Forums » Nekategorizováno

BDSM z geneticko-fyziologického uhľa pohľadu.

• 9. apríla 2015 20:26:29 CEST
    Dakujem hned sa citím ako Larg v Adamsovcoch,, ,
  • 9. apríla 2015 19:02:59 CEST
    Správne MORS správne ale má to zdedené, pretože už ocino tajne očumoval maminu a špekuloval nad tým ako zrodiť génia.
  • 9. apríla 2015 18:46:59 CEST
    To znamena,ze si voyeur od malicka.
    • 13 posts
    9. apríla 2015 18:12:26 CEST
    Získané alebo zdedené. Ja osobne tvrdím že sa sexuálna preferencia získať nedá. To znamená že sa s tým rodíme. Ale zisťovať či sme to zdedili po niekom konkrétnom je asi blbosť. Jednak nemáme tieto informácie o predkoch, jednak je dedičnosť veľmi zložitá.
  • 9. apríla 2015 18:04:14 CEST

Výborné geneticko-lyrické zamyslenie sa - hodné profesora.

Ak dovolíš, ja pre zjednodušenie z toho vyberiem to ponaučenie.

Takže: Ak chlap chce kopulovať z dogou a stojí na kartónových škatuliach, musí počkať na to až bude pršať aby sa zdrúzgal dole, čím by bol bližšie k vytúženému objektu na ktorý by inak na kartónoch nedosiahol.
  • 9. apríla 2015 17:30:46 CEST
    Ja neviem spomínam si ked som bol malý ako chcel jazvečík trtkať dogu,tak vyliezol na papierové kartony od tovaru a pustil sa do toho,no ale začalo pršať a tak sa strtkal dole z tých krabíc,,
    Čo to mohlo zanechať,?,,
  • 9. apríla 2015 16:22:38 CEST
    :D
  • 9. apríla 2015 16:13:55 CEST
    Tá reakcia dole,,
  • 9. apríla 2015 15:36:38 CEST
    Aha, přeji příjemný život.
  • 9. apríla 2015 14:43:28 CEST
    jasné, že áno...
  • 9. apríla 2015 12:01:36 CEST
    ale tu na nie
  • 9. apríla 2015 11:53:14 CEST
    opravdu budeš řešit tohle?
  • 9. apríla 2015 11:22:58 CEST
    ..aha...pochopila jsem to, že tě nijak neroztrpčilo znásilnění třetí osoby..
    Co myslíš tou slabostí na konci tvého příspěvku.Jako fyzickou, protože psychickou má každý a vždy jsou zneužitelné druhou osobou, pokud bude chtít.tomu nezabráníš, můžeš jen následně reagovat.
  • 9. apríla 2015 11:17:12 CEST
    pohľadu ???? akože čierny uhoľ pohľadu ??
    lebo inak by tam malo byť uhol pohladu
  • 9. apríla 2015 10:36:44 CEST
  • 9. apríla 2015 10:34:32 CEST
    ....ved prave..pri agresii na moju osobu dokazem byt nekompromisna....neskutocne ma to poburuje....casom som dospela k tomu,ze sa mi nepaci ak sa to robi komukolvek....neviem ci sa da v tom vsetkom hladat nieco dedicne...je pravda,ze otec bol agresor...ale aj tomu som sa postavila....ak som nemohla...trpela som..ale bola vo mne tak obrovska zlost...a to mi ostalo...neznasam agresivnych opitych a sprostych chlapov...je vo mne urcite obrovsky kus submisivity..ale aj dominancie..dravosti a tvrdosti....submisivna dokazem byt,len voci cloveku,ktoremu bezhranicne doverujem a aj tu mam svoje hranice....nikomu by som nedovolila zneuzit svoje postavenie s moju slabost...
  • 9. apríla 2015 9:41:09 CEST
    ...to asi proto, že jsi v tom znásilnění nefigurovala ty.
    jestliže někomu příjde normální (nebo se mu dokonce líbí)násilí v jakékoliv formě na lidech, kteří si ho nepřejí, neznamená to, že je BDSM+..ale vážně jiný problém
  • 9. apríla 2015 8:55:50 CEST
    ....ja si z detstva pamatam len jeden okamih,ked raz v telke hovorili o znasilneni a mna prekvapilo,preco z toho robia taku dramu;-)))v mojich predstavach sa mi to zdalo vzrusujuce. Ibaze vyvodit z toho nejde nic...ani neviem kolko som mala rokov...na druhej strane ak sa ma niekto nezelane dotkol..bola som schopna sa pobit....
  • 9. apríla 2015 8:29:32 CEST
    Tys tu byl prvni.
  • 9. apríla 2015 1:39:19 CEST
    Sliepku a vajce sme už preberali nechajte to tak,jednoznačný výsledok polemiky bol,
    Prvý bol poriadny kokot potom všetko ostatné,
  • 8. apríla 2015 23:33:19 CEST
    a defacto na tom, co se o čemkoli napíše nesejde. Vždy sejde jen na tom, co který jedinec má rád a jestli najde partnera nebo partnery, se kterým si sednou. V tom případě je pak úplně jedno , jak se to jmenuje, jestli to podědil, nebo to našel ve špajzu.
    Ony nešťastné škatulky, kterými někteří poměřují kvalitu jiného jedince ( ty nezvládáš strap? co jsi to za suba? ) jsou dobré vlastně jen ke snažšímu seznámění. Po seznámení už jdou absolutně stranou.
  • 8. apríla 2015 23:19:18 CEST
    myslím, že takové spekulace jsou naprostá blbost,protože stejně nikdy nepříjdeš jestli bylo dřív vejce nebo slepice.
    A! když jako člověk nedostaneš v životě příležitost ke zkušenosti s BDSM praktikou, znamená to, že nejsi BDSM pozitivní? Nebo jsi li v intimním životě vášnivější a rád zkoušíš, co tě vzrušuje - jsi hned "NENORMÁLNÍ".Mě příjdou nenormální ti, co neusilujou o své uspokojení- jsou tedy taky BDSM+?
  • 8. apríla 2015 23:17:19 CEST
    To co Ti bylo dáno ale neznamená , že je to dědičné.
    To co Ti je dáno, je Ti dáno bez ohledu na to, kdo Tě stvořil.
    Já si třeba u sebe odlišnosti nevšímal až dokud se něco nestalo. A až po nějaké době jsem si začal uvědomovat, že jsem jisté znaky už projevoval od útlého dětství.
  • 8. apríla 2015 14:42:59 CEST
    Jakou mánii? Hraju slovní fotbal.
  • 8. apríla 2015 14:41:39 CEST
    máš tu opakovací mánii?