km za murciou. Kokot som nezapol navigacku a myslel som si, ze sa dokolisem az do pyreneji... teraz som kukol, ze som zbuchal nejakych 830 km ale do pyreneji je to este 250.kaslat to, som na srot, idem buvat.
  • 17. marca 2015 17:34:49 CET
    Jistě,řekla bych,že to bude mnohem procentuálně vyšší hodnota.Pozná se to hned. Je mi ctí jen to,žes to mé s jejím srovnával.Snad ti za to nezakáže tvoje oblíbené lízatko.
  • 17. marca 2015 17:30:02 CET
    Tak nejdříve to byla svoboda fekálií..teď hovoříš o svobodě slova.ať jedno či druhé,vypiš si to do referencí v profilu,třeba na parťáka narazíš a užijete si to.svobodně.
    Jsi Róm?Nebo cos to chtěl mým dětem vzkázat?
    • 13 posts
    17. marca 2015 17:20:12 CET
    Vlados sa ti ozve ked prejde cez Pyreneje nie je Batman že dokáže riadiť 40 tonový ťahač a zároven písat do netu aj ked IQ má bez urážky o 50 % vyššie ako ty,
    Teraz dáš otázku prečo on alebo ja sme boli a sme len pracanti,,?,,
    práve preto lebo stále sedieť v kancli alebo vedeckej inštitucii tak by.sme sa zbláznili,,,a nie sme sami,,stačí kuknuť po svete,prečo takí ľudia radšej makaju aj rukami,
  • 17. marca 2015 17:13:09 CET
    Ano,také tu inteligentní odpověď stále marně hledám.Asi nebude mít cenu dát ti další dvě hodiny na to,přijít s další ohromujícím odhalením mých schopností.Jsi jen malý nepochopený ubrečánek svádějící svoji neschopnost na všechny a všechno.
    • 13 posts
    17. marca 2015 17:11:54 CET

moja reč. Vystihla si to celkom presne
  • 17. marca 2015 17:06:09 CET
    Ja proti tebe nič nemám,len nemám rád ked mne niekto obmedzuje moju slobodu slova vo vyjadrení a to platilo aj za socíkovského režimu,
    S kanditámni vied to nemá nič spoločné,nemusím sa chváliť školou a podobnými kravinami,škoka je len názov nič viac,realita prax život,to je ono,
    V 17 som už mal za sebou 2 stredné a 1 diplomovku,to že mám ešte 3 Výšky netreba rozkecávať je to moja vec,
    Len ma hreje dobrý pocit že aj ty,tvoje deti a deti tvojich detí robíte na moj dochodok,aj v Čechách,a potom na príjem mojho decka ako dedičke,,tak ako aj mužíčkovia v Nemecku ked jedna nemecká automobilka kupila patent mojej prevodovky čo som vymyslel,služila 20 rokov nedávno ju aplikovali a prerobili na zo zadného na predný náhon a maká dalej a moj podiel zo zisku tiež,, ,,
    Bavte sa puberťáci,,
  • 17. marca 2015 14:36:16 CET
    Na ake fakty chces odpoved? Zatial si nic normalne nenapisala a na ten zhluk pismeniek co nazyvas svojou myslienkou sa neda najst inteligentna reakcia. Prosim zabudni na pouzivanie detskej logiky ktoru perfektne ovladas, ta plati len na deti. Ozaj, prehĺtas?
  • 17. marca 2015 12:39:16 CET
    mýlíš se, jerevan mne kopíruje od jeho počátků.takže seznámení máme za sebou, a plnohodnotnou odpověď na fakta bys neměl?Nebo zas jen silácké útočení, které má zakrýt absenci argumentů v mozečku?
  • 17. marca 2015 10:42:57 CET
    Ty musis byt priamo z Prahy,vsak??? Lebo prazaci boli vzdy najmudrejsi, mudrejsie bolo len radio Jerevan.
  • 17. marca 2015 9:52:52 CET
    Udělej to! To co z tebe vyleze, bude proti tobě kandidát věd :)
  • 17. marca 2015 9:23:17 CET
    Rady si nech pro puberty,nic ve zlém,
    Já se vyseru když já budu chtít, ,
    Jo to by musela být poradne vysoká moc aby to zatrhla,takoví nebyli ani na.Sumave a Pražským hrade a to tam žili jinačtí pánové soudruzi,, ,
    He,,se vyseru ale to budeš koukat jak,,
  • 17. marca 2015 8:41:50 CET
    vždyť si založ svoje webovky.To neber osobně, ale neustále si tu někdo stěžuje na to, že mu je něco smazáno, nebo zrušeno. Tak je no! Tak hold je tu vyšší moc, která to dělá a nářky a neustálé urážení s tím nic evidentně neudělají. Takže tudy cesta nevede. A když tu dokola čtu, jak se u toho někdo honí a jeho ego vyrostlo do nebeských výšin, napadá mě spíš otázka...a kam vyrostlo ego a hrdost uplakánka, který si neustále stěžuje, ale nic neudělá.Opakuji, není to myšleno na konkrétně Tvů případ, ale situaci, kterou tu poslední dny sleduji.
  • 17. marca 2015 2:22:37 CET
    Aby mohol truhlik zas masturbovat ked mi bude mazat aj dalsie?
    • 13 posts
    16. marca 2015 23:22:28 CET
    Si založ nové. Nikde to nie je také jednoduché a rýchle ako tu.
  • 16. marca 2015 23:12:16 CET
    naprosto s tebou souhlasim!!vyser se na psaní svých komentů.bude to to nejlepší, co tento rok předvedeš.
  • 16. marca 2015 22:04:59 CET
    A kam mam pisat, ked mi ten kratkozraky tupohlav vymazal moje vlakno?
  • 16. marca 2015 8:37:35 CET
    No a zasa tu nemám moj koment z noci,,čo som napísal,
    Sa možem akurát vysrať na takéto ,,,pičiny,idem do necenzurovaného,,
  • 16. marca 2015 6:07:08 CET
    Cukrik malovany
  • 16. marca 2015 5:36:13 CET
    smutné
    • 13 posts
    15. marca 2015 23:26:14 CET
    a aké sú možnosti tomu brániť a zabrániť? Ktokoľvek si tu založí vlákno, hociajaké. A každý môže písať čo chce. Zakladateľ vlákna nemá možnosť akokoľvek ho ochrániť od spamu, nadávok, a vecí od témy, ktoré s názvom nijako nesúvisia.
  • 15. marca 2015 23:06:45 CET
    na to,že jsou to vše jen virtuální lidé kardinále.
  • 15. marca 2015 23:04:19 CET
    Zumpe??? Ta zumpa sa tu tvorila dlhodobo. Toto co tu len teraz vyplávalo na povrch je spicka ladovca. Precitala som dost vlákien aby som sa z toho div nepoto. Kde ste boli vy, stali prisievatelia ze ste toto dovolili, alebo vam to doteraz aj vyhovovalo????