Forums » Nekategorizováno

zaciatocnik bez € ...ako alebo kde?

• 6. apríla 2015 12:51:14 CEST
    Jednoducha otazka. Daj odpoved. Dokazes naraz kracat a zuvat zuvacku ????
    3 odpovede
    A ano
    B nie
    C este som to neskusal
    Ak si nepochopil, volaj infolinku 1181.
  • 6. apríla 2015 12:35:08 CEST
    Nechapu, co rikas. Ale vypada to Te mas se mnou nejaky problem. To se stava.
  • 6. apríla 2015 12:23:05 CEST
    ....hovoril som o tebe, zialbohu ti to nezaplo. Nic to, uz som si davnejsie vsimol ,ze dokazes pochopit len jednoslabicne slova a jednoduche vety. Staci si pozriet tvoje prispevky, zasadne sa vyjadrujes len tolko co ti staci rozum zobrat, teda extremne jednoducho. V buducnosti budem na to mysliet a vyvarujem sa zlozenych suveti. Evidentne ich nechapes.
  • 6. apríla 2015 11:20:02 CEST
    Vlados casto o sobe mluvis ve tretim pade ?
    Jestli teda vis co to znamena.
  • 4. apríla 2015 19:53:40 CEST
    Kua ty vybračný,, ,to mám čo ,?,do tej šišky navrtat dieru a prichytiť to do vrtačky aby som ti vyhovel,?,, ,,
    Či strčiť tam vybračnu kefku na zuby,,??,,
  • 4. apríla 2015 19:49:16 CEST
    Ale nabíjačky mám aj trafá ale ten stojan na baterky furt odíde Framka je podľa mna ok značka,lenže China teraz už skladá všetko v tom je to,kupiš si kvalitu a sučiastka za.10 centov čo je nahovno ti dojebe celu vec,
  • 4. apríla 2015 19:45:50 CEST
    Sak kua, kolko clankov by si tam chcel mat, ked je to dokopy 14,4 v????jeden clanok byva 1,2 volta.... Ze tebe tie nabijacky odchadzaju preto lebo kupujes pofiderne znacky ako xintao, megatinqui a podobne.... Co mas stale s tym kolikom, ze sa ti pokazil uz aj ten??? Ozaj to je vybracny???
    • 1 posts
    4. apríla 2015 19:45:42 CEST
    Presne tak mladý má pravdu,
    Vieš aký je to fantastický zážitok nosiť taku ľahku baterku a mat ruky vystrčené v Austrálii večer,,?,,

Kua o týžden mám ísť montovať alarmy na fizlovnu a do Korejskej fabriky som celý nadšený z toho,,,
    Čože fízli tí si budu myslieť že to tak má byť ale ak ma uvidí šikmooký tak bude čumeť,nebude chápať a potom zas vymyslí voľajaký zlepšovák do Kia motors,,,
    • 1 posts
    4. apríla 2015 19:38:44 CEST
    Nedobila v tom je ten vtip,zdrojov mám do pána boha aj labákové nastaviteľné podľa toho koľko treba,
    Sranda je práve v tom malom stojane kde dávaš aku,
    Tam je pár sučiastok ktoré ti ešte menia ten prud nejako ale ako neviem ked su odpálené,
    Keby to bolo také jednoduché už dááávno mi to Slnknko nabije cez regulátory,,
    Ved bežné trakcie mi tlačí aj dnes cez 90 ampérov za hodinu,
    V tom malom aku je iný princíp nabíjania,nie je to 1 aku ale 12 !ks malých článkov na inom princípe ako normálna baterka,
    • 1 posts
    4. apríla 2015 19:31:10 CEST
    Boha už ma začína Vlados nasierať s tým kolíkom, ,
    Vyrábam špeciálny z vytvrdeného plastu,odliata smreková šiška naopak,ked to niekomu zarazím do riti to bude pre neho slasť ale ak si to bude chciet vytiahnuť nepomože mu už ani masť,,,
    • 1 posts
    4. apríla 2015 19:17:36 CEST
    Ved som ti vravel ze to bude fungovat. A este mas aj zadarmo posilku
  • 4. apríla 2015 18:39:49 CEST
    Sak kua, ked viem,ze idem nabijat 14,4 volta s kapacitou cca 2 amperhodiny, tak vyrobim zdroj 16 az 18 volt s prudom 0,2 ampera a za 13 hodin je baterka perfektne dobita. Posli mi na ucet 150 eur za knowhow. Ozaj ten novy analny kolik ti sadne ????
    • 1 posts
    4. apríla 2015 17:21:40 CEST
    No veru mladý inak naozaj som pripojil 14,4 V aku vrtačku na 12V autobaterku a v pohode fachčí,
    Akurát jedna nevýhoda,čože prívodné káble mám 3 metrové ale najľahšiu baterku čo mám v trakcii je 95 Ah tak si vieš predstaviť kurva ked to niekde nesiem svalovica zadarmo,, ,
    Odchádzaju mi tie nabíjacie stojany a trafá na aku,aku baterky.su ok,
    Len trafo ani stojan neopravím je tam iba.1 kondík 4 diody a tranzistor ale stojí to za hovno ked nevieš čo to je lebo nikto už nedáva žiadne značenie na sučiastky,takže nemám šajn aké tam dali a ked je to odjebané nemáš čo zmerať,,,
    • 1 posts
    4. apríla 2015 17:08:43 CEST
    V tom ma Gandalf pravdu v tom vlakne si sa dizvedel vetko od vreckoveho nozika, cez aku vrtacku na solarny zdroj, kamiony, satelity , strene zbrane, garaze, zateplovacie sistemy az po tanky
    a este nesmiem zabudnut dodat ze vlakno malo vacsiu navstevnost ako den otvorenych dveri v markize
  • 4. apríla 2015 16:56:11 CEST
    Podakuj ss dutohlavcovi že nám zmazal najineligentnejšie vlákno aké kedy na domine bolo,tak píšeme kde chceme odvtedy,
    Amen s tebou nech Ťa Khálíí odprevadí cez Styx,mincu posielam Prievozníkovi a jednohlavému konovi s dvojhlavým kokotom,
  • 4. apríla 2015 16:33:11 CEST
    To bola reakcia na 2 posratych debilkov, nasrali sa sem a zacali spamovat do vsetkych vlakien a robit najmudrejsich. Proti cechom nic nemam, ale tych 2 debilkov som chcel utriet. Aj sa podarilo, ako tu boli peceni, vareni cely den na vlaknach, tak skoncili.
    • 1 posts
    4. apríla 2015 16:11:29 CEST
    Tak sa nestazuj a chod na to ceske forum
    • 8 posts
    4. apríla 2015 16:03:39 CEST
    Super vlakno otazka znela zaciatocnik bez € ...ako alebo kde? a clovek sa dozvie nieco z minerlogii a o zahadnych zelenkastych kamenoch ktore su tvrdsie ako diamant . A este ma zaskocila Vladosova reakcia v tomto super vlakne. Chodim velmi ale naozaj velmi casto na ceske fora a za cele roky tam slovakov nik nenazval slovensky truhlik, alebo inac skaredo.

• 31. marca 2015 16:21:05 CEST
  • 31. marca 2015 13:38:11 CEST
    Radsej budem robit funkciu placky ako obeziva
  • 31. marca 2015 13:17:55 CEST
    Díky koloušku za hodnotné informácie.
  • 31. marca 2015 12:53:13 CEST
    Rebeka je naša komunitná kukučka plačka.
  • 31. marca 2015 12:43:31 CEST
    A to este nevies ako sa neznasaju vychod a zapad slovenska. Teda skor ludia niektori z vychodu nemaju radi zapad a este sa hraju na obete. A pritom prave v BA je vychodniarov najviac tak neviem o co ide. A k tym cechom truhlikom ti poviem taku vec ze jedneho truhlika ale to.je ozaj k... poznam odtialto kde byvam ja a desat rokov robil ostudu v cesku na karlovej univerzite kde nebol schopny ani bakalara urobit co len po krcmach lozil a sem sa vratil delat machra
  • 31. marca 2015 11:22:55 CEST
    Slovensko je opravdu cizokrajna zeme. Dekuji za doporuceni k lekarskemu zakroku, asi by mi prisel vhod, uz si muj truchlikovsky cesky mozek myslel, ze internet je pro vsechny a nedeli se na uzivatele z ruznych cizokrajnych zemi. Dekuji zes mi to osvetlenim, jdu brecet do polstare ze me cesi nechteji a ja tak musim az sem. Tak daleko.
  • 31. marca 2015 11:04:35 CEST
    Gandalf,i kdyz jsi neměl tak úplně pravdu,beres to s nadhledem a i jsi tolerantní,když říkáš 'ale nevadí sa".Tvůj kamarád ti nesahá ani po kotníky.Úrovní ani k ploskam tvých nohou.