Forums » Nekategorizováno

• 30. apríla 2015 13:38:29 CEST
    já třeba slovensku fandím kdykoli, když nehrajou s námi. A dost vám zavidím trenéra :D
  • 30. apríla 2015 13:33:59 CEST
    Podla toho, ze som slovak, inak ani nemozem, aspon verejne nie:). Povedzme to takto, ja viem, ze mate lepsie vysledky ako my, mate aj viac kvalitnych hracov ako my, ligu tiez a podobne. Ale mne sa lubi viac nasa hra /ked hraci nie su zakriknuti/ a ja takmer vzdy fandim slabsiemu, v hocicom, takze inak ani nemozem hovorit. Samozrejme keby bolo po mojom tak sme este federacia a vsetkych prevalcujeme, ale aspon si kazdy musime prejst vsetkym sami teraz, aj to je dobre. Co sa tyka pestovania tak hoci ste mozno pozadu, ale stale daleko pred nami, daleko daleko.
  • 30. apríla 2015 13:26:34 CEST
    co se týče pěstování přírodních prodktů nebo jejich užívání, jsme 100 let za opicema všichni. nechápu jak mi někdo může zakazovat pěstovat nebo dokonce sbírat něco co třeba roste v lese ( houbičky ) Nejsem poživatelem drog, vůbec ne, ale tohle je pro mě úplně nepochopitelné.
    A s hokejem to nemyslíš vážně, že ne? :D :D Vždyť kolikrát jste za poslední roky nehráli ani čtvrtfinále? To nám se ještě v historii nestalo. O počtu medjalí ani nemluvě. Kvalita ligy je taky jinde a počet hráčů v NGL je taky dost vypovídající. Podle čeho soudíš, že jste lepší?
  • 30. apríla 2015 13:10:49 CEST
    asi teda ide skor o porovnanie Bratislavy s Prahou ci Brnom, to je dobre info, mam lepsi obraz. ale aj ine veci, napriklad moznost pestovat doma konope a podobne, proste mne sa vidi, ze na Slovensku mame hrozne konzervativny pristup ku vsetkemu novemu. ale ono sa to tiez zmeni, to je proste vyvoj. co sa tyka hokeja, tak sa to nezmeni - my sme a stale budeme o vlas lepsi nez ceski chlapci:). ked uz hovorime o hokeji, planujeme s kamosmi ist na zapas cez vikend, vies odporucit dobru oblast s dobrym pivom, gulasom a podobne? Alebo opacne - comu sa v Ostrave vyhnut? Jo Moravaci, to su nasi bratia, Morava to je moje:). Ale drzim palce aj vasmu timu, naj finale by bolo CR-SR, a Vujtek ako vitaz:).
  • 30. apríla 2015 12:52:58 CEST
    to záleží čistě na úhlu pohledu. ale myslím, že bychom se měli držet tématu ne?
  • 30. apríla 2015 12:50:24 CEST
    Ateizmus nie je pokrok
  • 30. apríla 2015 12:11:06 CEST
    Vidíš zrovna ateismus jsem myslel, že je na tom stejně v obou zemích.
    Co se týče BDSM myslím, že je vnímáno také stejně, u nás jsou sice nějaké skupiny, které se snaží tyto lidi spojovat a daří se jim to, hlavně tedy v Praze a Brně, myslím, že i trochu ve Zlíně, ale mimo lidi pozitivní myslím, že se to bere všude stejně. A když už jsem u těch město, Jako havířovák, jsem měl možnost nahlédnout do BDSM komunity kolem Ostravy a tam to bylo tedy slušně prohnilé. Podrazy, pomluvy, nepochopení. A to jsem se jen lehce namočil :D A rychle zdrhal.
    V hokeji jsme monetálně jasně dál, o tom nemůže být řeč :D
  • 30. apríla 2015 11:48:14 CEST
    Tak uz len ponukou na trhu co sa tyka Ds studii:). Dalej aj v inych veciach, aspon podla mna, hlavne vo vnimani a postoji. napriklad ateizmus, tolerancia atd. v hokeji nie:)
  • 30. apríla 2015 11:42:38 CEST
    v jakém směru máš pocit, že je Čr dál?