Forums » Nekategorizováno

Vyprask muz muzovi

• 22. júla 2015 15:19:16 CEST
    To je aká otázka

"Zaujima ma vas nazor. Ake to je pocitovo ak muz dostane vyprask od muza."

Tak to vyskúšaj a uvidíš
  • 22. júla 2015 10:01:07 CEST
    Presne! Uplne suhlasim.
  • 22. júla 2015 9:54:50 CEST
    Nič v zlom, ale píšeš tu citujem:"Vsetko je to tu take virtualne. Nechcem platit ziadnej zenskej co sa tu hra na dominu. Ja mam svoju uchilku rad a chcem si len prijemne uzit a potom opat kracat zivotom vo svojich kolajach."

Nechceš ale profi dominu, lebo nechceš za to platiť. Ale prečítaj si čo si napísal. ktorá žena sa s tebou len tak stretne dá ti výprask a každý pôjdete po svojom. Neviem si to predstaviť. Tak ale je pravda, že súdim podľa seba. Keď mám suba nie je to jednorázovka, lebo len častejším stretávaním spoznávaš jeho hranice, vieš čo zvládne a koľko a vieš ich jemne prekročiť. A keďže ponúk je vždy dosť, stále sa niekto nájde a keďže ja všetky BDSM veci robím pre moje potešenie a vzrušenie vyberiem si len toho kto sa mi páči a vyhovuje mi. Len profi domina ti splní to čo chceš, lebo jej nevadí, že to bude jednorázovka. Ale to je môj názor.

Viem, že to nie je veľmi k téme, ale mala som potrebu vysvetliť ti prečo sa ti to tu zdá virtuálne. Pretože si jeden z mnohých čo niečo chce, predpokladám, že väčšina žien tu si denne nachádza zopár správ s požiadavkami, ponukami a tak musíš uznať, že preto už niektoré neodpisujú lebo ich nezaujmeš. Myslím, že väčšina tu má na svoje zábavky niekoho stálejšieho a nestojí o úlet tohto typu. Môžem sa však mýliť.

Teraz k téme: myslím si, že pocitovo sa nedá porovnať výprask od muža a od ženy. je to skôr o psychike nie o bití.
    Ja síce výprasky nedostávam, ale som bi a všetky veci čo robím so ženou cítim diametrálne odlišné ako tie čo cítim pri hrách s chlapom. ;-)
  • 22. júla 2015 8:51:33 CEST
    z dovodu ze, uz na druhej strane daneho vlakna sa nediskutuje o teme, som rozne disuksne prispevky prestal citat a a aj pripspievat. Viem ze nick hrozne trdlo patri k zasieracom vsetkych vlakien, ale v tomto vlakne sa na prvej strane vyjadril celkom rozumne a k teme , v podstate s jeho nazorom suhlasim, a napisal by som to podobne, treba sa odosobnit , od nicku ,ze kto co pise ,a sustredit sa na jeho nazor k teme.
    Kerbaros:
    oslovit muza na vyprask mi pripada velmi prakticke a pragmaticke, muzi sa vedia rychlo a jasne dohodnut neobkecavaju to, a muz dominant- spanker to robi pre svoje potesenie , nie za prachy, co sa o zenach aj tu pisucich a inzerujucich neda povedat. viem ze pre heterosexulane orientovaneho muza masochistu , by bol najkrajsi zazitok dostat vyprask od 1,8 m vysokej stihlej prsnatej blondinky, natiahnutej v kozi alebo v latexe, , ale pokial nechce o tom len snivat najblizsich 10 rokov ale vyprask aj zazit v reali , tak sa obrati na muza spankera. Niketori spankeri maju radi pvene muszske zadky , nie rozkysnutych 110 kg muzov, a nie len 10 krat naplacat rukou , ale maju radi poctiovy kvalitny vyprask. Je to na tebe ci o tom budes len snivat , diskutovat, alebo pristupis aj k realu.
  • 22. júla 2015 8:24:36 CEST
    po dážďovke
  • 21. júla 2015 20:30:48 CEST
    nebrnkaj mi na nervy, sú slabé
  • 21. júla 2015 20:17:49 CEST
    ale veď ja sa nevyhrážam, usmievam sa.
  • 21. júla 2015 20:07:33 CEST
    tentokrát to mám z vlastnej hlavy a nebuď drzá, lebo ťa prezradím
  • 21. júla 2015 20:03:18 CEST
    skús v zoo, lebo toľko ľadu nikde nebudú mať, aby na teba stačilo
  • 21. júla 2015 19:19:26 CEST
    lenže ty namiesto toho, aby si sa opýtala ako som to myslel a nechala ma rozviesť myšlienku, tak hneď po mne hodíš hrsť irónie, cynizmu, ješitnosti, ale to je jedno.

je tam zmienka o tom, že si bude musieť zaplatiť za to, keď chce spank, teda niečo podľa jeho požiadavky a to je vlastne "profi", v opačnom prípade platí, že žiadna prirodzene dominantná žena nebude tancovať ako on bude pískať, lebo jej ide o uspokojenie jej chúťok.
  • 21. júla 2015 19:07:43 CEST
    Promiň.nechtěla jsem v žádném případě reagovat na slova který jsi neřekl a taktéž prekrucovat cokoli,co jsi neřekl.je to tam vsak černé na bílém-pokud to nezmenis
    žádná žena neurobi co chceš.buď je dominantní přirozeně a hra s podle jejich podmínek.... atd.
    Sklanim se před tvou výmluvnosti a tím,jak vše dokazes otočit proti pouhemu přispěvateli.Věřím také,žes to nemyslel doslovně,jak je to tam napsáno,ale do hlavy ti nevidím a tak reagují na to,co je psáno.O profi tam také nic nevidím.Ty máš též možnost objasnit a rozvést svou myšlenku-říká se tomu diskuze..A možná se pletu,ale jistě by to šlo bez vztahovacneho útoku a analýzy protějšku,která je bezpředmětná a naprosto nikoho nezajímá.
    Nevím co tě k tomuto postoji nutí,ale nikdo se s tebou přece nehada.
    K tématu si už asi nepokecame,tak hodně odolnejsich debatujicich.Čau.
  • 21. júla 2015 9:05:08 CEST
    jasné, že muž je vo vzťahu dominantný, žena je tá, ktorá je tíško a má byť poslušná. tak to bolo stále, aj bude.
  • 21. júla 2015 8:44:28 CEST
    netvrdil som, že vždy sa ide podľa podmienok dominanta, skôr naopak. si zbytočne ješitná a vzťahovačná, dnes zase hádavá

profi domina ti urobí, čo si nadiktuješ. presne. ako v dedinskej predajni potravín. čo povieš predavačke, to dostaneš, lebo ináč by si tam už druhýkrát neprišla. tu sa asi chápeme, že? mne to príde stále smiešne, lebo ten submisívny mi príde viac dominantný, keďže on si presne určí čo chce, čo nechce a pod. dominantná osoba to len vykoná.

vo vzťahu samozrejme platia kompromisy, ináč by tu nefungovala stopka, že? lenže keď to nie je o platení, tak dominantná žena nemá dôvod plniť sny nejakému mužovi, lebo on chce. ona si hlavne plní tie svoje, lebo ona chce...
  • 21. júla 2015 0:46:53 CEST
    každý pár ať to má dle své libosti, jen je značně dětinské mínit, že slovo kompromis užívají jen vanilkové vztahy. to je trochu scifi.
  • 21. júla 2015 0:41:01 CEST
    Tiez tomu celemu moc neverim.
    Dominancia je najkrajsia v pripade zena/muz. Dufam, ze nemusim pisat dalej, kto z tejto dvojice ma byt dominantny :)
  • 21. júla 2015 0:24:00 CEST
    tedy znamená, že se jde vždy podle podmínek dominanta? aha.to bude dost reálný v životě.
    díky, dnes humor trochu vázl
    • 8 posts
    20. júla 2015 23:46:40 CEST
    Tyson verzus Sagan ,,zaujímavý duel,,aj sado maso by bolo mínus ucho atd,,
    • 8 posts
    20. júla 2015 23:39:13 CEST
    tak je to zložité, lebo žiadna žena neurobí to čo chceš ty. buď je dominantná prirodzene a hráš podľa jej podmienok a môžeš dúfať, že tam bude aj spanking alebo potom vyslovene ideš len za týmto a musíš si za to zaplatiť s tým, že povieš že toto chceš, tak toto dostaneš. doslovne.
    • 8 posts
    20. júla 2015 23:18:33 CEST
    Vsak to vnem zeny a samotnu zenu nicim nenahradis.
    • 8 posts
    20. júla 2015 22:55:00 CEST
    žena na tomto fóre sa dá zohnať celkom určite, nemusí to byť len o platení, len by si ju mal zaujať aj niečím iným, nie len tým, že chceš dostať na zadok. to chce každý, okrem mňa čo sa týka výprasku od muža, tak musíš si to hlavne usporiadať v hlave, že ide len o trest a je to len výprask. viem, že dominanti v tom problém nevidia až tak, na aké plátno namaľujú obraz záleží od teba, či ťa vzrušuje vyslovene len a len bolesť a ten pocit, alebo chceš tam mať aj vizuálny vnem a ženu. skús a keď to dopadne hrozne, tak nikomu o tom nebudeš hovoriť ale ženu ničím nenahradíš, uvidíš