Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 8. júla 2015 23:29:36 CEST
    Teraz si ma presvedcil, že jeden z nás je chorý.
  • 8. júla 2015 23:29:22 CEST
    minimálne poruchu identity osobnosti, lebo ty mladý chalan nie si ani náhodou

kľudne sa hádajte ďalej, ja si skladám akurát puzzle, z fóra
  • 8. júla 2015 23:28:37 CEST
    To ti predsa skusil vysvetlit tvoj psychiater, ale ty si to nepochopil ani na 10x. Monicka, ale to jevsetko do pohody, ten cukrik si nedas ???
  • 8. júla 2015 23:17:18 CEST
    A aku poruchu to mám?
  • 8. júla 2015 23:15:39 CEST
    O vyjadrovani ktore pouzivas ty som cital v psychologii kde rozoberali rozne psychopaticke poruchy. Tvoje vyjadrovanie tam bolo presne opisane...o inych sa vyjadrujes, ze sa hanbia, ze su ponizeni, ze su chudacikovia...... Presne zapadas, teraz neviem ci ta mam lutovat, asi ano.... Ty nas chorucky muculik, nechces cukricek ???? Ako ??? Zlepsilo sa ?
  • 8. júla 2015 23:14:53 CEST
    Ved nezaskodi ked sa BDSM komunita zložena z ohrdnutych osamelych 40-tnikov rozšíri aj o násťročných. Takže hodnotím ako pozitívne, že oslovujem mladšiu generaciu. To, že Vam kradneme kormidlo, ktoré ste nikdy nedržali bolí, ale smola.
  • 8. júla 2015 23:10:33 CEST
    Verim ti, ze si zazil este malo dni. Dokazuje to aj stale pouzivanie detskej psychologie, ktoru pouzivas v kazdom prispevku. Skus pouzit nieco ine, tvoje reci mozu zaposobit na deti a na teberovnych....
  • 8. júla 2015 23:01:17 CEST
    Ty nas kabinkovy chudačik, ktory tu može osočovať ľudi a sam kazať o slušnom spravani. No len si ešte do mňa zanadavaj, je mi jasné, že si zažil viac zlých dní, než ja dní vôbec.
  • 8. júla 2015 22:55:02 CEST
    Citaj dalej, ja som mal vtedy ban na zakladanie vlakien.... Je to v nadpise, ale tebe to nedotieklo, vsak ?
  • 8. júla 2015 22:53:40 CEST
    Na nic ine sa nezmozes ???? To si vacsia sracka ako som si myslel. Len smajliky.... Az prides na nieco originalne tak daj, ok ??? Vlastne ja som zabudol, tebe nic originalne neprislo na rozum odvtedy co si zacal sam chodit na wc
  • 8. júla 2015 22:52:12 CEST
    vlados (1450)
    08.07.2015 22:49 bondage
    Moze, v inych vlaknach nie je v nadpise moj nick

On zalozil toto vlakno nie? Si teda jeho subik a majetok to si ale dopadol.
  • 8. júla 2015 22:50:52 CEST
    veni vidi vici
  • 8. júla 2015 22:49:15 CEST
    Moze, v inych vlaknach nie je v nadpise moj nick
  • 8. júla 2015 22:48:02 CEST
    Dnes vecer si zahlasil, ze ja osobne sa citim utlacany, ponizeny a ze sa hanbim za duraga.... Mozem ta uistit, ze tieto kraviny ti nasepkava len tvoja manzelka paranoja..... Inak, takeho kretena ako ty som tu este nestretol, len rozpravky a ohovaracky.... No zahlas este nieco !!!!
  • 8. júla 2015 22:43:17 CEST
    Vidim, ze si majster , len skoda, ze len vo vseobecnych dristoch. Osieras a nic nepovies konkretne. Monicka, ja sa vobec necitim ponizeny, to ti nasepkava tvoja manzelka paranoja....nie je to tak, ze ty sa tak citis???
  • 8. júla 2015 22:43:08 CEST
    A v iných môže? To je v pohode?
  • 8. júla 2015 22:42:00 CEST
    Nie v tomto vlakne....tu neurazal nikoho
  • 8. júla 2015 22:27:57 CEST
    Ale koľko krát aj Durag urážal všetkých na okolo A to nemôžeš poprieť.
  • 8. júla 2015 22:27:50 CEST
    Chapem, že sa cítiš ponížený! Veril si Ďuraqovi a teraz sa hanbíš zato, že je to slaboch, čo sa zložil a utiekol, pričom zanim ostala hnedá čiara. Taký je život! Zmier sa s tym!
  • 8. júla 2015 22:26:03 CEST
    Monika, vseobecne taraniny a urazky si nechaj na piatok, vtedy sa odvazaju odpadky, tak sa pribal aj ty
  • 8. júla 2015 22:23:54 CEST
    Je to jeho problém, že je slaboch a zložil sa. Je to buzna čo sa usmieva, keď ho tu chlacholime, ale iba pootvorime okienko a už nam zvädne na prievan. Hovorim Ti! Plačeš na nespravnom hrobe. Je to asocial, ktory potrebuje spolocnost. Zajtra je tu.
  • 8. júla 2015 22:19:13 CEST
    A to vies odkial ??? Z toho isteho pramena odkial vies aj to, ze sa citime utlacani ??? Teda z vlastnej paranoje ??? Lebo ty si tu zatial popisal len chujooviny. Ak vies nieco konkretne tak su tu aj ss.
  • 8. júla 2015 22:16:02 CEST
    jasné, že je to ukončené. už nebudem o tom nikdy písať. jednoducho komunikujete spolu tu, až flirtujete. boli ste spolu na chate, spali ste spolu v izbe, ale nič ste spolu nemali. považujem to za uzavreté, akurát si mohla skôr napísať, keď som ti krivdil. už tu nejdem nič písať, sľubujem. pôjdem si radšej ešte prečítať o červenej čiapočke. prepáč
  • 8. júla 2015 22:15:32 CEST
    Nie, Ty sa nestaras sam o seba. Ty len nič nevieš o našom "Verejnom poradcovi bezpečnosti" Ďuraqovi. Vieš kto bol verejny poradca bezpečnosti? Nikto. Sračka, ktora buď donášala agentom ŠtB, alebo ani nevedela, že donáša agentom ŠtB. Človek, ktory bol medzi ľuďmi obľubeny, vedel o čom hovoria a referoval to na schôdzach. Toto robil náš svätý Ďuraq.
  • 8. júla 2015 22:14:24 CEST
    Viem, ze si v tom nevinne, ale co uz ....