Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 9. júla 2015 17:30:11 CEST
    Zaujímavé je aj to ze sa tu hrdo pýši za svoju vojenskú kariéru ale mne nadáva do zelených mozgov :D čo je úplný minde fuck.
  • 9. júla 2015 17:26:53 CEST
    No durag. Nebolo to presne 200 ale napísal tuším 198 čo je viac ako má Einstein.
  • 9. júla 2015 17:21:48 CEST
    Kto tvrdil, ze ma iq 200 ????
  • 9. júla 2015 17:21:07 CEST
    Ja som ti nikde nenadaval, to vzdy bolo realne zhodnotenie situacie a tvojej ehm osoby.OZAJ, TU UZ PREDSA BOL JEDEN NICK, KTORY OSLOVOVAL LUDI BRAT..... KTORYZE TO BOL ????
  • 9. júla 2015 17:18:18 CEST
    Chcel som byt piatym členom skupiny Beatles, ale oni sa uz rozpadli a tak som siel moderovat počasie.
  • 9. júla 2015 17:17:14 CEST
    A to tvrdil že má IQ 200
  • 9. júla 2015 17:10:45 CEST
    Pre oboch mám dobré správy
    Vlados tvoja klíma si oddýchne aj motor v aute,akurát vojdeš do anticyklony a budeš mat smerom na sever príjemne chladno od Anglicka sa ochladzuje na 21= 25 stupnov,najbližší týžden to tak zostane,
    A erkek v Poksku to bude podobne ,len tu ešte o 3=4 stupne viac ,
    Len bude bezvetrie ked toto teraz prefukne
  • 9. júla 2015 17:10:43 CEST
    Povedať "bez kuska sebareflexie" je ešte pochvala jeho spravania. Keď už prehral, začne tvrdiť, že hrabe na uplne inom piesočku(vzdelane milenky) Plural musí byť, veď jeho Ego bolo spláchnuté do kanalizácie. To nie je bez sebareflexie. On je zrkadlová guľa Full reflection, No selfreflection.
  • 9. júla 2015 16:52:05 CEST
    Ďalší znak malého intelektu. Keď už nie sú argumenty skĺzne do teatrálnej a vulgárnej komunikácie. A opäť A zase bez kúska nejakej sebareflexie.
  • 9. júla 2015 16:24:15 CEST
    Teraz už nemusíte držať pauzu počas víkendu,?,
    Viem že Vlados písal že je to v každom štáte iné,ale aj tak ked sa zamyslím že z niektorého štátu by som musel do 12 /16,hod v piatok zmiznuť,,divné že to za 26 rokov nikto nemal záujem vyriešiť,ved je to na hlavu to akoby.si mal v každom druhom štáte raz jazdu vľavo raz vpravo,,
    ,
    Tam tí páni samohoniči ma vobec neerituju,na pásanie mám oveľa inteligentnejšie a zaujímavejšie objekty rodu ženského a vzdelaného,
  • 9. júla 2015 16:10:35 CEST
    vlados (1469)
    09.07.2015 16:05 TRAKTORISTA BOMZAK MONIKON
    Stojim v stau, tak reku kuknem. A co nevidim. Traktoristabomzak a jeho obvykla davka grcania. Kukni si moju spravu zo vcera 21.51, tam mas jasne napisane preco ti nadavam. Nie je v tom durag, si v tom len ty..... Opakujem ti, traktoristabomzak, nechaj toto vlakno na pokoji, ja necham na pokoji teba. Ale tebe to vyhovuje, konecne sa s tebou niekto bavi, aj ked ti len nadavam, stale je to lepsie ako ked ta v dedine volaju cap a chlapi ti davaju podrzat bycikle ked idu na pivo. Lebo inak si dobry len pomlet prascom do zradla. To by bol od teba prvy pozitivny cin vo svojom spackanom zivote
    Tvoje spravanie brat vlados nie je v sulade s dobrymi mravmi. Je pochopitelné, no nie ospravedlnitelné. Takto sa správa clovek zahnaný do kúta, ktorý zhodnotil, ze uz nemá co stratiť. Ale preco by si mal byt v kute mi jasne nie je. Premoct ma mozes len chytrostou a usmevom. Nikdy nie hrubymi osočeniami a nadavkami!
  • 9. júla 2015 16:05:52 CEST
    Stojim v stau, tak reku kuknem. A co nevidim. Traktoristabomzak a jeho obvykla davka grcania. Kukni si moju spravu zo vcera 21.51, tam mas jasne napisane preco ti nadavam. Nie je v tom durag, si v tom len ty..... Opakujem ti, traktoristabomzak, nechaj toto vlakno na pokoji, ja necham na pokoji teba. Ale tebe to vyhovuje, konecne sa s tebou niekto bavi, aj ked ti len nadavam, stale je to lepsie ako ked ta v dedine volaju cap a chlapi ti davaju podrzat bycikle ked idu na pivo. Lebo inak si dobry len na to aby ta pomleli prascom do zradla. To by bol od teba prvy pozitivny cin vo svojom spackanom zivote
  • 9. júla 2015 14:48:48 CEST
    vlados (1468)
    09.07.2015 14:41 Robi to iste, ale nerype do mna.
    Vcera si ma nemal rad, lebo si tvrdil, že rypem do Tvojho pána Ďuraqa, dnes obraciaš kabát a tvrdíš, že rýpem do Teba. Pravda je že nerypem do nikoho. Bež si hľadať inu palicu a ineho psa na bitie Ty kolenačkovy cezšvihadloskakač!
  • 9. júla 2015 14:45:46 CEST
    Aha no ok keď to berieš takto.
  • 9. júla 2015 14:41:12 CEST
    Robi to iste, ale nerype do mna.
  • 9. júla 2015 14:40:34 CEST
    Musim vas tu nechat na 4 hodinky, musim ist tocit kolieskami .
  • 9. júla 2015 14:40:12 CEST
    A nerobí Durag presne toto isté???
  • 9. júla 2015 14:39:18 CEST

Bol si tam prstom na mape, vecer po sichte na poli, si snival svoje zazitky
  • 9. júla 2015 14:38:36 CEST
    vlados (1465)
    09.07.2015 14:37 Ved ja sa nevadim, traktoristabomzak je pre mna len odreagovanie, ked on nebude v tomto vlakne picovat, tak ja si vobec nevsimnem. Len ide o to, ze traktoristabomzak potrebuje aspon trosku pozornosti za cely zbabraty zivot a je mi chudacik vdacny aj za tie urazky. Keby to tak nebolo tak by nerypkal a mal by pokoj
  • 9. júla 2015 14:37:06 CEST
    Ved ja sa nevadim, traktoristabomzak je pre mna len odreagovanie, ked on nebude v tomto vlakne picovat, tak ja si ho vobec nevsimnem. Len ide o to, ze traktoristabomzak potrebuje aspon trosku pozornosti za cely zbabraty zivot a je mi chudacik vdacny aj za tie urazky. Keby to tak nebolo tak by nerypkal a mal by ho
  • 9. júla 2015 14:36:31 CEST
    V Milane som zažil krásne časy. Na pumpe ma 30 krat chceli okradnut. Stara ciganka mi vyvestila, že mi zomrie žena. Stalo sa . Zapcha na cely den!
  • 9. júla 2015 14:34:31 CEST
    Ja zajtra do Poľska,,,BDSM
  • 9. júla 2015 14:32:51 CEST
    Fcul som pri ventimiglii to je na azurovom pobrezi na hranici franc a talian. Idem smer milano. Zajtra rano nalozim, a cez svajc pofrcim na pondelok do nemecka
  • 9. júla 2015 14:31:41 CEST
    Vlados vieš ide aj o to že aj tí si bol účastník spolu z Duragom nájazdov na vlákna kde ste urážal A robili srandu kde S koho. A keď vám to niekde oplaca rovnakou mincou tak už je oheň na streche. Ako tie vieš aj normálne komunikovať A argumentovať aj sa stebou dá normálne pokecať. Proste ide mi len o nejakú sebarefexiu.
  • 9. júla 2015 14:31:13 CEST
    Šak toto,,,,BDSM