Forums » Nekategorizováno

AKO ZLEPŠIŤ DeeSku ???

• 13. mája 2015 10:45:13 CEST
    Dskovi gayovia ok, avsak nie nedskovi gayovia.
  • 13. mája 2015 10:43:12 CEST
    prepáč ja osobne nevidím nič zlé na tom aby chodili Dskoví gayovia spolu s hetero alebo BI Deeskarmi na akcie...pre mňa viac zvláštny postreh od teba...nič ale v zlom
    problém je asi niekde inde...ale keď sa chce všetko sa dá...
  • 13. mája 2015 10:42:08 CEST
    Toto zrovnávať nemôžeš,Zlá zelina bola a snáď ešte je Občianske združenie zamerané na rozvoj kultúrnych menšín pomocou komunitných, vzdelávacích, kultúrnych a voľnočasových aktivít.Pre ľudí odlišujúcich sa od väčšiny svojou inakosťou, teda aj BDSM+.
    • 2 posts
    13. mája 2015 10:36:57 CEST
    Volakedy ked som v BA zacinal s BDSM, to este so zlou zelinou tak tam boli DS+ gayovia. Ja naopak tuto moznost vitam. Co presne je na tom zvlastne?
  • 13. mája 2015 10:34:41 CEST
    Opat

A este otazka, preco miesat gayov do bdsm akcií. Miesaju vas snad oni do ich akcii?
    • 9 posts
    13. mája 2015 10:31:37 CEST
    Nebyť stratový je cieľ,nie stratégia....
    a zarábať.....vzdialený sen....
    • 2 posts
    13. mája 2015 10:31:34 CEST
    Davas zle otazky. Navrhni pre neho dotaznik.
    • 2 posts
    13. mája 2015 10:28:18 CEST
    Z toho co viem je to pre 3 dovody.
    1. Zatraktivnit priestor pre gay komunitu = spravit mix bdsm na nalakanie lahko ds+ gayov
    2. Opodstatnit exkluzivitu cien a sluzieb = zakryt nedostatky atrakciou (cigani a kolotoc)
    3. Velke oci
    Vsetko to ma jeden fundamentalny ciel. Nebyt stratovy.
  • 13. mája 2015 10:27:53 CEST
    Zasa raz ostrè a nepremyslenè slová .

queer vytvoril toto vlákno keďže chcel nejakú spätnú väzbu . Momentálne prevládlo viac kritických ohlasov ale zas netreba sa hneď odúvať ale skúsiť hľadať riešenia aby bol vlk sýty i ovca celá.

Dalo by sa pouvažovať nad hľadaním novèho podniku avšak všetko má svlju cenu .

Preto som ja konkrètne dal skôr queerovi pár rád ako si udržať i bdsm komunitu aj sa zlepšiť. Neviem koľko mimo bdsm klientov a akých má avšak jeho vyuŽitie a prílišnè hranè nadšenie že nás tam má skôr napovedá že sme jeho jediná klientela ak sa mýlim tak sa ospravedlňujem.

Je fajn že sa angažuje a poskytuje priestory avšak neviem či by bol taký arogantný aj keby ľufia mali na výber a hovorím teraz o tých ktorí niesu viazaní na podnik tým že mu pomáhali s podnikom alebo mučiarňou.

Netreba sa hrať na priateľa všetko hranè totiž časom ľudí len vyprovokuje k negatívnym reakciám.je podnikateľ a chce zarobiť má priestor a bar . ale o bdsm nevie nič tak nech nehrá divadielko ale radšej komunikuje s niekým kto mu v tom poradí. Aby sa nestalo to že len svojimi výrokmi si poštve ľudí proti Sebe
  • 13. mája 2015 10:20:53 CEST
    Spravne!
    Lebo: vidina zarobku-avsak fnuka uz na zaciatku ako na bdsm akcii nezarobil.
    Odpoved aj riesenie :tak nech to nerobi!
    • 9 posts
    13. mája 2015 10:14:27 CEST
    Tvoja posledná veta vo mne jednu otázku vyvolala...
    Prečo niekto,kto nemá ani šajnu o tom ako Bdsm funguje,ide robiť niečo pre Bdsm komunitu???
    • 2 posts
    13. mája 2015 9:57:17 CEST
    Zacnite davat spravne otazky. Dostanete spravne odpovede. Co chcete? Je to uroven alebo skor jednoducho miesto? Na jeden podnik na urovni budete potrebovat desat pajzlov aby ste si to vedeli vazit. Ak budete mat desat podnikov na urovni, urobi sa aj exkluzivny podnik, ale to bude treba sto pajzlov. Ale otazka potom znie, kolko ludi udrzi jeden pajzel?
    Q-rov podnik je jediny. Scim ho teda porovnat? Zo sukromnymi stretkami? Zabudnite. S pokecovym stretkom? Hmmm tak to ani vzdialene nie. Vytvorte konkurenciu a kapotalizmus sa postara o vsetko ostatne. Dovtedy nemusi pocuvat nikoho.
    Grange nieje BDSM podnik. Je to pokus a dobry pokus. Ak sa majitel zamera viac na nas, odstreli svojich. Zle vybrana cielova skupina je ale problem ktory sa da riesit. Co takto spravit si dotaznik ako by malo co fungovat a dat ho potom q-rovy? Ved on nemoze vediet ako funguje BDSM.
  • 13. mája 2015 8:43:52 CEST
    Verím že občas tie perly nevídu nazmar ... keď nič inè prečita si queer nestranný názor a čo si z neho vezme je jeho vec.

Komunita ako taká myslím si že vyčlenením 2 jedincov smeruje už teraz k lepšiemu a celkovo to raz bude dobrè a na domine si človek prečíta aj niečo príjemnè bez malicherných hádok a urážok .
  • 13. mája 2015 2:35:46 CEST
    Nechcem si robiť srandu aj ked to mám v náplni života,,
    Ale,,= Qeerkoo,,už ti niekto povedal že ked tam máš akože mučiaren a nejaké vyvýšené srandy viac ako 50 cm od zeme = že na to potrebuješ extra skušky a povolenia od psychiatra,psychologa,internistu a hlavne požiarnikov,?,,musíš absolvovsť aj personál mesačný kurz a dat lajstrá na inšpektorát práce a požiarnikom aby ti to schválili,
    A teraz si nerobím pindu lebo kamoš musel zavrieť bar a club pretože podium bolo nad 50 cm a baby čo sa točili okolo tyči nemali tieto papiere ani skušky takže ešte vyfásol 16,000 pálku pokuty,,a musí prestavať celý podnik,
    Nikoho z kontroly nebude zaujímať že je to host čo ti tam príde a bude sa hombať meter nad zemou,a to nevravím o hygiene,
    Ty bud rád ze si a nerob zo seba vola plagátmi kde iba nalákaš kontroly čo sa príd kuknuť čo je to za debila čo také niečo vycapil,,,
  • 13. mája 2015 0:15:05 CEST

Pekne povedane ...ale
    margaritas ante porcos

Neurobis z DD a QUEERa co nie su. To je fakt
    Mna zaujimalo ako sa SVK komunita rozvija ale to co vidim je dalsie ega co zabili potencial

Ale inak je to fun
  • 12. mája 2015 21:18:02 CEST
    netreba to hrotiť myslím si že ako miesto pre Ba spoločnosť na stretávanie je to vyhovujúce aj vzhľadom na to koľko práce už tam poniektorí odviedli .. plus rozbiehajúca sa mučiareň . chcel spätnú väzbu dostal ju , nepáčila sa nevie ju spracovať ale myslím si že do pár dní keď vychladne sa nad tým zamyslí a možno sa to na lepšie obráti.

dostal info o tom čo je zlé a na čom by mohol popracovať resp. nápady ako realizovať akcie do budúcna .

ak osloví pár skúsenejších ľudí , resp. s niekým bude spolupracovať nemusí to nakoniec byť také čierne .

nájsť totiž podnik kde sú otvorení bdsm ľuďom a akciám nie je ľahké , problém už niekedy býva aj s navŕtaním pár skôb nie to ešte že by bol niekto ochotný len tak uzavrieť celý podnik pre takúto spoločnosť kde nazbierať 20-30 ľudí je už veľký úspech .

inak veľa robí aj meno : nájsť niekoho známeho spolu to aspoň na začiatok rozbehnúť a pokračovať tiež pomôže . (chválim spoluprácu s lady charis , drunkendude celkom uveriteľne zmenil ako tak svoje správanie a je už tiež znesiteľnejší ... ).
    a ostáva už len neznepriateliť si silnými rečami komunitu . niekedy totiž stačí naštvať jedinca a zaňho sa postavia všetci ....

a ešte vstúpiť si do svedomia a nepredávať jednu 2dcl malinovku za 2e alebo víno za 15 .. nie že by sme na to nemali ale ceny by mali byť adekvátne k miestu a udalosti ak už .
    • 1 posts
    12. mája 2015 21:16:51 CEST
    Su to vde diametralne odlisne veci ale nic sa neda naraz a treba najpr zvladnut jedno a potom druhe
  • 12. mája 2015 21:09:21 CEST
    ale účel to splnilo na tú chvíľu čo bolo treba... toť ale môj názor...a nie nebudem ticho...len nechcem aby moji priatelia ktorí tam makali a ktorí sa tam cítia naozaj dobre o ten priestor prišli...natoľko si ich vážim...a netrepem bludy
    • 9 posts
    12. mája 2015 21:07:05 CEST
    vybral si zlu cielovu skupinu chlapec.....nacase sa poobzerat po novej
    • 5 posts
    12. mája 2015 20:47:11 CEST
    EHM ..stretka BDSM a gastronomia su dve odlišné veci ,-)

• 1 posts
    12. mája 2015 20:46:28 CEST
    Ved to je snad samozrejmost nie? ale dobre nech mma ceny ake chce ale nech su priamo umerne s ponukanimi sluzbamy
    • 1 posts
    12. mája 2015 20:44:38 CEST
    Nemyslis ze by bolo vhodne ak by sa najprv naucil podnikat v gastronomii a az potom organizovat stretka?
  • 12. mája 2015 20:43:04 CEST
    ja začínam mať pocit že toto vlakno bolo založené účelovo ...o žiadne rady a vylepšenia nejde...ale asi splní svoj účel ktorý zakladateľ prvotne mal...
    pokúsme sa mu to prekaziť ďalšími bla bla radami ktoré ho nezaujímajú...
    aby sa neurazil a nemal dôvod skončiť s BDSM komunitou a neposkytnúť viac priestor ktorý prevádzkuje
    • 9 posts
    12. mája 2015 20:41:36 CEST
    zabudol si vlastny chlast a nealko za ktore zaplatite 500% prirazku
    • 5 posts
    12. mája 2015 20:37:36 CEST
    vieš, čo? ..aby sme sa nehadali, nevymyšlali blbosti a nedohodovali sme sa, kto a ako ...opytaj sa Nenufer, ako začala robit svoje akcie v Prahe ..možno z toho dostaneš inšpiráciu, ako urobit v Bratislave skvelé akcie pre bdsm komunitu. A kašlime na hádky, čo a ako by sa malo robit