Forums » Nekategorizováno

Výborne interview s dominou p. Aradia

• 11. mája 2015 20:21:33 CEST
    Je to psáno hodně z pozice profi, ale nic proti tomu, i když partnerský D/s vztah naplňuje více a má spoustu odlišností. Ale vůbec se mi nelíbí škatulkování jako deviace. To, že to takto dříve klinicky zařazováno bylo, je fakt, ale dnes už BDSM z mezinárodní klasifikace nemocí vypadlo. A tvrdit, že kdo není sexu schopen jinak, než ve spojení s BDSM, to je tedy absolutně mimo mísu. Divím se, že někdo takto spojený s tímto životním stylem může pronést takový blábol.
  • 11. mája 2015 17:04:15 CEST
    To chápu,mít vztah bez partnerství,ale zaujala mne ta láska a bdsm co jsi psala,tedy konkrétně to jestli s tím máš zkušenost v partnerství a případně jak dlouho a v kolika?Já bdsm přes partnerství,tím myslím partnerský vztah,nikdy netahala a vůbec si to nedokážu představit.Zajímá mne tedy ta zkušenost o které píšeš
  • 11. mája 2015 16:53:15 CEST
    Nějak si nedokážu představit žít vedle někoho, kdo by byl proti BDSM - nedokážu to zamaskovat, když to mám i jako lifestyle. Jak by to toleroval a chápal?
  • 11. mája 2015 16:46:33 CEST
    Měla jsem partnerský vztah a byl to přítel - subík. Dokážu mít vztah s bdsm i bdsm s někým, kdo není přítel.
  • 11. mája 2015 16:43:20 CEST
    Můžeš to trochu rozvést? Myslím to ,,někoho miluju a máme Bdsm,,- myslíš jako ,že máš partnerský vztah vč. Bdsm, nebo je jen láska a bdsm ale bez vztahu?jak to myslíš?
  • 11. mája 2015 16:30:39 CEST
    Ale z role Domina otrok se dokážeš přecvaknout do normálu a být normální parták. Já vanilku nemůžu mít. Vůbec. To jsem raději single a mám několik subíků a časem i subinky. S tou závislostí má pravdu. Třeba já to mám jak s kým, někoho miluju a máme bdsm a někdo je kamarád a máme bdsm.
  • 11. mája 2015 14:43:34 CEST
    Mna dost zaujalo to tvrdenie, ze bdsm vztah nie je o laske, ale zavislosti... myslim, ze v tom ma pravdu... teda ak aj vo vztahu zije ako dom-sub, nemyslim tym ked sa raz za cas zahraju...

Zaujalo ma, ako pises, ze na co je bdsm manzelstvo urcene a pre koho, to je podla mna velmi dobre postavena otazka... ja by som v takom vztahu ani manzelstve zit nevedela/nemohla... toto ma velmi zaujima, ze ako v nom ziju bdsm obaja manzelia ak su, a teda naozaj ze co si z neho odnasaju... lebo ten postreh Aradia-e, ze aj bdsm ludia vyhladavaju ne-bdsm vztahy na zivot, kedze im pridu stabilnejsie ako vztahy zalozene na sexualite- ten postreh mi pride velmi zaujimavy a aj pravdivy
  • 11. mája 2015 13:56:10 CEST
    Hezký článek, až na to, že se opravdu necítím jako deviant kvůli tomu, že mi sex. A možná by se mohlo oddělovat profi (nic proti nim nemám, ale není profi jako profi) a neprofi. Pak to manželství a bdsm. Znám pár lidí a ti mají normální rodinu a jsou bdsm. Není to špatné, záleží, co si z toho máme odnést a pro koho je to určené. Komentáře pod článkem nehodlám číst, nejsem blázen :)
  • 11. mája 2015 13:40:02 CEST
    Tak to si s chutí přečtu! Když jsem sem tam od ní něco četla, chtělo se mi brečet. Je dobré vědět, že nejste jediní, pak jsem se začala obklopovat lidma, kteří mě chápou a jsou taky BDSM plus :)
  • 11. mája 2015 12:57:31 CEST