Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 9. júla 2015 21:33:50 CEST
    Čo iné ako zase klamstvo sa od teba dalo očakávať.
    • 5 posts
    9. júla 2015 21:33:30 CEST
    proste len plácaš svoje nesmysly a nepriznáš si, že táraš .... v roku 86 som narukoval k Domažlickej brigáde PS a bol som vo výcvikovom prapore Nýrsko, ale nemali sme nikdy nič spoločné s armádou. Spadali sme pod MV a armádu sme mali hlboko na háku.
  • 9. júla 2015 21:32:30 CEST
    Nedá sa mi reagovať nejde mi poriadne net po nočných burkach
  • 9. júla 2015 21:32:22 CEST
    Respekt a autorita su rozlicne pojmy. Respektujem kazdeho kto respektuje mna.
  • 9. júla 2015 21:32:02 CEST
    teda, keď som v škole nemal nikoho, koho by som obdivoval, tak som mal ísť preč a nemať ani základné vzdelanie? predsa som tam chodil kvôli samotnému učivo, nie autoritám.

ešte raz, nie som na tejto stránke kvôli konkrétnym ľuďom, ktorí by mali byť pre mňa autoritou a ktorých by som mal obdivovať, ale kvôli samotnému bdsm. v tom sa diametrálne líši náš pohľad na danú vec.

btw. už keby mám hľadať autoritu tu a mužský vzor, tak si vyberiem to čo osobne obdivujem a to je tvoj nenávidený kocúr a jeho starostlivosť o dcéru, kým v tvojom vzore osobne nevidím vôbec nič. ale ono to je na tom to pekné, že každý si nájde to svoje, ináč by sme boli ovcem, že?
  • 9. júla 2015 21:31:25 CEST
    TIR-ácky chlebík je horký a trpký.
    • 5 posts
    9. júla 2015 21:30:02 CEST
    nik netvrdí, že neexistoval ZVO, ale Pohraničná Stráž v od roku 1969 spadala pod MV a nie pod MO :-) a nemala nič spoločné s MO ,-)
  • 9. júla 2015 21:29:26 CEST
    Ze zvlada povinnosti !hehehe!
    Keby si ty vedel o sucasnych narokoch na kamionistov, tak by si pochopil, ze my uz kasleme na vsetko. My len nalozit, odviezt, vylozit. Vsetko ostatne je telefonat sefovi, alebo do spedicky, ze neda sa, neviem, nemozem. Vybavte !!!!
  • 9. júla 2015 21:25:43 CEST
    V kamaratstve je tiež nevyhnutny rešpekt a autorita. Nemožeš sa predsa kamaratiť s blbcom, neschopakom. To nie je kamarat. Kamaratstvo je o pocite, že obe strany su si navzajom prinosne a teda su pre seba autoritami.
  • 9. júla 2015 21:24:39 CEST
    Monikon, ja travim 3 tyzdne zo styroch zavrety v kamione na cestach a parkoviskach. Cesta a parkovisko je moje trvale bydlisko. A ty teraz objavis, ze som osamely ???? Aki chlapi v dedine ? Ja za ten volny tyzden nemam moc casu na druzbu, popravde ju serem do papule
  • 9. júla 2015 21:23:42 CEST
    Autorita nie je o absolutnom obdive a podriadeni sa. Je to o vynimočnosti komunitneho partnera. Kto ma Tvoj rešpekt je pre Teba autoritou a posuva Ťa vpred. Pokiaľ takých ľudí v komunite nemáš, chradneš a mal by si ísť do inej komunity. Autorita je človek, ktoreho pre niečo obdivuješ. Pre univerzitnych profesorov su autoritami poslucháči, pretože dokážu mentálne rásť a syntetizovať vedomosti. Pre vladosa je jeho autoritou sef, lebo ho obdivuje zato, ze vie viesť firmu, pre sefa moze byť autorita vlados, lebo ho obdivuje, ze vsetky povinnosti zvlada. Každy človek musí búrať méty, rozvijať sa, dokazať viac než včera. Inak chradne.
  • 9. júla 2015 21:20:33 CEST
    Ktosi tu prednedavnom napisal, ze keci o komunite su len zvasty, vsetko sa odohrava len na urovni kamaratstva. Monikon, ty to vnimas ako ?
  • 9. júla 2015 21:18:31 CEST
    Vcelku smutny a nudny, osamely zivot. Ked ho porovnam so svojim. V dedine si s chlapmi nerozumieš, lebo Tebe vadí, že pijú a im vadí, že relativne dobre zarabas?
  • 9. júla 2015 21:17:02 CEST
    ale tvoja úvaha o komunite a autoritách je smiešna. vážne. som niekde, lebo mám rovnaké záujmy ako ostatní, ale to neznamená, že padnem na zadok pred nejakou autoritou... úprimne, mám väčší rešpekt a úctu voči niektorým subinkám tu, ako pred tými "alfa samcami" a dominantnými mužmi, pri ktorých slovenský hydrometeorologický ústav vyhlásil permanentne zníženú hladinu testosterónu, ich "pýcha" definitívne ťahá za kratší koniec s gravitáciou a silou mocou chcú byť uznávaní. autorita je niečo čo máš alebo nemáš. to sa nedá vyžadovať od niekoho, žiaľ tu ju má veľmi málo ľudí, skôr by som ju hľadal u žien, tam je pár takých, ktorých si vážim.

predstav si, že si v armáde. si tam preto, lebo chceš uznávať nejaké autority alebo lebo v tom vidíš nejaký hlbší cieľ?
  • 9. júla 2015 21:16:00 CEST
    Otec zomrel, davno....
    Ja travim 3/4 svojho casu v praci, tam mam autoritu, sefa. Doma mam tiez autoritu, mamu. Samozrejme byvam sam, ale mama byva v rovnakej obci.
    Takze travim cas tam kde mam autority.
  • 9. júla 2015 21:12:01 CEST
    Tam sa píše niečo o tom, že človek potrebuje k duševnemu rozvoju autority. Inymi slovami ak trávi svoj životný čas v komunite, v ktorej nevníma nikoho ako autoritu, chradne. Mama a šéf. Prečo nespomínaš otca?
  • 9. júla 2015 21:10:00 CEST
    Len kvoli vseobecnemu rozhladu. Nic specialne, len vseobecny rozhlad, rovnaky ako ked citam national geographic.
  • 9. júla 2015 21:07:32 CEST
    A načo si potom čítal tie knihy o psychologii?
  • 9. júla 2015 21:04:41 CEST
    Sa ti trasu prsty ked pises ??? Ci si chcel naozaj napisat slovo autorita ? Neexistuje ani naznak ziadneho dovodu aby som tu niekoho uznaval za autoritu. V celom zivote uznavam len 2 autority, moju mamu a sefa, ktory ma plati. Tym zoznam konci, je sice kratky, ale nemienim na nom nic menit
  • 9. júla 2015 20:57:36 CEST
    Ved dobre. Tu nikoho bdsm nezaujima. Sme len osameli. Ale prečo nikoho z nas neuznavas ako autoritu?
  • 9. júla 2015 20:56:26 CEST
    Uznavat za autority ???? To ti usli prsty, vsak ?
  • 9. júla 2015 20:55:20 CEST
    Ja travim cas v komunite ???? To mi je novinka.... Precitaj si toto vlakno ako sa tu venujeme bdsm.... Ziadno je spravna odpoved . uz davno som si spravil nazor na bdsm komunitu prezentujucu sa na domine, takze ked travim cas tu, tak to pre mna nie je cas s bdsm.
  • 9. júla 2015 20:52:01 CEST
    Ooooo normálne sa červenám :D
  • 9. júla 2015 20:51:49 CEST
    Teda traviš čas v komunite, ktorej členov neuznavaš ako autority. Zaujimave
  • 9. júla 2015 20:50:43 CEST
    A ???? Ano, napisal ! Ano, vie o mne najviac zo vsetkych uzivatelov dominy ! Ak tu mam kamosa, tak duraga, ale nie je to taky kamos, aby som bol zvedavy kedy sa narodil, alebo podobne veci. Ber to tak, ze vsetci ostatni, mozno este s vynimkou bondageho a vasnivej, su mi absolutne ukradnuti. Bondage a vasniva mi nie su ukradnuti a durag je o stupienok vyssie, ale nemyl si to s priatelstvom