Forums » Nekategorizováno

Obraz spoločnosti o BDSM

• 5 posts
    28. augusta 2015 16:05:51 CEST
    Netušil som, že už v roku 1870 sa dajakí straníci upísli a dali čiarku inam,aby ľudia jedli špenát plus ani to som netušil, že v 30 rokoch minulého storočia v Amerike boli dajakí stranící. "Špenátománia" vypukla po uvedení prvých dielov Pepka námorníka a potravinársko firmy v USA toho využili, aj keď už v tých rokoch vedci vedeli, že špenát má desatkrát menej železa ako napísal v svojej práci Erich von Wolf,-)
    Mala by si si najprv zistit fakta a potom k tomu písať.

A povedat, že špenát nie je až takový zázrak, nuž tiež názor.
    Ale zelenina, ktorá obsahuje 8 prvkov doležitých pre oorganizmus, 7 druhov vitamínov asi nebude až tak zlá pre zdravie ,-)
    • 2 posts
    27. augusta 2015 22:16:01 CEST
    Precitajte si nieco o moralnej skepsy. Alebo este lepsie, nepostujte clanky ktore maju s BDSM spolocne iba asi ako kaluz s oceanom...
    Bolo tu pisane aj dobre aj zle aj o nicom. Bavte sa kludne o hitlerovy a brejvikovy a ja neviem o kom este, aspon mate o com pisat. Ale uz neporovnavajte univerzalnu vec s BDSM specifikom... To nema zmysel.
  • 27. augusta 2015 19:46:15 CEST
    Jste jedli špenát?...tenkrát,jak se potřeboval zdělat... jak se omylem straníci učárkli a udělali z něj superpotravinu plnou železa....mega supr drupr zelenina...pravily kapacity a odborníci na slovo vzaty....a hle...došly megalomanske zásoby...Vše se srovnalo k normálu a náhle...Omyl..kapacity se prý spletly...žádné železo.Lidé prestante vyhledávat špenát,on to zas takový zázrak není....
    Rozum v hrsti hoši....články ani kapacity vám dítě neochrani.
  • 27. augusta 2015 19:22:19 CEST
    Nikde nikoho neodsudzujem. Nepodsuvaj mi slova, ktore som nenapisal. Pisem len, ze pedofil by nemal pracovat s detmi. Ma predsa plno inych zamestnani kde sa moze realizovat. Nic viac a nic menej. Kludne si daj svoje deti vychovavat pedofilom ked s tym nemas problem. Ja by som to v zivote nespravil. To je vsetko.
  • 27. augusta 2015 17:06:37 CEST
    Ften prvý smajlík
  • 27. augusta 2015 16:59:45 CEST
    popros
  • 27. augusta 2015 16:54:46 CEST
    Tak to teda nie,,,pokračuješ,je ti to jasné
    • 5 posts
    27. augusta 2015 16:45:17 CEST
    no vidíš ako sme sa rýchlo dohodli ono vieš, už len zaľúbiť sa do podstatne mladšej a povedať, že veď ja jej nechcem ubližovať je scestné, lebo už len tým zaľúbením jej ubližuje. ale výrazné vekové rozdiely je citlivá téma a vedel by som to vyhnať do extrému, tiež končím

edit: tu ani netreba mať vyštudovanú psychológiu a byť uznávaný odborník, stačí vidieť prípady únosu detí otca matke. každý muž tvrdí, že on deti ľúbil, preto ich uniesol a nechcel im ublížiť a pýtal sa niekto tých detí?!
    • 5 posts
    27. augusta 2015 16:39:21 CEST
    nuž typický ty, prekrútiš všetko. Ja som nenapísal, žer v článku sa pláca, ale vy tu povačšinou plácate nesmysly. A ako vždy vytiahneš veci z kontextu, dajako si opominul dvoch renomovaných vedcov, ktorí tiež v článku k téme niečo povedali, a vybral si si iba výrok mladého pedofila. A okolo toho sa teraz bude točit tvoja obohratá platna.

A k tejto téme je to odo mna posledná reakcia.
    • 5 posts
    27. augusta 2015 16:34:59 CEST
    aké je tam "plácanie"? že pedofil nemusí zneužívať a zaľúbil sa do podstatne mladšieho dievčaťa, ktorému podľa neho on nechce ubližovať? kto na svete povie, že chce niekomu ubližovať, keď sa ho to bytostne dotýka, zvlášť keď to vie obaliť láskou?

mal som tä česť sledovať ako sa zaľúbil približne 40 ročný do mladej baby, tiež jej nechcel ubližovať a bolo to celkom peklo...
    • 5 posts
    27. augusta 2015 16:29:08 CEST
    a tým by ste mohli diskusiu o pedofilii ukončit, pretože o tom fakt prd viete. A len tu vačšinou vyjadrujete svoje subjektívne názory, ktoré sú prevzaté najma od bulváru.
    • 5 posts
    27. augusta 2015 16:26:21 CEST
    Ako už tu bolo niekde napísané, vačšinou tu plácate nesmysly -
    5 minut na nete a jeden článok, kde sú docela jednoducho a doobre vysvetlené pojmy. A ako vyzerá ten článok dáva pravdu názorom Leona.

článok
  • 27. augusta 2015 16:14:47 CEST
    ešte mi vysvetli, prečo za rovnakú prácu by si mal dávať mužom viac ako ženám. lebo veď presadzuješ tu tolerantnosť, tak ma zaujíma aký máš motív diskriminovať na základe pohlavia, keď obaja by vykonali rovnakú prácu.
  • 27. augusta 2015 16:01:59 CEST
    skutočne nechápem, keď raz niekto "objaví" v sebe takú orientáciu, uvedomuje si, že to nie je v pohode, že tým môže ublížiť dieťaťu, že jeho konanie a pud môže smerovať až k trestnému činu, tak prečo vyhľadáva spoločnosť detí, prípadne takú profesiu. veď nikto nemôže za to ako sa narodí, ale môže za to, ako s tým naloží. uvedomím si to, poviem si, že určite nechcem ublížiť dieťaťu, aj keď ma priťahujú, tak idem pracovať ako murár. namiesto veľa rečí urobím jeden skutok. v opačnom prípade, keď priam vyhľadávam spoločnosť detí, tak podvedome dúfam, že sa moje predstavy podarí zrealizovať a tým, že sa pohybujem v takom prostredí, tak si zvyšujem šancu. keď sa budem predsa pohybovať medzi modelkami, tak šanca že budem mať takú partnerku je predsa vyššia ako keď budem v lese medzi srnkami stromčeky sadiť. aspoň tak to chápem ja.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 15:51:16 CEST
    tak už teraz chápeš, keď rozmeníme slovné spojenia sexuálna náklonnosť, sexuálny objekt, sexuálne predstavy a pod. na drobné a popíšeme konkrétne činy, tak že ide o trestný čin?

skús chápať, že pedofil nevidí sexuálne uspokojenie so ženou, s dospelou osobou, tak ako to vidí väčšina ale pre nich je práve to dieťa tým objektom. no a ty by si kľudne poslal deti k takému učiteľovi, lebo veď on je milý, láskavý a pod.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 15:47:21 CEST
    za čo? Len vravím že ak by človek robil tie veci čo popisuješ v blízkosti dieťaťa už by sa dopúšťal prietupku alebo aj trestného činu.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 15:44:27 CEST
    dole máš varovanie, že keď chceš prehliadať stránku, tak musíš mať aspoň 18 rokov... ale kľudne na mňa podaj trestné oznámenie.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 15:37:45 CEST
    ohrozovanie mravnej výchovy mladistvých ti niečo vraví? To čo si popísal je už asi trestný čin.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 15:30:41 CEST
    aha, teda pokiaľ pedofil skutočne nezneužije dieťa, ale povedzme bude mať len v jeho blízkosti erekciu, bude pri ňom masturbovať a fotiť jeho intímne partie, tak stále bude podľa teba v pohode, lebo ho hodnotíš podľa skutkov a on konaním dieťaťu neublížil... správne to chápem?

skús mi ešte prosím ťa vysvetliť, ako lepšie by sa deťom napr. venoval pedofilný učiteľ oproti učiteľke? toto napr. si neviem predstaviť, lebo keď sa spätne pozriem na moje detstvo, tak tie učiteľky boli v pohode, matikárka až príliš
    • 13 posts
    27. augusta 2015 15:27:16 CEST
    len na rozdiel od teba neposudzujem ľudí podľa ich myšlienok a predstáv ale podľa ich činov a správania.
  • 27. augusta 2015 15:23:47 CEST
    zase to nechápeš. prečo by s deťmi mali pracovať ľudia, ktorí ich neznášajú. dokážeš pochopiť, že mať rád deti neznamená predstavovať si ich ako sexuálny objekt?! no nie, ty to nevieš pochopiť...
  • 27. augusta 2015 15:22:50 CEST
    Zabudli ste ešte na jednu kategóriu,,,
    Kanibali majú tiež radi deti,,,,
  • 27. augusta 2015 15:21:46 CEST
    Detto
    • 13 posts
    27. augusta 2015 15:19:59 CEST
    Takže radšej pedofóbovia ako pedofilovia.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 15:06:19 CEST
    už naposledy, lebo zjavne sa naše predstavy v slovnom spojení "mať rád deti" veľmi výrazne rozchádzajú.

mať rád deti ako to vníma drvivá väčšina ľudí znamená pozerať sa na ne ako na milé, zlaté a zraniteľné bytosti, ktoré sú väčšinou ukecané, papuľnaté, rady sa hraju, vymýšľajú, majú rady zvieratká a pod. sú to detičky. tiež mám rád deti. sesternica má syna a keď bol malý, tak som ho vozil na traktore, veľmi sa tešil...

pedofil tiež má rád deti. on nepozerá na dospelého ako na seberovného partnera, ale svoju lásku smeruje k deťom. tam sa realizuje. v tom dieťati vidí niečo viac. možno partnera, sexuálny objekt. objekt jeho predstáv v súvislosti s uspokojovaním. on nechce mať sexuálny pomer s dospelou osobou, vzrušuje ho dieťa. to, že taký človek je dobrý učiteľ alebo neviem čo je úplne irelevantné, aj to že doteraz napr. preukázateľne žiadne dieťa nezneužil. úplne stačí, že pozerá filmy s "detskou tématikou", alebo zbiera obrázky alebo napr. masturbuje a predstavuje si pri tom deti...

už keď teraz nechápeš, aký je rozdiel medzi mať rád a mať rád, tak sa vzdávam a skutočne tvrdím, že som hlupák...

edit: a spoločnosť týchto ľudí odsúdi v momente až keď niečo urobia, v opačnom prípade ako píšeš budú mlčať a okolie ich žiadnym spôsobom nekriminalizuje ako píšeš... a to, že asi nikto nechce, aby ich dieťa učil pedofil je rovnaké ako nikto nechce, aby alkoholik pracoval v krčme, drogový díler a "varič" v lekárni a pod. je to logické z môjho pohľadu.