Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO PÁRTY

• 6. mája 2015 19:45:47 CEST
    neviem ci sa ja spravam ako male decko alebo ty ako senilný dedko.... ja tu neplacem kolko som vrazil do akcii a do muciarne a chcel som ludom pripomenut co som slubil: a to ze do muciarne sa budu vrazat peniaze co sa zarobia na akciach a ze nepotrebujem ja pre seba z bdsm akcii ani euro. takze pisanie o tom ako sa tu ryzuje mi pride trapne a hlavne ked rovnaky clovek raz na plochu napise ze tu nik nebol a druhí raz ze ako tu na tom ryzujem... vsak to uz je ubohe
  • 6. mája 2015 19:41:30 CEST
    Queer,
    Co sa to tu nedozvedam? Mazes svoje reakcie?
    To je hodne akurat tak zufalca a zbabelca,nevynimajuc charakter tvojich odpovedi.
    Veru,ak takto aj podnikas, velmi skoro skoncis na dlazbe. Ty si nepytaj rady od nas, prosim ta, mal by si si poradit sam,je to tvoj podnik a za napady -dobre napady-sa dnes plati. Je to tvoj biznis, tvoje peniaze,niesme spoluvlastnici. Porad si sam. A nemusis potom sa tu rozculovat, ake veci ti tu radime.
    • 5 posts
    6. mája 2015 19:29:07 CEST
    Na základe Tvojho vysvetlenia odstraňujem chybu zo svojho výroku. Mal znieť takto:

"Chlap si má stáť za svojím slovom a nerobiť tieto zákulisné ťahy a vedome mazať svoje príspevky".

To či to bolo tak ako popisuješ, vieš iba Ty. Ja Ťa nepoznám a nemám dôvod Ti neveriť.
    • 5 posts
    6. mája 2015 19:27:19 CEST
    Možno, keď dáš viacej vykričníkoov, bude to doveryhodnejšie ..ako som už napísal, chováš sa ako malé decko, ešte si nezabudni dupnúť nožičkou, prípadne sa hodiť o zem, nech všetci vidia, ako je ti ubližované

Já nepíšu, že nerobíš akcie, ale či sú porovnatelné s tými ostatnými klubmi, ked už chceš ceny porovnávat. Trebárs, máš tam špičkových Dj-ov? Alebo špičkové kapely pozývaš? Prípadne obsluha je viacej ako jeden človek?
    Keď chceš mať špičkové ceny, musíš mať aj špičkové zázemie a špičkovú ponuku zábavy.To som ti tým naznačil. A ako napísala miculienka, na začiatok je vždy viacej výdajov, ako príjmov. Takže plakat nad tým, ako ty do toho vrážaš peniaze a my to nie sme schopni pochopit a ocenit, je v najlepšom dost detinské.

Mimochodom, ako som tu na domine čítal, tak zasa až tolko ludí ti na akcie nechodí.
    Vid nie tak dávno príspevok, ako návštevník došiel večer a v klube nik. Ešte sa tak ironicky pýtal, že kde sa všetci schovali.
  • 6. mája 2015 18:55:24 CEST
    k zmazaniu: ten príspevok som nemal zaujem mazat ale opravit a pisal som cez notebook co ja vobec nepouzivam touchpad a tak som omylom stlacil delete namiesto edit... prispevok som chcel doplnit...a teraz k tebe: budem rad ked sa prides pozriet a potom hovorit... club je po celkom vydarenej rekonstrukcii ma slusnu zvukovu a svetelnu techniku, terasu, zahradu, gril, ohnisko, kazdu letnu sezonu pieskovu plaz a bazen a samozrejme velku MUCIAREN... tak ako neviem co nemame??????? alebo skor co nemaju ine cluby!!!!! a program tak prosim ta to uz si prehnal!!!! nikdy v ba nebolo za 2 mesiace tolko bdsm akcii ako tu!!!! a k obsluhe som sa uz vyjadril....
  • 6. mája 2015 18:30:14 CEST
    pre QUEER.
  • 6. mája 2015 18:29:51 CEST
    nemôžem inak ako s tebou súhlasiť...
    • 5 posts
    6. mája 2015 18:29:04 CEST
    Súhlasím s Corwinom v oboch prípadoch. Chlap si má stáť za svojím slovom a nerobiť tieto zákulisné ťahy s mazaním svojich príspevkov.
    • 5 posts
    6. mája 2015 18:23:24 CEST
    Keď porovnávaš ceny s ostatnými klubmi v Ba, máš aj rovnaké, resp. porovnatelné vybavenie, program a obsluhu?

Mimochodom, tvoja reakcia na príspevky je ako od uraženého decka. Ešte aj vymažeš príspevok, kvoli ktorému miculienka na teba reagoovala.
  • 6. mája 2015 17:54:24 CEST
    uz to tu niektorí prehnali... tak pre tých čo tu nechodia len pre info posledných 8 akcii obsluhujem ja... ak som niekoho zle alebo nedostatočne obslúžil tak nech mi to láskavo povie... k jedlu: keď Vám to smrdí v pohode - už je to vyriešené variť sa tu už nebude. K fajčeniu - v najbližšej dobe dám namontovať bramo na dvere do fajčiarskej zóny lebo niektorí majú problém zatvárať dvere a potom dym ide všade... a k cenám: pre tých čo nie sú z BA chápem že sa im zdá draho ale treba ceny porovnávať s klubmi v BA a nie s dedinskými krčmami ... ale to neznamená že sa ceny niektorých položiek neupravia
  • 6. mája 2015 8:24:02 CEST
    opakujúce sa rady sú strata energie...čo viac dodať? veľké NIČ
  • 6. mája 2015 8:03:18 CEST
    Veru radšej ten Pezinok mal som odtiaľ šikovni babu síce blond ale dostatočná na každenné použitie,,
    Nie o tom,
    Mladý hovoríme o šikovnosti zohnať tovar kvalitný nie dedinský do baru a to chce mať rozum nie len peniaze,
    Vieš ako sa to robí,,?, nevieš dojdi naučím ťa budeš praxovať,,
    Myslíš že na dedine je 10 cenová skupina,,?,
    zasa vravím dojdi a budeš čumieť čo je kvalita a obsluha,,
    Ide akcia veľa ľudí,?,zavolám baby z Ba a intrákov v BB kde študuju a mám namiesto 1 hned 8 barmaniek a len sa to tak točí,
  • 6. mája 2015 1:23:42 CEST
    Po týchto recenziách by ma zaujímalo..brigádoval už niekto niekedy na tej Queerovej mučiarni? Lebo vyzerá to po tých cenách čo uvádzate ako ďalší potenciál na "ryžu". A otrocká práca na mučiarni zdarma "pre komunitu" k tomu
  • 5. mája 2015 23:26:50 CEST
    Sorry nie Pezinok,ale niečo na východe,,,
  • 5. mája 2015 23:23:46 CEST
    Keď po dvoch dňoch je už blavák,neee,,,tak Pezinok veľkomesto
  • 5. mája 2015 23:11:30 CEST
    Asi si este nebol v nejakej europskej metropole, ze??? Myslim skutocnu metropolu, napr.Brusel, Pariz, Barcelona, a podobne, vsak ??? Keby si tam bol, tak by si pochopil, ze Bratislavcania stale nosia slamu v topankach, takisto ako cele Slovensko, len oni tvrdia ,ze ju tam nemaju....
    • 1 posts
    5. mája 2015 22:58:44 CEST
    S tým nepotrebuje by som bol opatrnejší. Povedz to tým pracantom napríklad vtedy, keď v Bratislave napadne 3 až 5 cm snehu a Bratislava má strašnú kalamitu atp.
    Nikdy sa nepovyšuj nad druhých, bo nebudeš len vypadať ako chrapúň ale ním aj budeš.
    Bratislava je aj moje hlavné mesto a som nerád, keď podobnými nadutými vyhláseniami ho chcú ľudia ako Ty izolovať od zvyšku Slovenska.
    • 1 posts
    5. mája 2015 22:42:36 CEST
    Keby len polovicka. A vobec ked je tu niekomu draho tak moze ist naspat na dedinu nik ich tu nepotrebuje.
  • 5. mája 2015 22:05:10 CEST
    Na dedine je síce lacnejšie ako v Bratislave, tak isto je tam percentuálne menej vysokoškolsky vzdelaných ľudí ako v Bratislave, no nezabúdaj, že polovička ľudí v Bratislave je práve z týchto dedín.
    • 1 posts
    5. mája 2015 21:49:44 CEST
    Tak ale kazdy si pod pojmom "super tvrde kvalitne" predstavuje nieco ine tak napr ja si pod tym pojmom predstavujem nejaky lepsi XO Cognac a to flasu v obchode pod 100eur nekupis. A ne to este v krcme fladu za 9 eur. No a co sa tyka cien u nas su o trosku dost vysie najmi za priestor ako na dedine. A uz vobec tu nepovazujeme slepecku borovicku za dobry chlast. Ani nejaky tesco rum. Ale uznam niektore podniky v BA maju strasne prestrelene ceny.
    • 1 posts
    5. mája 2015 20:26:43 CEST
    Nechce sa má všetko čítať len kukám tie ceny kua tu keby.sa také nabili aj v 2 skupine tak máte do rána vypálený kšeft,,
    Liter kvalitného maximum po 4,90,,super tvrdé kvalitné hranica.9,80, hovoríme o fľaške,nie deci,to je otázka a schopnosti majiteľa,kto je tupec nikdy to nepochopí,zárobky sa robia rozumom získať veľa ludí za minimálne ceny,,aby mi tam z radosťou chodili,stále,,,
    Ale jasne Bratislava výkvet Sk načo slov,
    • 1 posts
    5. mája 2015 17:33:37 CEST
    Ceny by som ti radil nasledovne kofola 300% marza pivo 200% vino podla kvality 250-300% to mas standarnu marzu. Zrusit vstupne a spoplatnit jedlo.
  • 5. mája 2015 15:00:26 CEST
    Sice som u vas nebola (ani nikdy nebudem) neviem preco sa stazujes,co kolko stalo a ako si nezarobil. Bohuzial, vzdy najprv treba zainvestovat a potom cakat zisky. Alebo sa rozhodnut,ci to bol dobry napad a pokracovat v tom,alebo to zabalit.
  • 5. mája 2015 14:56:06 CEST
    poprosím ťa nepíš hlúposti dík
  • 5. mája 2015 14:54:08 CEST
    jaj neber to v zlom ja proti tebe nic nemam si fajn baba...