28. augusta 2015 23:35:21 CEST
1. áno. keď na kúpalisku boli len chlapci a dievčatá a chlapci odišli, tak zostali len dievčatá. ale veď to je v pohode, aj ty sám seba si vyhlásil za nenormálneho, ani ja a ani nikto iný ti v tomto vyhlásení oponovať nebude
2. už dvaja rozumní? minule som bol x-krát blbec, tak rozumný alebo blbec?
3. áno. tak skús nám povedať, čo má pedofília spoločné s bdsm, keď dávaš "opletačky" s týmto koníčkom, ako to rád nazývaš na rovnakú úroveň. jednoducho pre mňa sú práva dieťaťa, jeho bezpečnosť a ochrana pred akoukoľvek hrozbou posvätné, lebo deti sa nevedia brániť.
viem si predstaviť, ako ťažké to majú ľudia s pedofíliou, ale už keď trpím takou diagnózou, tak sa snažím byť čím ďalej od detí, aby som neurobil "hlúposť", rovnako ako by som sa snažil byť čím ďalej od cigariet, keby som abstinujúci fajčiar, ďalej od automatov, keby som liečený gambler a ďalej od alkoholu, keby som abstinujúci alkoholik...
a som presvedčený, že žiadny racionálne uvažujúci človek by nedal svoje dieťa do rúk pedofila, rovnako ako žiadny človek (okrem masochistov) nevyhľadajú služby lekára, ktorý by verejne deklaroval, že je bdsm+ a sadista, ale možno sa mýlim a moje okolie je nesmerodajné a všetci utekajú od zubára, ktorý má "neľudský" prístup...