Forums » Nekategorizováno

Pokeca o dominach

• 31. marca 2015 11:04:46 CEST
    Takže od mojich čias z 80 tych rokov sa nič nezmenilo,,?,,to som rád,
    Aj vtedy nás mali za hovno,furt sme si museli nakladať tovar sami,
    Plná huba rečí a hovno robili už vtedy,a mali nás za blbých slovákov,tak fajn ked blbý slovák vládne ešte blbším čechomorom,,
  • 31. marca 2015 10:50:57 CEST
    To já si spolupráci se slovakama nemůžu vynachválit.jsou trošičku více emotivní,ale to je roztomilé.Trošičku nedochvilni,ale vždy to desetkrát oznámí-jsou to prostě spolehlivý pohodari, vždycky je tisíc a jeden problém...ale vždycky je vyřeší a už honem rychle do další práce a stále roztomile stebetaj.Vždy je spokojenost na obou stranách.Když člověk není zakomplexovany,věnuje pozornost především sobě a ne neustálému smirovani,co dělají druzí u stolu.Když člověk není zakomplexovany,nemá důvod závidět,že se někdo má dobře,nebo to tak říká.Když není člověk zakomplexovany nestezuje si neustále na nespravedlnosti života a svůj podelany život.
  • 31. marca 2015 8:36:47 CEST
    Tak to mám úplně opačné zkušenosti,co se týče šoférů. Pro spoustu čecháčků jste prostě MAROKO.
    Mě je blíž Trenčín a Ilava,než praha,tak to vnímám jinak.
    Já su překvapený, jaký máte přehled o naší politické scéně.To u nás sa ani nedočtete, koho máte za prezidenta.
  • 31. marca 2015 7:04:51 CEST
    Nuz od temy k nevychovanym pepanom oleee
  • 31. marca 2015 6:48:47 CEST
    To si ich este nevidel na dovolenkach pri mori. Jedlo zo stolov si laduju do igelitiek a na izbe zeru. Kazdy hotel to o nich vie,su tym preslaveni a nemaju ich za to radi. Neraz som zazila ako ich personal prekukol a jedlo im odobral.
  • 31. marca 2015 6:42:33 CEST
    ..., cesi maju v unii azda najhorsiu povest- aspon z pohladu vodicov kamionov. Ked sa stretneme cez vikend na parkoviskach tak slovaci, poliaci, rusi, rumuni, litovci tvoria kamaratske skupinky, kde kazdy nieco donesie a ked niekto nahodou nic nema, tak to povie a bude sa starat o hrnce. Vsetko ok, ale ked pride do partie cech, tak nic nedonesie, s nicim nepomoze, ale ma plnu hubu reci kam on chodi, kolko zaraba a ako sa ma fajn. Skratka partak na pogrcanie.
  • 31. marca 2015 0:34:01 CEST
    a ako kamarát by bol v pohode ale ako chlap, ani sa nečudujem že si nemohol nájsť v česku ženu, po tom čo začal písať, a starý cap...
  • 31. marca 2015 0:24:33 CEST
    ...keby si sa stretaval s cechmi tak casto ako ja, prestal by si mat o nich co len stipku dobrej mienky. Na parkoviskach su vyhlaseni darmozraci co do partie nic neprinesu, ale vsetko pozeru a maju kvantum reci, presne ako na tomto fore. To su cesi, prazdne ruky, prazdne hlavy ale plne huby reci.
  • 30. marca 2015 17:18:44 CEST
    Česká politická scéna
    Okupovaná pár notorikmi na čele a
    Zlodejmi zo Slovenska čo ich češi zvolili,
    Bože kde ste nechali rozum a toto vraj boli starší bratia to tiež bol dobrý kokot čo toto vypotil,,
  • 30. marca 2015 16:55:19 CEST
    Obdivuju Tě. Já na to nemám sledovovat českou politickou scénu.
  • 30. marca 2015 16:19:06 CEST
    intenzivně
  • 30. marca 2015 16:02:43 CEST
    Bylas u nej na lekci ? Mas fota?
  • 30. marca 2015 15:46:01 CEST
    To sme teda dopadli :-D
  • 30. marca 2015 15:42:25 CEST
    je podle mne Andrej Babiš v bloňďatý paruce a růžových latexových šatech značky coco chanel
  • 27. marca 2015 7:25:25 CET
    Tak začni šťabajzna!
  • 27. marca 2015 6:23:45 CET
    Tesim sa na prispevky, mna by najviac zaujimalo kolki dominanti sa konkretne opisu, aki su v ramci dominancie... konkretne opis seba a svojho ako prezivania v polohe dom tak chovania k submisivom