Forums » Nekategorizováno

ADMIN a BLOKOVANIE UŽIVATEĽOV

• 28. júla 2015 16:29:36 CEST
    Neviem, či som ja blbá, ale pokiaľ má byť prerobená stránka, nedá sa to robiť podľa vašich predstáv, ale komplet pripraviť a naraz spustiť nový web. A to je vás tu dosť chlapov, ktorí o tom snáď viete niečo viac ako ja.
    • 9 posts
    28. júla 2015 16:26:38 CEST
  • 28. júla 2015 16:24:41 CEST
    Prepac mne pripadas ako cisty magor - trafeny malo ale presne. Ktorekolvek forum otvorim, vzdy je zahltene tvojimi bezduchymi dristami. Si otravnejsi ako zahranicnopoliticky dopisovatel KSČ. Založ si vlastnu domenu a tam sa mozes odbavovat kolko len chces.
  • 28. júla 2015 15:53:53 CEST
    a nezapomeňte- 5!
  • 28. júla 2015 15:51:46 CEST
    kľud, napísal som, že mohol by som ti pripomenúť, nie že ti otrieskam o hlavu, že tvoje slová o čestnosti sú len slovami. každopádne správne rozhodnutie si urobil
  • 28. júla 2015 15:48:49 CEST
    Beru na vědomí toto nové pravidlo tří upozornění.Ráda bych podotkla, že jsem včera nebránila a nesnažila se bránit jakékoliv třetí osobě k debatě.Chybu vidím v malé provokaci a že jsem se do nikoho nenavážela.
    Co tedy bylo důvodem (prvního) upozornění.Že jsem se hold zakecala pouze s jednou osobou? Nebo to, že debata není k tématu?
    Je přece jedno debatují li mimo téma dva tři nebo čtyři. Stále je to mimo mísu.Tak proč i je nekárat a nesměrovat na ss - ať si to dělají jak chtějí. Nevidím v tom rozdíl. Jen to, že by to tu zelo prázdnotou.

• 28. júla 2015 15:46:37 CEST
    Vzdy napises mnozstvo riadkov, ale nenapises, ze o com vlastne pises... Kamarat, pis si sam so sebou, u mna ides do ignore. Nie kvoli tomu, zeby si ma nejako urazil, ale zistil som,ze pises vela a vlastne nic. Len tliachanie....
  • 28. júla 2015 15:30:18 CEST
    vieš, ty už niekoľkokrát si tu písal, že tvoje zásady sú čestnosť, priamosť a slovo chlapa. pamätám. mohol by som ti pripomenúť, že nie vždy si konal podľa toho, ale nebudem to robiť, lebo sám nie som dokonalý. to urážanie medzi riadkami je také, že každý vidí presne to čo chce vidieť, stále sa snažím vysvetliť aj dôvod prečo niečo píšem, čo mi napr. absentuje u teba.
  • 28. júla 2015 15:17:01 CEST
    Ja mam totiz ine zasady ako dodrziavat bonton, vies ? Skor ctim hodnoty ako cestnost a priamost . Nie ako ty, ze urazas pomedzi riadky....Ty tomu hovoris dodrzat formu, ja tomu hovorim podjebavanie....
  • 28. júla 2015 14:29:45 CEST
    tři stránky to byly jo? A4 nebo A5?
    • Moderator
    • 33 posts
    28. júla 2015 14:18:23 CEST
    ale veď ja všetkému rozumiem. včera som tu písal s "vmoci", lebo som si myslel, že sa niekto iný pridá. keď niečo začnem na fóre, tak to tu chcem aj dokončiť. mne nepríde rozumné ísť do pošty. teda keď trváš na tom, že tie upozornenia boli v poriadku, spravodlivé, tak ma blokni, aj ip adresu a bude to v pohode. mám dve, z mobilu písať tu nebudem. myslím, že toto je odo mňa veľmi férová ponuka, aby boli úplne všetci spokojní a tebe odpadne veľmi veľa práce so mnou, lebo ja sa skutočne nezmením.
    • Moderator
    • 33 posts
    28. júla 2015 14:11:06 CEST
    Pokaždé na to jdete z jiné stránky, něco vysvětlím a zase máte něco z třetí stránky.. Vyjádřil jsem se jasně a teď už je to jen na vás.

Jen pro povědomí:
    Za dobu co mám tyto stránky jsem upozornil na chování či "spamovaní" ve foru mnoho desítek lidí, tudíž se nebojte že by jste byl sám.

Já na vás nejsem zasednutý, neznám vás ale vaše konverzace na které jsem vás upozorňoval jsou nepřiměřené a měl by jste si to uvědomit. Svažte co jsem psal, ať minule či teď a hotovo, pokud se najde někdo jiný kdo bude dělat to stejné, zakročím stejně.
    • 9 posts
    28. júla 2015 14:07:31 CEST
    ale tým, že ja tu nebudem, tak sa nič nezmení na tom,že nevera je stále nevera.
    • 9 posts
    28. júla 2015 14:05:40 CEST
    ako vieš, že som ťa chcel reálne uraziť? nechcel som, nikdy by som to nerobil, lebo to je niečo za čo nemôžeš, akurát by som sa na teba pozeral úplne ináč. už ťa začínam chápať, ty akékoľvek správanie voči sebe, ktoré sa ti nezdá, chápeš ako útok na svoju osobu, snahu ponížiť ťa a robiť z teba debila. koľkokrát si mi to napísal? ja som sa obhajoval, vysvetľoval, snažil sa... teraz keď už som ťa pochopil, viem že za to nemôžem, tak sa budem na teba pozerať už úplne ináč. vidíš, zase to myslím úprimne.
    • 9 posts
    28. júla 2015 14:03:13 CEST
    vydrb to odtalto a bude pokoj....
    • 1 posts
    28. júla 2015 14:02:06 CEST
    on sa neznižuje, jemu je to zjavne prirodzené a akákoľvek vyhrotená situácia a prídu nadávky, vtedy si nevie udržať "formu".
    • 1 posts
    28. júla 2015 13:59:21 CEST
    k tomu čo bolo včera, ani nemuknem. máš úplne pravdu. píšem k tomu, čo bolo minule. veď sám nikto nemôže byť mimo tému, vždy tam potrebuje iných ľudí k tomu a ja je hlúposť upozorňovať len mňa, lebo tí druhí ti píšu poštu a sťažujú sa.

ale ja viem pochopiť aj ich, preto hovorím, aby si ma blokol. nedá sa sedieť na dvoch stoličkách. keď som skutočne len ja to zlo, ktoré má byť upozorňované, tak ma treba bloknúť, ale nie len nick, aj ip adresu a problém bude vyriešený.

teraz si predstav, že som tu na dvoch stranách kecal s "vmocitouhy", ale ja som stále veril, že sa niekto pridá a nebudeme písať len dvaja. myslím, že aj ona verila. a už s ňou nebudem písať, lebo ma dnes nahnevala, som ofučaný
    • 1 posts
    28. júla 2015 13:55:15 CEST
    @vlados: vdaka, podla mna sice HT pravdu v tomto smere nema, ale aj ked ma clovek rozdielny nazor tak si myslim ze sa netreba znizovat na uroven primitivov zbytocnymi vulgarizmami ;) cize vdaka, ze si to opravil - to si ma pomerne potesil.
  • 28. júla 2015 13:50:50 CEST
    Sorry, editovane.trdlo, sorry
    • 1 posts
    28. júla 2015 13:50:30 CEST
    Iba trošičku?
    • 1 posts
    28. júla 2015 13:49:33 CEST
    @vlados: neznizuj sa k nadavkam.
    @ht: nie si tak trosicku, trosilinku egomaniak?
  • 28. júla 2015 13:49:29 CEST
    On nepochopi.
  • 28. júla 2015 13:48:40 CEST
    Pochopim prirovnania k veci, ktore davaju zmysel, to ano, to beriem. Tvoje prirovnania su len ucelove a nesuvisia s temou
    • Moderator
    • 33 posts
    28. júla 2015 13:48:38 CEST
    Ano, ostatní byli taky mimo téma ale skončí cca u 5té zprávy případně se přidají další uživatelé a pak už je to něco jiného jelikož soukromé zprávy pro 3-X lidí není možné.
    Upozornil jsem vás a "vmocitouhy(první upozornění). Jelikož vy dva jste byli mimo tému ALE HLAVNĚ JSTE SI TAM PSALI VE DVOU MIMO TÉMU PŘES TŘI STRÁNKY.

Tudíž jak myslíte, buď to pochopíte a dáte si na to pozor a po cca 5ti příspěvcích za sebou přejdete do SS nebo se na mé upozornění vykašlete, pak vám dám třetí upozornění a pak BAN, je to jednoduché a jasné.. nechci po vás nic složitého a ani komplikovaného. Pokud to ani po třech upozonění nepochopíte tak mi nezbývá nic jiného.
  • 28. júla 2015 13:46:41 CEST
    vieš prečo dávam prirovnania? lebo naivne dúfam, že to pochopíš skôr, ináč by som to nerobil