Chcem sa ospravedlniť všetkým, že som tri mesiace zbytočne spamoval vlákna a tým čo som ublížil nech mi odpustia.
Nick bude automaticky do 48 hodín zrušený a už Vás viacej obťažovať nebudem.
všiml. nebo dyž kanaďani přejeli čechy? Mionutu před koncem všichni vstali a skandovali, kdo neskáče není čech a při hymně kanady bylo ticho.
Za to Rusáci si pěkně zapískali, když je USA porazili.
Na internetových fórach sa vôbec nevyskytovali nádavky a urážlivé slová. Tá výchova musela byť lepšia.... ...alebo to bolo tým, že neexistoval internet?
Tie pobehujúce,, šantiace dievčatá by mali iste viac fanúšikov ako hokejisti a futbalisti dokopy. Potom by sa ale musel ten národný štadión zväčšiť aspoň na 50 000 divákov.
Dráma,,?,,,to je čo,,?,,také nepoznám,,hokej ma od trojjmedailovej generácie nevzrušuje,
Keby tam pobehovali subinky možno by som aj kukol ale každá by musela mať svoj štýl oblečenia,, ,,najlepšie minimálny ,,,
Vieš ale to aj dnešná mlaď bude môcť povedať o 30 rokov budúcej mladi, že si pamätajú keď sme ešte vyhrávali nad Slovincami, a nie ako teraz keď nás bijú Ghana či Pobrežie Slonoviny.
Vyhrať nad slovincami hanba,,,
Československo rusko,švédsko canada,druhí kukali 40 rokov v uklone a v pokore a pozerali ako sa hrá hokej,nemali nárok,
Aspon mi geriatrici budeme v klude zomierať s usmevom na papuli že sme zažili zlaté časy,,