Forums » Nekategorizováno

Češi sobě

• 10. mája 2015 0:05:54 CEST
    Že sa jednak smejem už pri kladení tej otázky, z otázky samotnej, zo seba a že som skrátka taký. Zložité? Nevadí, dôležité, že chápem sám seba.

Niektorí ľudia sa nedajú pochopiť (aspoň nie pri takomto povrchnom spoznávaní). Som proste taký. Ak ma nevieš pochopiť, skús ma akceptovať.
    Ak ma nevieš, alebo nechceš akceptovať, povedz to jasne.

Svoj prejav by som síce vedel zmeniť, ale bolo by to také, ako keby Tebe povedali, aby si sa ostrihala a nafarbila, ale Tebe sa páčia dlhé nenafarbené vlasy. Spraviť by si to síce mohla, ale prečo by si to robila, keď takto Ti to pasuje a si to skrátka Ty!
  • 8. mája 2015 19:50:10 CEST
    Nooo,to vtedy človek o bdsm nemal ani šajn,k tomu čo to bolo sa dopracuje vekom,vtedy to tak nevníma,,koľko,,?,,ehm,,no,,a nabehne mravnostná fízľovna,
    Mne 15 a jej 13,,
    ešte nejaký dotaz,,?,,
  • 8. mája 2015 12:52:44 CEST
    Ak sa môžeš trochu znížiť k mojej nedokonalosti a vysvetliť mi jednoznačnejšie. Vadí Ti len toto ,alebo Ti vadím ako osoba ( )a nechceš ma jednoduchu na vyslovene Tvojom osobnom vlákne vidieť.
  • 8. mája 2015 7:48:51 CEST
    Ja sa tiež čudujem prečo pozerali čudne. Možno si sa im veľmi páčil.

ale asi máš pravdu. Je tam akýsi čudný personál a tí ľudia čo tam chodia? Neviem, neviem. Minule tam prišiel chlap len v trenírkach a tiež po ňom doslova zírali.
  • 8. mája 2015 0:04:54 CEST
    Možem čestne vyhlásiť že v Prahe som historické pamiatky neočurával,,,,
    Akurát na Václaváku som nechal tenisky lebo sa mi rozpadli za pochodu takže do Kotvy som vošiel bosý a kupil si nové ,,neviem prečo divne po mne kukali,,
  • 7. mája 2015 13:57:58 CEST
    Už som sa naľakal, že v týchto horách nie je ozvena.
  • 7. mája 2015 13:54:23 CEST
    Ja nedávam rady kedy sa má smiať publikum a akú mám ja náladu do toho nikoho nič nie je. A nech ju mám akúkoľvek, vyjadrím si ju.
  • 7. mája 2015 11:45:43 CEST
    ...a možno len Ty nevieš pochopiť moju náladu?
  • 7. mája 2015 11:17:03 CEST
    Prečo si to myslíš?
  • 7. mája 2015 10:30:17 CEST
    Píšeš samé krásne veci. Praha je aj mojím obľúbeným mestom, len akosi Ti neverím, že vieš až do toľko počítať (myslím tie kocky).
  • 7. mája 2015 9:53:56 CEST
    Neviem či patril k Prahe ,nepodstatná vec u mna podstatné boli iné veci,
    Prežiť najkrajšíe letné prázdnin v najkrajšom meste sveta s jeho pamiatkami a všetkému čo k tomu patrí,tulať sa večerom a nocou po Malej strane,počítať kocky na Karlovom moste,bludiť v bludisku,,natrieť topánky hradnej stráže medom,,,atd,,
  • 6. mája 2015 17:56:24 CEST
    Hm bradavky ach jaj časy minulé,, ,,a mladá samička čo sme šantili v 81 roku na.Bubenči,Smíchove a.Petřine ktohovie kde je,, ,prvé to skusenosti s bdsm,,
  • 6. mája 2015 16:31:57 CEST
    Platí to aj u nás, z ruky do huby, no tu chcel Gandík zdvôrazniť ten slovenský aspekt ....

... keď sa chlap pozerá do dlane na vlastný ejakulát a hundre si: mohol si byť doktorom, inžinierom, či sudcom, no hlad je hlad a zjedol to.
  • 6. mája 2015 15:22:20 CEST
    V čechách sa ešte žije,?,,
    tu sa už iba dožíva tak ani tá huba už neplatí,,
  • 5. mája 2015 20:39:24 CEST
    Dislektit nazbieral 500 bodov gratulujeme ,!!!
  • 29. apríla 2015 5:57:07 CEST
    Rozhovor dvoch dislektivov s jedným monoklikom,
    Pekné vlákno,
  • 25. apríla 2015 17:34:10 CEST
    ...naprosto hrozna prace ??? Ak Ta nebavi, mas pravdu. Ak Ta bavi, je to tvoj zivotny styl a nic ine ta nebude bavit.
  • 25. apríla 2015 15:09:06 CEST
    On bol všade, on všetko videl, on vie všetko, on pozná všetko, on ma na všetko riešenie, a svišt to tam potom balil do fólie!!!
  • 25. apríla 2015 14:37:36 CEST
    Tá letargia za starými časmi bola mierená ku mne,?,,
    Neviem čo bolo ksčm,či ako,nikdy som v žiadnom čertovom spolku nebol,,
    Lennost či čo,,?,,to tam píšeš,,?,,nepoznám,ja už mám odmakaných od rizikových povolaní až po akcie po celok svete 33 rokov o čom sa mladým može akurát snivať a žijem si kludne s istým príjmom a robím iba to čo ma baví a čo chcem,
  • 24. apríla 2015 23:13:33 CEST
    Ak máš tie krásne vázy z olovnatého skla z Chrebskej sklárni za Novým Borom tak tie beriem,to boli parádne kusky ked som tam chodil vyberať vzorky na testy,,
  • 24. apríla 2015 10:44:56 CEST
    Psychologicku ranu budete mať ked to poserete na hokeji,, ,,
    My nemáme čo posrať takže nemám stresy,,naši ozajstní hokejisti odišli do dochodku,,,
  • 24. apríla 2015 10:43:01 CEST
    Pripravte si játra ,,budete chlamtať pivo a čumákovať na hokej,,, ,
    Vyser sa na nejaku sklenenu srandu,šup do smetiaka,,
  • 17. apríla 2015 18:03:48 CEST
    Kandidat,super film,to naj v poslednej dobe,z cs tvorby.
  • 17. apríla 2015 8:50:40 CEST
    Všetko je záležitosťou veľkosti orgánov a ich skusenosťami z,,atd,,
    Len ty musíš mať kurevsku reumu ked si dokážeš otočiť nohy a strčiť si ich sama do vlastnej,
  • 17. apríla 2015 1:49:01 CEST
    Ešte furt si honíte,?,,kua že Vás ruky nebolia,