Forums » Nekategorizováno

BDSM z geneticko-fyziologického uhľa pohľadu.

• 10. apríla 2015 17:42:45 CEST
    vždyť o mě tvrdíš že mám jednu mozkovou buňku, že jsem výrážka na prdeli a že jsem přišel na svět jako průjem.
    A teď napíšeš že jsme na tom stejně ? :D
    Ty mě bavíš :D :D
  • 10. apríla 2015 17:36:31 CEST
    však máme presne tie isté vlastnosti.
  • 10. apríla 2015 16:59:25 CEST
    lidská hloupoust a ego.
    ale to víš.
  • 10. apríla 2015 16:45:15 CEST

V živote človeka nie je nič stále.
    (Iba to, že raz zomrie).
  • 10. apríla 2015 16:38:13 CEST
    Mirage.Mám to stejně.Co jiné prostředí,to jiné vnímání.S partnery s přáteli.Na druhou stranu jsou tací,kteří jedou Bdsm v jiném levelu a pak se dá uvěřit,že u těchto žádná změna nepřichází v úvahu ani v šedesáti.Ale! je to jistý? mozek míní život mění
  • 10. apríla 2015 16:36:09 CEST
    Ale to je o celom tomto probléme, že človek robí milión vecí a polovicu z toho podvedome a pri asociácii s niečím zrazu vo vás začne silnieť akýsi pocit, no nemôžete povedať kedy presne to začalo.
  • 10. apríla 2015 16:14:33 CEST
    Dama a Pani...k vasmu preorientovaniu sa v 50ke...skusim uviest iny priklad..moj...ja som sa k BDSM zacala hlasit az v 36 rokoch...vzdy som vedela,ze od sexu samotneho ocakavam nieco ine..nieco viac...ale nevedela som presne definovat co...zila som svoj obycajny zivot s muzom,ktory o DS netusil a nase postelne sceny boli stale vacsie fiasko...az kym ma zhoda nahod nepriviedla k DSku. Je pravda..ze vo vztahu som musela byt "silnejsia"vzdy ja...a strasne som tuzila zazit opak...byt tou bezbrannou krehkou zenou a v muzovi mat okrem jeho chlpatej muznej hrude aj oporu....ale neslo to...tu hrud mal..ale nemal to ostatne...takze zmenou prostredia a muza sa tak stalo...otazka znie..bolo to uz vo mne..ziskala som to zmenou zivota?...neviem..ale ked som mala este nast...mala som kamarata...obrovsky chlap,ktory vzdy ked ma nahodou stretol ma mal potrebu silno objat s bozkavat...jasne..ze som sa branila a to on miloval a aj ja tu jeho reakciu ked som sa podvolila a aj ten pocit,ktory to vyvolalo vo mne...
  • 10. apríla 2015 15:57:24 CEST
    a taky switchnutím .
    Jistě není mi 50 a zatím nikdy jsem nezjistil že jsem homosexuál, ale na internetu se dá najít dost článku o tom, jak někdo v padesáti zjistil nebo si uvědomil, že je něco jinak. A že si to předem nikdy neuvědomoval. To jsem si nevycucal z prstu. Tím ovšem nechci říct, že být dříve tím gayem nebyl, jen si myslím, že se může stát, že si to někdo dlouho vůbec neuvědomil. Možná, možná to opravdu možné není. Do hlavy jiným nevidím :)
    Se switchnutím mám zkušenosti, ne své, ale bývalé "partnerky". taky byla sub a jen si chtěl vyzkoušet dom roli. Teď už je její sub preference někde zakopána a už se nemusí nikdy dostat na povrch.
  • 10. apríla 2015 15:48:31 CEST
    Tvoje slova:" Myslím, že je nesmysl:"ze i v padesati se z Tebe muze stat gay. Nebo se switchnout, ci zvanilkovatet."

Z určitého pohledu pravdu mít můžeš, když je někdo gay, tak jím je od puberty né li od narození, nicméně až v padesáti si to přizná, hodí všechno za hlavu a vyhlásí to do světa.V tom případě je asi pravdou, že homosexuál byl leta letoucí,ale ono "stal se tím" je zkreslující kvůli jeho přiznání si toho, či přiznání se k tomu.
    Ale ten zbytek je pouze na tvých preferencích.A pokud potkáš partnera, který tě pohltí, rozhodně nebude problém si to s ním switchnout ikdyž jsi se do té doby považoval v rámci bdsm za něco jiného. Nebo jsi přesvědčen, že pro svůj život nejsi schopen kompromisu?
  • 10. apríla 2015 14:37:28 CEST
    Nevidím problém v tom, že Ti na začátku něco bylo dáno a v tom že zbytek je na tom jak se vyvíjíš.
    Představ si sebe, narodil ses jak ses narodil, komu ses narodil a kde. Představ si, že by ses narodil stejným rodičům, ale třeba jižní americe, okolí by na Tebe mělo ohromný vliv a mohl by se z Tebe stát jiný člověk. Ale taky nemusel.
    Nebo rodiče, představ si, že by Tě z nějakého důvodu vychovávali od malička dva jiní lidě, buď fantastičtí ideálové, kteří by Ti dokonale sedli nebo sráči co by Tě týrali, na Tvůj vývoj by tohle mělo obrovský vliv přitom geneticky bys byl pořád stejný.
    Takže bylo ti dáno vs vývoj zní jako protiklad, ale není.
  • 10. apríla 2015 10:49:33 CEST
    Takže po poriadku:
    1, Tú otázku prečo som BDSM pozitívny som si naozaj nikdy v živote nepoložil, tak ako som si nikdy v živote nepoložil otázku, prečo mám rád trebárs moderný folk? Neznamená to, že by som na tú otázku nevedel nejakým spôsobom odpovedať ale nevidel som dôvod sa v tom rýpať. Proste okolnosti ma viedli tým smerom a je to tak.
    2, VeselyMorous si neprotirečil, pretože aj keď ako ľudia máme veľa spoločného, predsa sme každý neopakovateľný originál, a tak to čo máme v genofonde na 99% spoločného, rozvíjame každý iným spôsobom, za úplne iných situácií a okolností. Čiže tak ako sa môžeš stať alergikom v pedesiatich, tak isto môžeš až v tom veku pociťovať príťažlivosť k BDSM alebo dokonca aj keď ojedinele, ale predsa zmeniť svoju orientáciu z 96 na 4%. Ako príklad uvediem japonských mužov ktorým sa hnusila homosexualita a vstupom do vojska po dlhých rokoch bez ženskej prítomnosti ju začali praktizovať. Po skončení vojny sa 80% vrátilo k sexu so ženami, no značná časť už ženy nechcela. Prečo to bolo tomu tak a prečo najväčšie zmeny boli práve u japoncov? Nie japonské gény (v zmysle zdedené po otcovi, alebo mame) ale okolnosti a špecifickosť života u japoncov to spôsobovali. Väčšinou tieto zmeny prebiehajú veľmi, veľmi pomaly a postupne, bez toho aby si si vôbec vedel uvedomiť kedy vôbec začali. No mohli prebehnúť (postrehnuteľným prejavom) aj v jednom mžiku. Môj starý otec bol náruživý fajčiar. Fajčil 80 až 120 Čárd denne vyše 50 rokov. Jedného dňa zhasil špaka a povedal že to bola jeho posledná cigareta a naozaj prestal na počudovanie všetkých fajčiť. Keď sa ho na to pýtali ako to vedel, že dokáže práve teraz prestať fajčiť povedal, že on vie iba to, že zrazu cítil, že už fajčiť nepotrebuje a tak aj prestal. Pravdepodobne v podvedomí to zrelo celú tú dobu, tie ranné kašle atp ale vedome ho to napadlo v jednom okamžiku.
    3, Zmysel tohto tvojho fóra strácaš iba ty sám, pretože my ostatní sme ho nevideli hneď od začiatku. Pripadá mi to ako keby si sa porezal na cirkulárke a miesto toho aby si si išiel ošetriť ruku a neskôr sa zamýšľal nad tým, prečo sa ti to stalo(aby si sa vedel poučiť z toho), ty rozmýšľaš nad blbosťou, že ktorý že zub z pílového kotúča ťa porezal ako prvý.(Iné by bolo keby si povedal napríklad: "moje dieťa má také a také správanie a ja sa bojím či....")
    4, Takže hlavu si nad tým nelám a snaž sa v prvom rade si ju lámať nad tým, čo má význam a čo môžeš ty nejakým spôsobom ovplyvniť.

Uff ja sa asi stanem spisovateľom.
  • 10. apríla 2015 10:42:34 CEST
    Áno mám deco pod 12 rokov ,vdaka potešil si ma,, ,

Bondag = bozaj ma
  • 10. apríla 2015 10:05:11 CEST
    Čo z toho vyplýva?? Že si chronický klamár.
  • 10. apríla 2015 9:51:45 CEST

co z toho vyplývá nevím, to mi řekni ty. Mě napadá jediné, že jestli máš děti pod 12 let, tak se máš ještě na co těšit. Hold něco se asi přeci jen dědí. ... ale dokonale jsi mě pobavil
  • 10. apríla 2015 9:09:45 CEST
    V 12 rokoch sa ma snažili presvedčiť že voda ani močiar nemože horieť ked som chcel hromadne upáliť žaby čo tám kvákali každý večer a nemohol som spať,tak som uzavrel 2 stávky,
    A ejhľa ako sa mylíli,
    Kým to hasiči uhasili museli ešte odkloniť aj letecké linky lebo to vypadalo ako ked drbne sopka,/ ono mazut a vypálený olej sa ťažko hasí a trvalo mi týžden kým som sudy zo skládky naguľal do močiara a podpálil,/,
    Síce 2 týždne som si v škole nemohol sadnuť ale vyhral som aj druhu stávku a 13r.suseda sa musela vyzliecť,urobiť striptíz a zasunuť si tam labku od plyšového medveda
    Hn,,čo z toho vyplýva,?,,
  • 10. apríla 2015 1:12:43 CEST
    No fasa idem si dať radšej puding so šľahačkou,to aspon prospeje viac ako čítať tieto,,,eeeehm,,,
  • 10. apríla 2015 0:37:58 CEST
    Nic k tomu nevedlo. Proste Ti bylo neco dano. Je to o tom co Ti prinasi prozitek. Nekomu se libi metal nekdo se rozplyva u techna. Nekdo miluje koprovku nekdo ji nemuze ani citit. Nekdo je pacifista a nekdo jde dobrovolne zabijet lidi. Nekdo miluje psy, nekdo se jich boji, nekdo je rad tyra . Nekomu se libi oralni sex nekdo rad nekoho placne po zadku.
    Nejake predpoklady Ti byly dany hned a bud je v sobe objevis nebo ne. Ale vsechno , od oblibene hudby pro sexualni preference ovlivnuje to jakym zpusobem vyrustas, co zazijes. Neco si oblibis diky nejakemu prozitku, neco si ze stejneho duvodu znechutis.
    Takze ano neco Ti je dano, ale vyvijis se tim jaky zijes zivot, a nikdy ten vyvoj nekonci. Az smrti. To znamena ze i v padesati se z Tebe muze stat gay. Nebo se switchnout, ci zvanilkovatet. Cokoli kdykoli. Postupne nebo naraz.
  • 9. apríla 2015 22:42:06 CEST
    a čtu zde tu diskusi, tak mě napadá, že správný je názor, že genetické, neboli dědičné a to myšleno po konkrétní osobě (jeden z rodičů) to NENÍ. To by pak musela být dědičná i homosexualita, což je samo o sobě protimluv. Neboť za normálních podmínek se rigorózní homosexuálové nemohou rozmnožovat. Nicméně si myslím, že jsme k tomu geneticky vybaveni od přírody a odpověď budeme muset hledat někde v evoluci.
  • 9. apríla 2015 22:10:12 CEST
    a když si vybavuješ to znásilnění i ty myšlenkové pochody, vzrušilo Tě to tehdy? To je oč tu běží. Já si totiž myslím, že jako děti dokážeme přijít k sexuálnímu vzrušení. Pouze v tom útlém věku neumíme správně přiřadit co k tomu má vést. A přiřadíme si k tomu nějakou danou situaci, ve které se to stane. Nějaký impuls. Jako děti asi nevíme, co konkrétně nás vzrušilo, nebo by mělo vzrušovat a proto si pamatujeme z té situace, kdy se to stalo (třeba) chybně přiřazené souvislosti.
  • 9. apríla 2015 21:38:52 CEST
    Ani jeden z fóra pravdepodobne nie je odborník v genetike. Navyše je to strašne zložitá oblasť, ktorá nemá jednoznačné riešenia. Preto to ako chceš ty nijako nepôjde, aj keď je MIRAGE veľmi milá a ústretová.
    Takže skús sa zamyslieť či nevieš otázku nejako konkretizovať. Možno potom spolu na niečo prídeme.
  • 9. apríla 2015 21:27:24 CEST
    po svojom pra pra pra atď atď otcovi Adamovi, ktorý bol sčasti subjektívny, pretože na zjedenie jablka bol nielen zvedený ale sčasti aj donútený.
  • 9. apríla 2015 21:04:04 CEST
    ?..ja si z detstva pamatam len to znasilnenie...uplne dopodrobna si pamatam myslienkove pochody. Predstavovala som si sama seba v ulohe premozenej..nie znasilnenej so vsetkym co k tomu patri..lebo som bola dieta. Ked sa to tak vezme..geneticky by som asi nemala po kom zdedit submisivitu...napriek tomu jej mam kusisko. Ale zas si myslim..ze to tak jednoducho zenske pokolenie ma.
  • 9. apríla 2015 20:57:51 CEST
    Takže MORS 2x pravda - voyeur ešte pred svojím narodením.
  • 9. apríla 2015 20:52:54 CEST
    Ganďo
    Tak zas do pedofilizmu nezachadzajme :D
  • 9. apríla 2015 20:29:45 CEST
    No polemizujem to skor cumela mladá lebo furt som citil že to tam dnu nejde celé a do niečoho narážam hlavne zozadu a zboku ked som šantil s maminkou,