ja som na deti hrozne háklivý. keď boli smiechoty, rodičia natáčali deti, ktoré spadli, videli že idú spadnúť a aj tak natáčali, tak som hrozne penil. ja by som to bil hlava nehlava. ja som tak parkrát spadol na gebuľu ako decko, ktovie čo by bolo zo mňa teraz, takto svet odo mňa nemôže veľa čakať
mňa detičky milujú, akurát mi to kazí imidž tu, tak nechcem o tom veľmi písať tento krpatý, keď hrozne plakal, tak ho nevedel nikto utíšiť, som mu povedal, že keď neprestane hneď, tak pôjde do hniezda záchrany... polovica žien na mňa hnusne pozrela a tá druhá, ale veď malý prestal plakať. ocenili moje schopnosti vecne argumentovať
ale ja viem, no mám plán. o mesiac mi kamarát požičia malého syna na poobedie (oceňujem jeho odvahu) a pôjdeme spolu na pieskovisko, tam budú ženy robiť, že jéééééééééj aké pekné bábo a potom sa ho budú pýtať, či som jeho ocko, malý povie, že som úžasný ujo (za to dostane zmrzku) a už bude noha v noháve. budem rýľovať záhradku. plán so šteniatkom úplne zlyhal, ten čo som mal minule