Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 9. júla 2015 22:08:06 CEST
    Kamionom na 140 ???? Kua, ved by to ani gumy nevydrzali. Nehovoriac o tom, ze kamiony nedaju 140 uz len kvoli sprevodovaniu, slabym motorom a vsetkemu inemu . eu mala nejaky predbezny navrh, ale ten padol z jedneho dovodu. Predstav si automaticku premavku, dojde k nehode z barsakej priciny, kto bude vinnik, vypalena poistka ?
  • 9. júla 2015 22:04:19 CEST
    Na toto netreba chodit do Mnichova a mať vzťahy s vystavovateľmi. Toto pisali v casopise 21. století.

Ďuraq sedliak: Zlaty moj trojgeletovy sedliak! A prečo by osobaky mali mať na trojprudovej dialnici zakaz predbiehania ak v pravom pruhu ide kamion, v strednom nikto, v ľavom najrychlejsom nikto, a este tam mas havarijny. Teliatko naše. V nemecku max. rychlosť osobakov nie je obmedzena.
  • 9. júla 2015 22:02:24 CEST
    Ked si spomenul tie systémy v tirákoch tak 5 r dozadu v Mníchove po výstave nám nemci ukázali na testovacom okruhu kam chcu aby spela doprava,=zelené linky,=
    Už to zo švédmi testuju dlhšie,
    Tirák ide vpredu a osobáky ako vláčik za ním nepredbieha sa,všetko riadi automstický systém z tiráka v autách za sebou,v nich vodič na riadenie ani nesiahne,iba ked odbočuje z diaľnice,
    A tam to speje,preto vybavuju osobáky takou elektronikou,EU to už má na stole,ked to schvália tak tirákom zvýšia rýchlosť na.140km po diaľnici a osobáky budu mať zákaz predbiehania,len odbočiť,
    Zaiste sa vodiči tomu budu smiať ale to ich prejde,pretože kamery v tiráku ak ich ofukne pirát hned vyšlu signál najbližšej lietačke a skončil
    Nemci to už testuju ak budeš vidieť vláčik tak si všimni že šoféri v tých osobákoch neriadia auto volantom idu samé za nákladakom už 2 rok to skušaju naostro v premávke
  • 9. júla 2015 22:01:26 CEST
    Zem a vek čítať
  • 9. júla 2015 22:00:35 CEST
    A okrem toho sa vedia amici maskovat za civilné a čártrove lety. Tim že by rušili by sa iba odhalili ale to by si o tom musel niečo vedieť. Nie len zem A vek čítať.
  • 9. júla 2015 21:56:48 CEST
    To by nemuselo dopadnut dobre. Som 60-tnik po infarkte.
  • 9. júla 2015 21:56:46 CEST
    Lietať lietali ale nebol dôvod rušiť keďže mali lety povolené tak netrep zase.
  • 9. júla 2015 21:53:44 CEST
    Chlapcov ja neviažem. :)
  • 9. júla 2015 21:52:59 CEST
    Bondage nie je frustrovany, poviaze ta, zazvoni mu mobil, ze pockaj chvilu, na druhy den sa buchne po cele a pride ta odviazat.....
  • 9. júla 2015 21:52:34 CEST
    Tak nech je. Aj off topic vlákna treba nie je na tom nič zlé. Zlé je keď sa Z každého vlákna stane off topic.
  • 9. júla 2015 21:50:53 CEST
    Zase klamstvo. Čo príspevok to klamstvo.
  • 9. júla 2015 21:50:47 CEST
    Len mam pocit, ze toto je offtopic aj medzi offtopicmi
  • 9. júla 2015 21:50:05 CEST
    Bolo by lahsie napocitat nefrustrovanych uzivatelov tejto stranky. Denne oslovujem niekolko zien s tym, ze podme sa zahrať. Odpovede su v zmysle, ze su frustrovane, sklamane, neveria nikomu, hladaju partnera a vlastne ani nevedia co je bdsm. Viazat nevedia, biť nevladzu, na fetis nemaju peniaze. Frustrovany je tu temer každy.
  • 9. júla 2015 21:48:59 CEST
    Ze fruitrovany. Nepouzivaj cudzie termity pokial v nich nie si suterenny
  • 9. júla 2015 21:48:33 CEST
    Hej moj zelený pucflek ,mám len vtedy tu tak intenzívne nelietali rušičky po nebi ktoré sprevádzaju každu chvíľu vojenké transporty plné zbraní do Kyjeva a Charkova,
    Možem kašlať čumieť na net kým sa otvorí 1 minutové okno ked preletia
  • 9. júla 2015 21:48:29 CEST
    Existujú aj off topic vlákna a toto je jedno z nich. Nepozeraj na všetko iba čierno bielo.
  • 9. júla 2015 21:47:36 CEST
    Bondage co mam s ovocim ?
  • 9. júla 2015 21:46:55 CEST
    Tak je to v pohode, len ake prispevky su vlastne tema tohto vlakna ?????
  • 9. júla 2015 21:46:08 CEST
    Ja mam pocit že si frustrovaný A že táto stránka je tvoj ventil.
  • 9. júla 2015 21:45:30 CEST
    Admin nikdy netvrdil že sa tu musíme baviť len o bdsm mu skvor vadilo že každé jedno vlákno bolo zahltené komentármy úplne od veci.
  • 9. júla 2015 21:43:39 CEST
    Do pice, spomente aj bdsm raz zacas, aspon okrajovo. Lebo nas admin sprzni do ana.....chcem povedat, ze sa mu to nebude pacit.
  • 9. júla 2015 21:43:03 CEST
    Hlavná vec že minulé si tvrdil že máš net cez satelit A že to nedokáže nič rušiť. Sa zamotávaš do vlastních klamstiev.
  • 9. júla 2015 21:41:17 CEST
    Neverim nikomu, len mame a sefovi. Mamu aj obdivujem. Tym to konci. Vsetci ostatni su nedoveryhodni.
  • 9. júla 2015 21:37:38 CEST
    Odkial vies, ze Ta respektuju? Co ak Ta len sofistikovane vyuzivaju? Mylis sa, respekt nie je kalkulackovy, ze vezmem detektor, zmeriam, že sused ma respektuje, tak si zapnem v hlave poistku respektuj suseda. Respektujes intuitivne toho, kto si ziska Tvoju doveru, sympatie a obdiv.
  • 9. júla 2015 21:35:43 CEST
    Poviem ti, ze uz davno somsa vykaslal na studium cudzich jazykov. Pridem do firmy, zazvonim na branu a po slovensky poviem: nazdar, ja som vlado, prisiel som vylozit kamion z firmy bosch meningen. A brana sa vzdy otvori.