22. júla 2015 8:51:33 CEST
z dovodu ze, uz na druhej strane daneho vlakna sa nediskutuje o teme, som rozne disuksne prispevky prestal citat a a aj pripspievat. Viem ze nick hrozne trdlo patri k zasieracom vsetkych vlakien, ale v tomto vlakne sa na prvej strane vyjadril celkom rozumne a k teme , v podstate s jeho nazorom suhlasim, a napisal by som to podobne, treba sa odosobnit , od nicku ,ze kto co pise ,a sustredit sa na jeho nazor k teme.
Kerbaros:
oslovit muza na vyprask mi pripada velmi prakticke a pragmaticke, muzi sa vedia rychlo a jasne dohodnut neobkecavaju to, a muz dominant- spanker to robi pre svoje potesenie , nie za prachy, co sa o zenach aj tu pisucich a inzerujucich neda povedat. viem ze pre heterosexulane orientovaneho muza masochistu , by bol najkrajsi zazitok dostat vyprask od 1,8 m vysokej stihlej prsnatej blondinky, natiahnutej v kozi alebo v latexe, , ale pokial nechce o tom len snivat najblizsich 10 rokov ale vyprask aj zazit v reali , tak sa obrati na muza spankera. Niketori spankeri maju radi pvene muszske zadky , nie rozkysnutych 110 kg muzov, a nie len 10 krat naplacat rukou , ale maju radi poctiovy kvalitny vyprask. Je to na tebe ci o tom budes len snivat , diskutovat, alebo pristupis aj k realu.