Forums » Nekategorizováno

Pokeca o dominach

• 2. apríla 2015 22:19:10 CEST
    tak daj tvoju dcéru na box,prípadne kingbox,ked je taká bombová a nezaťažuj tu forum tatkovskými fantáziami.
  • 2. apríla 2015 22:15:41 CEST
    Nechcem ti brať sebavedomie ake mojej dcere by stačilo byť s tebou pár hodín a stal by sa z teba taký poslušný subík že od hanby by si si ho sám vykastroval vlastnými zubami,,, ,
    Uznáva autoritu chlapov nad 185 cm a 110 kg,
    Už teraz vraví
    Aha Ajnold to je fejšák,aha Skaja / The Rock/, to je fejšák,aha auto /V,Diesel/,to je fejšák,,aha sevej /Lungren/ to je fejšák,,,
  • 2. apríla 2015 22:01:03 CEST
    vehementne bránil????To snád nie......
    Vôbec nevieš,čo je dobré....a to je tvoj problém.
  • 2. apríla 2015 21:36:44 CEST
    Ošukat Gandalfa,, ,hm, :icon14
    Kua,
    Ked tebe zarazím ten čarovný kryštál čo mám
    Do riti tak sa budeš modliť od Boha cez Allaha až k Buddhovi,,
  • 2. apríla 2015 21:34:14 CEST
    Na pohrebe
    Pane máte nejaké extra želanie ešte?,,
    Ani nie,len poprosím pridať do truhly
    K svokre 50 kg sody bicarbony
    A
    Zaliať truhlu pre istotu cementom,,,,

• 2. apríla 2015 21:07:03 CEST
    tak to by som tak vehementne netvrdil....
  • 2. apríla 2015 21:03:26 CEST
    Take su len ked si predstavujem ako obet prave teba.
  • 2. apríla 2015 20:42:28 CEST
    Ale ved ty môžeš byť úplne šťasná subinečka....len troška sebareflexie.
    Dobre vieš,na koho sa máš obrátiť.
  • 2. apríla 2015 20:39:07 CEST
    Ja si ta predstavujem priviazaneho ako ti domina dava ass to mouth.
    A nakoniec ta vykastruje.
  • 2. apríla 2015 19:29:08 CEST
    Zase si Radšej si vymislis hlúposť ako by si mal priznať ze si napísal blbosť????
  • 2. apríla 2015 19:09:33 CEST
    SS 404 S je novší variant SS 400 PVO,doplnený o elektronické rušenie systémov,
  • 2. apríla 2015 15:35:40 CEST
    Nemyslel nahodou systemy PVO S-400, ked je hned za tym topol a iskander?
  • 2. apríla 2015 10:31:50 CEST
    Ja som laik,objasni to s tou ponorkou,zaujima ma to.
  • 2. apríla 2015 10:27:23 CEST
    SS 404 je Americká ponorka, trieda Balao, z druhej svetovej vojny, rozmýšľam ze aké zámery s nou Putin zamýšľa keď ju spomína v liste.
  • 2. apríla 2015 9:42:33 CEST
    Ja neviem mne je to fuk kto je kto ak je niekto debil pošlem ho do riti či je rus čí čech či amík,,
  • 2. apríla 2015 9:27:15 CEST
    Ja som si uz agresiu vybila v inom vlakne, takze momentalne mi cesi aj slovaci pridu ako najmilejsi ludia na planete
  • 1. apríla 2015 23:54:49 CEST
    nestacim zirat a nestacim lapat dych....ako sa mozu slovaci a cesi takto osocovat a nenavidiet????.....fakt je to strasne trapne, taka nenavist....aky je rozdiel medzi slovakom a cechom????.....ziadny....a ak sa takto nenavidite, tak ako potom vnimate ine narodnosti?????...fakt sa mozete hanbit....nuz ludska zloba a nenavist nepozna hranice....a clovek sa pomaly hanbi byt slovakom, ked vidi taketo nieco..............hnuuuuuuuuuuuuusssss...totalny hnus....
  • 1. apríla 2015 23:35:18 CEST
    oni ti je rádi okoupou.virtuálně
  • 1. apríla 2015 23:16:35 CEST
    Posli ich okopavat moje jahody, potom v lete prinesiem pojdeme fifty fifty :D
  • 1. apríla 2015 22:41:49 CEST
    Bozeeeee to co mi posledne dni vypisuje za plev? samy odpad... subik medzi nimi ani jeden! Preplieskat to uz len kvoli tomu, ze sa nazvu submisivmi! Drviva vacsina nie je ani naaahodou hodna sa takto pomenovat! Och... daj boze nech ich osvieti a idu okopavat jahody radsej....
  • 1. apríla 2015 17:53:29 CEST
    To su novovytvárané dejiny pre detváky aby v škole vedeli že Slnko vychádza iba na západe, ,,
    No inak EU ten smiech prejde len som zvedavý kedy s tým naše noviny prídu,,
    VVPutin poslal EU otvorený list = defacto trpezlivosť RF dokonaná,RF nebude robiť nič ak =
    = NATO = nikdy nevstupi na uzemie UA,odsunie bojové jednotky a stovky tankov a lietadiel ktore celý rok presuvali k RF hraniciam a pobaltia,všetky lode NATO odplávaju z Čierneho mora,jednotky gardy USA sa stiahnu z Kaukazu a Poľska,NATO nebude budovať základne na Slovensku,V Bulharsku,Rumunsku,Poľsku a Pobaltí,
    To su podmienky RF ako víťaza 2 sv, vojny a návrat do povodných mierových zmluv,
    V opačnom prípade ak NATO vstupi na.UA RF presunie okamžite ponorky,lode,lietadlá a rakety na.Cubu a do Kaliningradu a k hraniciam Pobaltských štátov vrátane systémov SS 404 S ,Topoľ,Iskander, a na Cyprus podľa dohody spred mesiaca,
    A armádne jednotky RF okamžite obsadia Pobaltské štáty bez ohľadu nato že su členmi NATO a zastavia.sa pri Waršave podľa obojstranne platnej zmluvy ktoru nikto nezrušil
    Včera poslaný list predstaviteľom EU
  • 1. apríla 2015 14:43:48 CEST
    !!!!!!

• 1. apríla 2015 11:00:33 CEST
    Heh, Štefánik bol chorobný antikomunista, ktorý okupoval územie cudzieho štátu a miešal sa do ruskej občianskej vojny...

A podľa najnovšieho ľudskoprávneho výkladu dejín bol Adolf Hitler významným mierotvorcom a jedinou chybou, ktorá sa stala, bola tá, že nedostal Nobelovu cenu mieru. On bol totiž nielen mierotvorcom, ale aj ochrancom národnostných menšín. Neochvejne obhajoval ich práva, chránil ich pred vyhladením a asimiláciou; hlavne vďaka nemu sa dosiahlo prijatie Mníchovskej dohody. Podporoval demokratické procesy v Rakúsku, vrátane referenda, ktoré malo rozhodnúť o pripojení Rakúska k Nemecku. Nemecká ríša navrhla Rakúsku akúsi dohodu o pridružení, ktorá mala vyvrcholiť začlenením Rakúska do Nemeckej ríše. V Rakúsku vtedy vládol diktátor, ktorý odmietal pripojenie Rakúska k Nemeckej ríši, aj napriek mohutným protestom opozície. Počas predchádzajúcich slobodných, demokratických a prozápadných vlád sa totiž Rakúsko usilovalo o pripojenie sa k Nemeckej ríši. Vodca Nemeckej ríše sa s rakúskym diktátorom stretol a dôrazne ho žiadal, aby rešpektoval práva opozície, ktorú už jeho predchodca dokonca až zakázal. Trval na tom, aby bola zavedená politická sloboda, aby bol zrušený zákaz politických strán, aby boli na slobodu prepustení politickí väzni a aby im bol umožnený podiel na moci. Naznačil, že v prípade nerešpektovania demokratických práv opozície bude nútený zasiahnuť. Vďaka domácemu i medzinárodnému tlaku rakúsky režim napokon vyhlásil referendum. Rakúsky diktátor však zvýšil vek pre účasť na referende, aby značnej časti oprávnených voličov zabránil v účasti na ňom. Chcel zabrániť najmä mladým, prozápadne orientovaným ľuďom, aby rozhodovali o svojom osude i o budúcnosti celej krajiny. Vodca Nemeckej ríše bol touto manipuláciou hlboko pobúrený a vyhlásil ho za nedemokratické a odmietol ho uznať ako právoplatné. V Rakúsku vypukli nepokoje, ľudia volali po nastolení poriadku Nemeckou ríšou. Adolf Hitler narysoval rakúskemu režimu červenú čiaru, žiadal odstúpenie rakúskeho diktátora a odovzdanie moci do rúk utláčanej opozície. Rakúska opozícia volala po zásahu západných mierotvorcov. Medzitým sa však situácia v štáte stala už neudržateľnou, rakúska opozícia obsadila dôležité vládne budovy a rakúsky režim padol. Nemeckých mierotvorcov v Rakúsku vrelo uvítali, jasaním, kvetmi a vlajkami Nemeckej ríše. Po oslobodení Rakúska bolo okamžite vyhlásené referendum, v ktorom rakúski občania napokon drvivou väčšinou schválili pripojenie Rakúska k Nemecku. Nemecko bolo totiž vtedy popredným ochrancom národnostných menšín, na ktorého návrh medzinárodné spoločenstvo schválilo i Mníchovskú dohodu. Vďaka nemu sa presadili i mierové požiadavky Maďarska a schválili sa Viedenské arbitráže. — Tým sa však všetky problémy nevyriešili. V mnohých oblastiach stále vládol šovinistický národnostný útlak a menšiny boli stále terčom útlaku a prenasledovania. Pohár trpezlivosti Nemecka však definitívne pretiekol, keď poľské komandá smrti spáchali dovtedy nevídaný a neslýchaný masaker, keď vyvraždili celé osadenstvo nemeckého národnostného vysielača. Nemecká ríša bola týmto donútená k humanitárnemu zásahu na ochranu civilného obyvateľstva, aby sa zabránilo ďalšej genocíde nemeckého obyvateľstva, a tak začala humanitárne bombardovať Poľsko. Za Poľsko sa však postavili najväčší svetoví kolonialisti a agresori, ktorí vyhlásili Nemeckej ríši vojnu. Nemecká ríša bola donútená brániť sa pred touto agresiou – čím sa začala 2. svetová vojna...
  • 1. apríla 2015 10:46:09 CEST
    Neviem, či by to bolo lepšie... ale v tej Juhoslávii tiež nemali Demokratickú stranu - a tú, čo kedysi mali, ten istý Josip Broz Tito zakázal.

U nás to tiež fungovalo... sotva sa dá povedať, že to v tej Juhoslávii fungovalo lepšie. A v čom? Že 1 človek mohol vykorisťovať až tuším 4 ďalších ľudí?

Napokon, my sme tu tiež nemali 1 stranu, ale viacero strán združených do Národného frontu a v rámci neho boli zastúpené aj kadejaké občianske záujmové združenia.

Na Západe si takisto nevedeli predstaviť vládu komunistov. Grécko Briti (s Amíkmi) okupovali, aby sa tam komunisti nedostali k moci, Španielsko bolo stále fašistické (ako výsledok krvavého prevratu a občianskej vojny, aby ľavičiari nemohli zostať pri moci), vo Francúzsku a Taliansku v máji 1947 z vlády vyhodili komunistických ministrov; v Španielsku nemala komunistická strana ani len teoretickú nádej vládnuť, vo Francúzsku de Gaulle Severoatlantickú agresiu nedopustil, takže tam vraždiť nemohla, ale v Taliansku Najväčšia Agresívna Teroristická Organizácia (skr. NATO) v rámci svojej operácie Gladio páchala obrovské teroristické útoky, vyhadzovala vo vzduchu železničné nástupištia plné ľudí, nočné vlaky, odpaľovala bomby na námestiach, kde sa konali zhromaždenia atď. Podobne v Grécku v rámci operácie Gladio CIA v spolupráci s LOK (špeciálnymi jednotkami) mesiac pred očakávanými voľbami urobila dokonca vojenský prevrat a nastolila vojenskú diktatúru. (A vôbec, v tých nepokojných 60. rokoch minulého storočia sa celá Európa americkými tajnými agentmi zo CIA len tak hmýrila.)

Takže transatlantickí hujeri a ich ideologickí prekrúcači dejín z ÚPN nás tu o demokracii naozaj nemajú čo poučovať!
  • 1. apríla 2015 10:01:18 CEST
    Fašistický štát,,a čo sa kto čuduje ked zakladajucimi členmi EU boli potomkovia veliteľov SS,,ved už iba prepísať dejepis že Adolf chcel zastaviť komunizmus a preto sa bránil sovietom ktorí ho zákerne zahnali až do Berlína a deti v tom budu mať jasno,,
    Povodná myšlienka 89 bola správna,ake dovolili sme aby sa tam dostali nesprávní ľudia a obrátili ju vo svoj prospech nie v prospech štátu a ľudu,
    Posledný štátnik bol Štefánik,potom boli už iba politici,až na krátke posobenie generála Svobodu,česť jeho pamiatke,toho rešpektoval každý,
    Ved práve preto že začínaju SS potomkovia vytrčať gebule som si ponechal zbrojnicu,
    Vrátiť sa do 89 tak hrkám niečím iným nie kľučom,