27. augusta 2015 1:43:23 CEST
Máš to nejako prekrútené...
Keby to, čo píšeš, malo byť dávať zmysel (a malo byť logicky súdržné), tak by si sa mal Leona pýtať, či by zamestnal na stavebné práce horolezca.
A podľa tvojej logiky by žiadny heterosexuálny muž nemal byť gynekológom, lebo by bol „časovanou bombou“.
A z toho, že „niekoho napichne v sprche homosexuál“, môže mať aj dospelý traumu na celý život. (Alebo: aj to dieťa to prežije.)
Okrem toho – ako sa môže „brániť“ ten, koho už ten homoš v sprche (alebo aj mimo nej!) „napichol“?! Už len to, že ho „napichol“ proti jeho vôli, svedčí o tom, že sa brániť takisto nemohol.
A vôbec... vyzerá to tak, že nemáš ani potuchy o veciach, o ktorých sa vyjadruješ...
Pedofil si bude hľadať prácu s deťmi; alkoholik si bude hľadať prácu vo výčape atď. – a nie, že nie! Tak to jednoducho v živote na tomto svete chodí, len ty možno žiješ v inom svete...
A naozaj, pedofili sú nadpriemerne dobrí učitelia a podobne.
Čo sa týka tých otázok, či by dal svoje dieťa na výučbu k pedofilovi – pozri si propagandu homosexuálov:
http://strategie.hnonline.sk/spravy/reklama/ak-by-som-bol-gej-bol-by-som-horsi-prezident-pyta-sa-robo-slovak.
Čiže vhodnejšou otázkou – ktorou by si sa nesnažil strašiť neznámym (a nesnažil sa „siahať po Russellovom vesmírnom čajníku“) – by bolo, keby si sa spýtal, či by nechal svoje deti u toho skvelého učiteľa/vedúceho krúžku (ktorého si všetci pochvaľovali), keby sa dozvedel, že je to pedofil.
Mimochodom, u toho homoša je (aspoň u nás) oveľa pravdepodobnejšie, že bude nakazený vírusom HIV (dokonca sa mi zdá, že na Slovensku väčšinu nakazených vírusom HIV tvoria homoši).
Takže ako by si po tomto hodnotil to „napichnutie homošom v sprche“, háá?