Forums » Nekategorizováno

AKO ZLEPŠIŤ DeeSku ???

• 1 posts
    12. mája 2015 20:20:34 CEST
    Ludia idem otvarat podnik pre len pre vas... bude tam prijemny personal iba vasi subici a subky ppci top bezkonkurencny jedalny listok (navarite si sami) a to iba za 10€ samozrejme nemozem zabudnut na vstupne ktore si taktiez zapalitite.
    PS predtym ako tam zacnete chodit dojdite vyrovnat podlahu polozit dlazbu vymalovat a este aby som nezabudol doneste si aj vlastnu pipu. A to vsetko iba pre vas a vasu spokojnost.
  • 12. mája 2015 20:18:21 CEST
    Tuším jallka písala drunkendudovi v starých fórach z minulého roka že aj keď chce niekto na akciách a bdsm ľuďoch zarobiť v tom problém nieje hlavne ak vieš predať seba svoju víziu a presvedčiť dav.stačí vedieť ako jednať komunikovať s ľudmi a robiť to pre nich ale úprimne a otvorene. Nemusíš sa hrať na ds milovníka , nemusíš to hnať do extrèmov a nemusíš predstierať spasiteľstvo našej komunity len tým že máš priestor voľný (keby bol taký luxusný údpešný a obľúbený asi by až taký prázdny a nezarezervovaný nebol ) . Priplatiť si za kvalitu raz za čas je každý ochotný ale preplácať falošnè pozlátko dlho nevydrží. Radšej zarobiť pomalšie na 30 akciách ako odrbať ľudí na 8 a potom sa pýtať prečo nikto nechodí taká cesta má krátke trvanie . Pretože spokojný zákazník sa vráti tak rozmýšľaj aby si sa nestal jednorázovou stanicou ktorú potom nespokojný človek ani neodporučí ďalej.
  • 12. mája 2015 20:14:41 CEST
    Vymaze vsetky svoje prispevky -omylom. Take queerovske.
    • 9 posts
    12. mája 2015 20:07:21 CEST
    este to doved do absolutnej dokonalosti a zaved povinnu ucast na Tvojich akciach s minimalnym konzumnym a pokutou pri neospravedlnenej neucasti....
    • 9 posts
    12. mája 2015 20:02:50 CEST
    vyhrazat sa obmedzenym vstupom v situacii,ked zufalo bojujes o to aby Ti tam aspon niekto prisiel je take.......slovenske....
    • 5 posts
    12. mája 2015 20:01:58 CEST
    to, čo si napisal o tm ako často ...to som mu napísal už na začiatku marca ..evidentne on nemá chuť brat relevntné rady
    • 9 posts
    12. mája 2015 19:58:18 CEST
  • 12. mája 2015 19:56:58 CEST
    Keď to robíš pre prachy tak to rob pre prachy (nikto ti to nebude zavidiet) ale nehraj sa na samaritána ktorý to robí pre bdsm komunitu.
  • 12. mája 2015 19:52:42 CEST
    v prvom rade zlepsit pristup k zakaznikom
  • 12. mája 2015 19:52:06 CEST
    Čo sa týka akcií možno by malo väčší úspech neorganizovať ich týždenne nakoľko je to podľa môjho názoru veľa akcií Za mesiac.

ďalší nápad čo tak len priestor prenajímať / ppnechať stretnutia organizátorovi párty nech si sám určí tému a pravidlá . Poprípade pozve cieľovú skupinu . Plagáty na tvojom mieste niesú dobrè riešenie nakoľko je to ľahko šíriteľné hmotné médium a ak ti na to príde nejaká kontrola : mučiareň buďe sa to ťažko vysVetľovať a predpokladám že na ňu oficiálne povolenia od hygieny a iných príslušných orgánov nemáš.

Nemyslím si že akcie typu deeska sú najvohnejšie pre širokú verejnosť . Zvedavé vanilky súčastne v sprievode bdsm+ sprievodcu alias priateľa to je aspoň nmensie riziko že by sa o tom verejne vyjadrovali a roznášali klebety. Je veľa vanilkových priateľov čo poznajú naše tajomstvá a držia s nami ...
  • 12. mája 2015 19:51:53 CEST
    19:43...tak touto perlou si ozaj zabil......inšpiruj...dala som si sľub že už nebudem nič komentovať ale priateľu prepáč to sa proste nedááá
    • 5 posts
    12. mája 2015 19:48:08 CEST
  • 12. mája 2015 19:43:58 CEST
    neskutočne sa smejem. ono to vyzerá tak, že Ds+ komunita sa delí na dve skupiny. queer a všetci ostatní teraz vážne. milý queer, sadni si na zadok a polož si otázku, kto z týchto ľudí, ktorí tu prispievajú má materiálne výhody z deesky? nikto. každý ti radí nezištne podľa toho ako najlepšie vie. máš dve možnosti. buď to akceptovať a neštekať na tých ľudí, prípadne im diplomaticky odpísať, že budeš nad ich návrhmi uvažovať alebo si povedať, že je to tvoj podnik, tvoje prachy a nech ti do toho nikto nekecá. mýliš sa vo viacerých veciach. chceš akože hipsterský podnik? daj tam hipsterské ceny. tvoje ceny sú luxusné, ale podnik smiešny. sub má obsluhovať, keď je s dominou? choď si dať studené obklady na čelo a paralen, dnes bolo skutočne teplo. väčšiu blbosť som nečítal... vrátim sa opät na začiatok. keď ideš po diaľnici a máš pocit, že všetky autá idú v protismere a všetci sú blázni, tak zastav na krajnici a skús rozmýšľať, či nejdeš opačne ty. p.s. viem, že queer má s ds komunitou spoločné toľko ako ja so šmolkami
  • 12. mája 2015 19:43:44 CEST
    je zaujimave ze ked niekto organizuje akciu tak si akciu na pusti len koho chce a platia tam jeho pravidla.... a asi sa tym budem inspirovat
  • 12. mája 2015 19:43:21 CEST
    Toto vlákno má slúžiť na širokú konštruktívnu debatu o tom ako vylepšiť DeeSky...

To su tvoje slova pri zalozeni fóra

Človek: zákazník s eurami ktoré potrebuješ ti napísal názor o ktorý si žiadal a nakoniec tu vyvádzaš. Ak niesi schopný ustáť kritiku a niečo si z nej vziať a ak nevieš v kľude reagovať čudujem sa že si ešte neskrachoval.

Že podnik nieje tvoj okej rešpekrujem , že sa tebe toalety zdajú okej tvoj názor ale len tvoj. Ak nevieš prijať že niekomu sa nepáčia a reagovať na to napríklad slovami mrzí ma to ale podnik nevlastním a nemám možnosť ani financie na jeho rekoštrukciu momentálne však aspoň sa snažím udržiavať ich v čistote a voňavé nemal by si s ľudmi komunikovať a radšej si niekoho nájdi kto bude zodpovedný za styk s vetejnosťou. Tvoje zdurdené reakcie vyvolajú len vlnu antipatie.

Za ďaľšie ak by si to ptečítala moja subinka že ma má obsluhovať na nejakej deeske vyškriabala by mi oči . To čo je medzi nami si nechávame za zavretými dverami našej spálne a mučiarne tak ako mnoho ľudí a ak tak by ešte aj teba tak zdominovala že by si z nej mal strach . môj sub/subibka neznamená suba všeobecného a pre všetkých . A ak s obsluhou nestíhaš nájdi si nejakú nejakèho vlastnèho suba na obsluhu týmto nešťastným komentom si si pod sebou riadne podpílil konár .
  • 12. mája 2015 19:23:12 CEST
    Si smiesny.
    • 1 posts
    12. mája 2015 19:22:50 CEST
    To ti nik neberie ale ako mozes co by len pomysliet na taku debilinu ako je to ze zakaznik ma v tvojom podniku obsluhovat ineho zakaznika? Ako ta toto napadlo? Co by si robil v tom momente keby obsluhoval zakaznik a dode ti kontrola z danoveho hygiena a z veteriny? Alebo ti asi nezalezi na tvojom podnikani ze?
  • 12. mája 2015 19:06:14 CEST
    napisal som svoju predstavu.... urobil som to iste co tu robite tiez.... alebo ako ja nemozem pisat svoju predstavu?
    • 9 posts
    12. mája 2015 19:01:47 CEST
    Ako nehnevaj sa ale ozaj vieš o bdsm úplne hovno.
    Toto je také typicky slovenské podnikanie, ako zarobiť a pritom nerobiť. Typické je aj on niečom otrasnom do čoho sa nikomu nechce vraziť peniaze povedať že to tak má biť lebo je to hypsterské. A typické je aj povedať že že aj keď je to otrasné že to nevadí lebo to funguje a nesmrdí. Gratulujem k úspešnému šéfovaniu.
    • 9 posts
    12. mája 2015 18:48:26 CEST
    KOKSOOOOOO.......a este mi bude diktovat,ako sa mam spravat k mojej subi,ako sa ma spravat ona,co mame jest....
    Dyk dylino.....aj moja subie je Tvoj zakaznik a budes ju obsluhovat a chovat sa k nej slusne ako ku ktoremu kolvek inemu zákazníkovi !!!
    iba na mne zalezi co ona moze a co nie!!!!
    • 1 posts
    12. mája 2015 18:42:58 CEST
    Aku dobrotu si si dal? Tak ty budes vo svojom podniku zarabat a sub ma za teba obsluhovat zakaznikov? Kde zijes? Okey ked to beries takto tak daj pivo za 0.6€ kofolu za 0.35€ a potom sa mozeme bavit o obsluhovani hosti. Zarabat by si chcel ale robit pre to nieco to nie. Ty by si mal byt rad ze ti tam pridu ludia s komunity spravit nejaku trzbu a nie tu vyplakavat.
    • 9 posts
    12. mája 2015 18:41:39 CEST
    a este aj obslu si prines vlastnu.....to ma dorazilo
    • 9 posts
    12. mája 2015 18:40:45 CEST
    ale mám tam malý gumený bazén a tatrovku písku na terase no normál Maiami co by ste ešte chceli
    • 9 posts
    12. mája 2015 18:40:17 CEST
    a ja vám ako aby ste nepovedali nechám tam tú vianočnú velkonočnú výzdobu ako atmošku ...proste ja vam poriadam akciu ale urobte si ju sami a ešte mi aj zaplatte a toto ma serie ťe to poniektorí normálni nevidia
    • 9 posts
    12. mája 2015 18:39:21 CEST
    plagát urobí študent pomôcky a stroje si doneste a to čo je v mučiarni ktorú ste kokoti urobili tak za to si ešte vypýtam aj peniaze za prenajom na hodinu víno vam o evro zlavím ved nebude stát 15 ale 14..už vam malé porcie nenavarím a vstupne vam znižim tiež o evro