Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 26. apríla 2015 17:26:04 CEST
    1, V piatok ráno - to je škoda.
    2, S tou inteligenciou máš pravdu (máme to veľmi ťažké ). Napríklad minule som sa dostal do rozhovoru s dvomi profesormi. Myslel som si, že si podebatujeme.... .....a keď som im hovoril ako sa robí s pepermintkou magické oko, tak na mňa čumeli ako puci. Asi mali na mňa ešte nízke vzdelanie. No čo už.
    3, A-čko je po tej selekcii čo si písal fajn. Nech je akýkoľvek, je chlap a nie podvraťák.
  • 26. apríla 2015 16:26:57 CEST
    Hm, zas ked si odmyslis nepodstatnu vatu v duragovych prispevkoch, tak ten chlap ma nieco do seba. Pricasto sa chvali a mudruje, ale inak do pohody.
  • 26. apríla 2015 16:23:22 CEST
    Ako vravim, my inteligenti to mame tazke. Keby som nevedel napocitat do 3, mohol som sa odviezt hned a sam.
  • 26. apríla 2015 16:21:43 CEST
    Teraz som doma....prisiel som v sobotu ranu a odchadzam v piatok rano. Aka bdsm polo party. Ja som vo vodnom póle dobry. Teraz som dosiel domov, bol som u kamarata a nemohol som sa dostat od neho z panelaku. Na vytahu bolo napisane, ze pre 3 osoby, a ja som musel cakat pokial sa na mojom poschodi nazbieraju este 2. Som si pripadal ako hlupak, cakal som tam 30 minut.
  • 26. apríla 2015 14:42:59 CEST
    ...a ešte som zabudol. Kedy budeš doma? O pár dní sa totiž robí taká mini polo BDSM párty.
  • 26. apríla 2015 14:31:31 CEST
    A s tou inteligenciou máš predsa len pravdu.

Doniesol som si domov také veľkoplošné umelohmotné 9 obrázkové lego. Bolo na ňom napísané, že "do troch rokov" a ja som ho rozlúštil za necelý mesiac.
  • 26. apríla 2015 14:24:29 CEST
    Bola

a dosť veľká. Ja nevidím ešte pod povrch celému tomu, no ako vonkajší prejav mi to pripadalo, že Aragorn chce silou mocou ukázať, že má väčšieho pipíka.........

........................a nemá.
  • 26. apríla 2015 12:54:06 CEST
    ...co je s duragom, aragornom, ....a neviem este s kym ? Ze bola nejaka roztrzka s adminom ?????
  • 26. apríla 2015 12:50:15 CEST
    ...toto je vsak jasne len mudrym a skusenym ludom ako sme my dvaja. Vdaka nasej inteligencii sme schopni pochopit a rozumiet veciam, ktore ini nepochopia. Prirodzene, aj admin je mudry a skuseny... ..., takze je to okay.
  • 26. apríla 2015 10:36:11 CEST
    Aj ten najväčší zástanca BDSM sa raz za čas musí vyspať a vys.ať. Takže aj posteľ tak ako záchod, či oblečenie, cesta,domov, mučiareň alebo jedlo patria do jeho slovníka. A admin je dosť skúsený na to, aby to vedel. Tak ako aj vie, že toto vlákno je viac pokecové a o živote tiráka (a nadšenca BDSM) ako takom.

S tou inteligenciou máš pravdu: na prvý pohľad

...škoda len, že na druhý, tretí..... už vyjde pravda na javo
  • 26. apríla 2015 10:18:43 CEST
    ...hned som rozoznal tvoju vysoku inteligenciu, ta sa pozna na prvy pohlad. Nezabudni prosim spomenut raz zacas bdsm, to len tak k meritu stranky. Nechcem aby si admin zacal mysliet, ze toto vlakno nie je zamerane na bdsm.
  • 26. apríla 2015 7:08:09 CEST
    Ja som si to hneď myslel. To vieš, vrodená inteligencia a vysoká vzdelanosť. Už v mladosti som na to myslel, a tak som si niektoré ročníky na základnej škole radšej zopakoval - lebo opakovanie je matkou múdrosti!!!!!
  • 25. apríla 2015 23:51:33 CEST
  • 25. apríla 2015 23:15:59 CEST
    To si pod tými deťmi myslel aj nás ostatných?
  • 25. apríla 2015 4:36:11 CEST
    tato prisiel domov....
  • 22. apríla 2015 4:22:20 CEST
    to je dobre - ruže predstavujú mier

.....a lepšie je mať dve gule medzi nohami ako jednu v hlave!
  • 22. apríla 2015 1:13:30 CEST
    Crazy, nalozili ma vonavuckym....ako si mi prial. Plny naves japonskych ruzi v crepnikoch. Ked otvorim dvere tak to tam smrdi ako v parfumerii. Uz som na parkovisku rozdal aazda 10 nahodnym vodickam, co to obzerali, lebo to musim na zastavkach otvarat.
  • 21. apríla 2015 20:16:51 CEST
  • 21. apríla 2015 19:16:03 CEST
    Veru vidno o pár mesiacov mladší .......
    ....a už taký pokrokový.
  • 21. apríla 2015 19:13:43 CEST
    Veru v sede som to robil tiež, no ďalšieho chlapa som si k tomu veru nevolal

• 21. apríla 2015 18:58:33 CEST
    Nooo,?,,to chce sadnuť v kľude vystrieť nohy k ohnu opekačku na tanier nealko chlast do ruky a kecať,+Vlados a spol sro,,
  • 21. apríla 2015 18:44:32 CEST
    ..a niekedy aj pod Tebou, čo?
  • 21. apríla 2015 18:39:54 CEST
    Aj mna to bavilo ako teba len furt som lietal z pruserov do pruserov,ktovie koľko anjelov strážnych sa striedalo na smeny nadomnou,,?,, ,
    Ked som robil,
  • 21. apríla 2015 18:34:10 CEST
    Voľakedy museli šéfovia sekcií mať povinne dohľad nad záchrannými zložkami v podniku raz mesačne,takže ako mladému mi pripadli hasiči,cez víkend,ok,vonku zima,poľadovica ako svina,tak prechádzam,fabrikou na kontrolu,okrem lodí tam bolo všetko,osobáky,nákladné,buldozéry,žeriavy,traktory,vlakové depo a colná nakládka, colník potreboval blombovať vlak,zavadzal mu traktor,tak som ho dal nabok,,,ale mna debila napadlo ,kedže som sa nudil,odviesť traktorom ťažký kal z čističky cez mesto na skládku,videl ma kamoš čo bol veduci ekonom a vraví,ber ma zo sebou ani ja som ešte nešiel traktorom,jasné že nik z nás nemal papiere,pri sebe,
    Cesta po meste ešte ok,,,ale prišli príkazové značky a to bol pruser,stačilo nám prejsť 50 metrov a boli by sme rovno na výpadovke,najhoršie bolo to že rovno pod fizlovnou,ale značka kázala obísť to oklukou do kopca,,ty kokos na tom ľade,zapol som aj predný náhon a podme do kopca,potom mi došlo prečo su fízli nalepený v oknách,traktor trhal kocky z obrubníka ako lego a tie len tak lietali dookola,
    To ešte nič,
    Vypadli sme z mesta a železničný prejazd,ibaže blbý,rovno na svahu,takže rampy hore ok ideme,lenže na vrchole svahu pruser,
    Traktor sa preklopil cez kolaj na druhu stranu ale vlečka zostala za koľajnicami,,,,brr,,ľad ,kolesá hrabali ako divé a nič nezaberalo zbytočne som robil čo sa dalo,uzávierky nič nezaberalo,nevládal potiahnuť vlečku cez koľajnicu,najhoršie bolo že kolesá už skoro stratili dezén a boli z nich sliky,a ani spiatočka nezabrala,
    Vlados asi si si domyslel že rampy išli dole a medzinárodný rýchlik Waršava Bukurešť si to už pálil po koľajniciach,,
    Teraz čo,,?,hmla ako v prdeli,,
    Neviem čo ma napadlo ale za sekundu som kladivom vyrazil zarážku a klin,vlečka letela cez rampy dole ja s tým šrotom na druhu stranu,
    Asi odvtedy ma policajti zbožnuju,,,
    ,
    No bude o čom kecať,
  • 21. apríla 2015 11:33:36 CEST
    Na tejto praci je najlepsie to ,ze ma naozaj bavi, je pomerne slusne ohodnotena a nie je problem zohnat novu pracu ak ta zamestnavatel omrzi.