Forums » Nekategorizováno

mumifikacia

• 5. apríla 2015 19:38:47 CEST
    Pripadne link na lacnejsie pasky :D
  • 4. mája 2015 20:57:37 CEST
  • 4. mája 2015 17:54:18 CEST
    Skvely pohlad na vec a mam rovnaky nazor :)
  • 4. mája 2015 17:04:22 CEST
    Či ten šťastlivec bol priateľ, alebo subík som nevedel a neriešil. Dôležité tam bolo to, že si ho vzápätí chcela využiť ešte na niečo iné, a preto som dal

Ja osobne považujem úplnú múmifikáciu (nie je dôležité či s páskami, fóliami, alebo celoteloým vakom), kde maximálne znehybnený subík s náhubkom a s hadičkou na regulované dýchanie je celý celučký doslova opancierovaný, za niečo ešte viac než tá najprísnejšia otrocká zmluva, pretože tu je tá maximálna oddanosť a dôvera tak veľká, že subík vkladá dominantovi do rúk doslova a dopísmena svoj život.

Prajem veľa pekných chvíľ pri hre s páskami.
  • 4. mája 2015 10:38:11 CEST
    Tak ano..relax ako relax :) Kazdy sa do toho vziva trosku inak..Ale jasnee..Pre vacsinu ludi to je veru relax..A co sa tyka folie..tak hej..ta je samozrejme lacnejsia a u niektorych ludi nestoji doslova nic..Teda napr ja jej mozem mat kolko chcem..a to na kartony ;) Len trosku je skoda, ze folia nedycha.Aj ked kazdy clovek ma iny organizmus.Niekto vydrzi viac a niekto menej..Dalsia vec je psychika..niekto sa fobii neubrani a niekto si ju nepripusti..Ale nato treba zdravy a sylnu mysel :) Mozno staci len pocit bezpecia a istoty ze tam nieje sam ale je kontrolovany svojou milovanou Panickou..Uz to dokaze pridat na psychike :)
  • 4. mája 2015 10:09:52 CEST
    Tak ked to ma byt aj pevne.... s foliou je menej roboty a je lacnejsia, ale v tomto vydrzi subo aj par hodin "relaxovat".... takze tak :)
  • 4. mája 2015 7:19:31 CEST
    Clovek by nepovedal ze na cloveka sa spotrebuje tolko metrov..Ved ked sa nad tym clovek zamysli tak cca 70-80 metrov je fakt dlzka..Ved motat 70metrov pasky musi byt hadam aj na 2x kafepauzu:D
  • 3. mája 2015 22:39:02 CEST
    Tak chlapec je moj priatel, nemam potrebu (vacsinou) mu robit zle :D keby to bol moj subik, tak to je ine. To to narovnava a zmotava este teraz a pritom opakuje ako dakuje svojej Panicke ze to moze zmotavat
  • 3. mája 2015 22:07:42 CEST
    Treba chlapcovi predĺžiť pracovné zmeny, a ak mu bude aj 24 hodín za deň málo, tak nech si pristane.

Inak:
  • 3. mája 2015 9:48:25 CEST
    spolocnou pracou... to by to motal ešte teraz a mala som s nim ešte nejake plany...
  • 3. mája 2015 9:42:59 CEST
    vsak nech si to zmoce sam nie,treba si to aj odpracovat
  • 2. mája 2015 22:31:20 CEST
    pasky su super hračka :D len 45 metrov je na bežneho dvojmetroveho chlapa malo... tak 70 metrov bude celkom fajn... najhorsie na tom je to zmotavanie tych pasok :D
  • 15. apríla 2015 8:24:22 CEST
    dakujem za sofistikovane odpovede a prispevky. Nakolko este pasky neprisli skusim cez vikend foliu ;)
  • 14. apríla 2015 23:10:35 CEST
    Nápodobne Leon,
    • 13 posts
    14. apríla 2015 12:30:38 CEST
    ak by si ty netresol nejakú somarinu, ani by sa ti deň nerátal.
  • 14. apríla 2015 9:58:13 CEST
    - plne súhlasím.
  • 14. apríla 2015 8:31:54 CEST
    Bože toľko konšpiračných teorií,,?,,, ,
    To je taký problém dovliecť ho v zime ku mne,,?,zakopem ho do 2 metroveho snehového zaveja a može si otestovať ako sa cíti lovená zver,v pasci,,
    • 5 posts
    14. apríla 2015 7:44:42 CEST
    ja mumifikovaneho nenechavam bez dozoru ani 5min... zachvaty paniky prichadzaju necakane a reakcie mozu byt skutocne nebezpecne...
    na 1.x by som balila bez hlavy a krku... uz sputany hrudnik a koncatiny pri tele vyvolavaju pocity uzkosti... aj ked si s-ko mysli ine... vidiet a zazit su 2 diametralne odlisne veci...
    dalsia vec, na kt. urcite davat pozor... obalovat, nestahovat! ak hrudnik stiahnete, pocit uzkosti sa dostavi tak na 90% ...pricom trup je zaklad, to ani neprebalite...
    co sa tyka vyslobodenia... ostre noznice so zaoblenym hrotom su najlepsou volbou, nepichnete, nezranite... urcite nepouzivajte noz, hlavne pri pokuse rychlo odbalit mozete subicka zranit...

zamudrovala som, mozem ist zvysovat HDP
  • 13. apríla 2015 14:01:16 CEST
    majú pravdu.
    mám to vyskúšané aj osobne na sebe. Veľmi tesná fixácia a nielen hrudníka ale napríklad aj hlavy s krkom vyvoláva úzkosť.
    Takže vy na prvýkrát nechcite niekoho zmumifikovať, (aj keby tvrdil, že už to mal na sebe toľko a toľko) a nechať ho bez dozoru trebárs v pivnici celú noc.
    Z úzkosti nervozita, z nervozity žalúdočná kyselina - reflux a môže byť po ňom.
  • 13. apríla 2015 13:37:47 CEST
    Ide i techniku balenia – pri fixovaní hrudníka. Ak je príliš tesné a značne obmedzuje hlbší nádych, mozog začne po čase panikáriť z postupného pocitu kyslíkového deficitu, zrýchluje sa frekvencia dýchania-„lapanie“ po dychu a spontánne nabehne stres u niekoho ústiaci aj do stavu predinfarktovej paniky. Na to si tí začínajúci dajte pozor , vždy treba mať po ruke pomôcku na okamžité vyslobodenie z folie. Nespoliehať sa na to že ju roztrhneš (ved je taká tenká a mäkučká) ... viac vrstiev neroztrhneš. Tenké „strečovky“ lákajú k tuhej mumifikácii tak opatrne.
  • 13. apríla 2015 12:14:20 CEST
    Kteří to nevydrží ani 12 minut.Dbejte spíš na vlastní rozum,intuici a komunikaci.
  • 13. apríla 2015 12:02:57 CEST
    (platí len pre začiatočníčky).
    Už sa vám teda podarilo niekoho pekne zmumifikovať?
    Na prvý krát neprekračujte odporúčanú časovú hranicu od "bosorky", lebo telo dýcha aj kožou a za pekných teplých dní sa rýchlo dehydratuje.
    Hoci Tutanchamón je takto podobne mumifikovaný už vyše tritisíc rokov.

...je ale pravda že je aj mŕtvy.
  • 7. apríla 2015 9:08:34 CEST
    supis tak som zvedava ako opica...
  • 7. apríla 2015 7:58:44 CEST
    Moja krasna, Dakujem za fundovanu odpoved
  • 7. apríla 2015 2:33:57 CEST
    Mica, na muza cca 180/80 potrebujes tak 30-35m takejto pasky, ak je elasticka a priedusna, moze v tom vydrzat par hodin...
    Co sa tyka folie, najpraktickejsie su baly, kt. maju sirku 45cm... je s nimi najjednoduchsia manipulacia a nie su prilis tazke... ja pouzivam priesvitne folie, kt. dostat aj vo vacsich predajniach SEVTu... radsej viac vrstiev jemnejsieho materialu ako jednu hrubeho... vo folii vydrzi bez vacsich problemov tak 2-3 hodiny...

• 6. apríla 2015 19:02:54 CEST
    cas netusim :D ale ak nebude totalne pritiahnuty, tak pokial sa mu nebude chciet šťať, pripadne aj na to su pomocky.... :D este som to neskusala vravim.. som zvedava kedy pridu pasky, vyskušam najprv na mojom a dam info, stopky zapnem :D