Forums » Nekategorizováno

Obraz spoločnosti o BDSM

• 13 posts
    13. septembra 2015 23:38:25 CEST
    Super. A prečo by si potom vyhodil ako riaditeľ školy učiteľa o ktorom by si sa, súkromne a pokútne, dozvedel že je svojim sexuálnym zameraním pedofil? Napriek tomu, že je plne kvalifikovaný a obľúbený medzi deťmi a aj rodičmi?
    • 13 posts
    13. septembra 2015 23:35:46 CEST
    prečo dávaš otázky na ktoré si sám odpovedáš? Čo tá diskriminácia. Si za alebo proti. Alebo niekedy ak sa ti to páči za a inokedy proti.
    • 13 posts
    13. septembra 2015 23:35:39 CEST
    moje hodnoty sú úplne v pohode. som za rovnosť pohlaví a miezd. som za to, aby rovnako vzdelaní muž a žena, s rovnakými skúsenosťami a rovnakým výkonom dostávali rovnakú mzdu, lebo urobia to isté... keď zamestnám ako vodičov kamiónu muža a ženu, obaja prepravia tovar do cieľa za rovnakých podmienok, tak nevidím dôvod, aby som diskriminoval ženu. urobili to isté, majú dostať rovnakú mzdu. bodka. tu nie je o čom diskutovať.
    • 13 posts
    13. septembra 2015 23:31:56 CEST
    hlúposti píšeš ty, akurát si to neuvedomuješ. to je to isté, ako by si napísal, že ty netoleruješ zabíjanie zvierat, že ty si nikdy nepísal, že zvieratá by sa mali strieľať ale súčasne by si písal, že v lesoch by malo byť čo najviac poľovníkov, ktorých by vzrušovalo práve to strieľanie. chápeš to? nie.
    • 13 posts
    13. septembra 2015 23:30:00 CEST
    a skús sa zamyslieť nad svojimi hodnotami. Čo sa týka diskriminácie. Si proti diskriminácii alebo za. Tak všeobecne. Alebo je to veľmi selektívne. Niekedy za a niekedy proti.
    • 13 posts
    13. septembra 2015 23:27:45 CEST
    trepeš kraviny. Si proste Trdlo. Nájdi jeden môj príspevok kde obhajujem alebo tolerujem násilie na deťoch alebo ich sexuálne obťažovanie.
    • 13 posts
    13. septembra 2015 23:23:09 CEST
    nájdem veľa príspevkov, kde obhajuješ učiteľov - pedofilov, kde píšeš že by nemali byť prepustení zo školstva, keby sa priznajú k tomu a kde píšeš, že by si mužov aj pozitívne diskrikminoval a dal im za rovnakú prácu dal vyššiu mzdu ako ženám... teda obhajuješ ľudí, pre ktorých sú deti objektom sex. vzrušenia. jednoducho ty obhajuješ ľudí, ktorých sexuálne aktivity pozostávajú z dotýkania sa genitálií detí, teda súdiac podľa definície pedofílie.
    • 13 posts
    13. septembra 2015 23:16:19 CEST
    nájdeš nejaký môj príspevok kde by som obhajoval sexuálne obťažovanie detí? Nejako nechápem kam smeruješ svojou otázkou. Jasne že ak by som vedel o sexuálnom obťažovaní akéhokoľvek dieťaťa a nemusela by to byť moja dcéra riešil by som to.
    • 13 posts
    13. septembra 2015 23:12:25 CEST
    možno mu bolo jedno koho znásilní. Babka sa proste bráni slabšie ako dospelá žena.
    Ja napríklad som už mal nejaké dopravné nehody. A stalo sa aj že som šoféoval nie celkom triezvy. Vtedy som vždy išiel úplne predpisovo a nikdy som nespôsobil žiadnu nehodu.
    • 13 posts
    13. septembra 2015 23:04:52 CEST
    dám ti jednu otázku. keby máš dcéru a príde zo škôlky, školy s tým, že ju učiteľ chytá za intímne partie, tak by si mávol rukou s tým, veď on je lepší učiteľ a chápe moju dcéru lepšie ako ostatní a poskytne jej lepšie vzdelanie alebo by si to riešil ako sexuálne obťažovanie dieťaťa s riaditeľkou a políciou? nebavme sa teraz o znásilnení, ani o pohlavnom styku... lebo vieš, k veciam zvykneme byť tolerantní, kým sa nás nedotýkajú vôbec.
    • 13 posts
    13. septembra 2015 22:50:22 CEST
    logicky, keď ťa stará babka nevzrušuje, tak ju ani neznásilníš, lebo nebudeš mať erekciu. keď ťa nevzrušuje dieťa, tak platí to isté. teda prišiel som na to takto...

všimol si si, že pomer dopravných nehôd spôsobených opitými vodičmi k počtu opitých vodičov na ceste je celkom určite vyšší ako pomer tých triezvych? nie, lebo ty to nechápeš
    • 13 posts
    13. septembra 2015 22:46:06 CEST
    "každé dieťa, ktoré bolo sexuálne zneužité, bolo pedofilom... " netuším kde si na takúto vec prišiel ale nie je to pravda. Sexuálne útoky robia sexuálni agresori a niektorí si proste trúfnu len na deti. Myslím že v tomto roku bol prípad že chlap znásilnil hoodne starú babku.
    "nie každý moslim je terorista, ale keď je niekto terorista, tak je vždy moslim... " - ani toto nie je pravda, hodne teroristov bolo v IRA a takisto španielski baskovia sjavne nie sú moslimovia (teda myslím).
    A všimol si si že väčšinu dopravných nehôd nepáchajú opití vodiči ale triezvi?
  • 13. septembra 2015 22:23:41 CEST
    na základe môjho príkladu je benefit, ktorý môže priniesť učiteľ-pedofil oproti "len" učiteľovi zanedbateľný a cena za "lepší prístup" príliš vysoká. je to zrejme niečo, na čom sa nikdy nezhodneme a komukoľvek kto zdieľa tvoje názory by som odporučil prejsť k skutkom a dať svoje deti k tým "správnym" učiteľom, ktorí im poskytnú to najlepšie vzdelanie...

Pedofília- pri tejto poruche je preferovaným a eroticko - sexuálne vzrušivým objektom nezrelý jedinec, pričom typický pedofil má vysokú schopnosť vcítenia sa do psychiky nezrelého objektu. Sexuálne aktivity pedofilov neprekračujú rámec dotykových kontaktov genitálu viktimy (obete).

teda mám to chápať, že pedofil je lepší učiteľ, lebo sa vie vcítiť lepšie do kože dieťaťa, vníma ho ako sexuálny objekt, pohlavnému styku nedôjde väčšinou, lebo len obchytkáva genitálie dieťaťa? no super, nekúp to. to sa oplatí predsa. hlavne, že je lepší učiteľ. nie je toto propaganda?!
  • 13. septembra 2015 21:24:56 CEST
    Aha.. takže na základe tvojho príkladu... čo je teda zlé na tom, ak príde pedofil do školy, v ktorej hlavným programom je znásilňovanie detí, hm?

A áno, presne tak to funguje, konečne si to pochopil.

Je vlastne tragické, že na to, aby si – podľa teba – „lepšie fungoval“, by dotyčná musela vyzerať ako Merkelová v roztrhnutom nikábe...
  • 13. septembra 2015 21:16:16 CEST
    vidíš, ja zase tvrdím, že abstinujúci fajčiar skôr začne fajčiť v spoločnosti fajčiarov ako niekto, kto nefajčí vôbec... hádam ti to netreba vysvetľovať. tiež ti hádam netreba objasňovať a nebudem ťa k tomu ani vyzývať, že prínos z toho, že fajčiar dokáže lepšie zapáliť cigaretu ako nefajčiar je v porovnaní s rizikom, že začne opäť fajčiť neporovnateľné.

predsa každý pedagóg má na to vzdelanie, aby dokázal kvalifikovane, odborne sa venovať dieťaťu, nie? potom argument, že pedofil je lepší učiteľ je len propaganda, nič viac a nič menej. o čo je lepší učiteľ? o tie jeho sexuálne chute? o tie jeho predstavy? huráááá, teraz mi to došlo a presne ti to vysvetlím. daj mi dve ženy, ktorým budem musieť robiť spoločnosť. budem za to platený. budem mať aj vzdelanie. spoločník. jedna bude škaredá ako sychravé počasie na jeseň a druhá neskutočne sexi. bude ma priťahovať. pri ktorej budem lepší spoločník? ktorej sa budem viac venovať? no predsa tej, ktorá ma priťahuje sexuálne... teda v tomto kontexte mám chápať aj hypotézu, že pedofil je lepší učiteľ?! ďakujem pekne teda...
  • 13. septembra 2015 21:09:46 CEST
    Čože, Ty si to zrkadlo rozbil???

Ja som pokojný ako Budha v nirváne.

Najprv by si nám mal vysvetliť, v čom je teda tá panika lepšia než triezve uvažovanie.

Aj to, čo tvrdíš, by si mal dokázať – na čo si bol vyzvaný už dávnejšie. Ty si však namiesto nejakých dôkazov radšej cucáš anekdoty z prsta.

A áno, za svojím si stojím. Abstinujúci fajčiar bude vedieť lepšie pripaľovať cigarety než nefajčiar.
  • 13. septembra 2015 20:55:56 CEST
    ale, ale kde sa podel ten tvoj kľud a chladné nastavovanie zrkadla?

pozri, prínos pedofilov vo vzťahu k vyučovaciemu procesu je celkom určite menší ako riziko, ktoré prináša ich sexuálna orientácia na detí. to je to isté, ako by si tvrdil, že abstinujúci alkoholik lepšie čapuje pivo ako abstinent a preto obhajoval, aby týchto ľudí zamestnali za výčap, pri tom by bolo neporovnateľne vyššie riziko, že by začali zase piť ako u abstinentov...
  • 13. septembra 2015 20:41:33 CEST
    Panika nikdy nie je na mieste!
    Aspoň to by si mohol už konečne pochopiť!

Anders Behring Breivik je asi vhodný kontrapríklad.

A ku všetkému je vhodné pristupovať triezvo, pretože keď spanikáriš, tak to naozaj vnímaš ako ten opilec...

Ale... ty si stále nedokázal nijako preukázať, že by pedofili mali byť horšími alebo menej vhodnými učiteľmi – keď sa to celkovo posúdi (teda vrátane hrozby, že by mohol nejaké dieťa zneužiť, ale aj vrátane zvýhodnenia, že sa sa do neho dokáže lepšie vcítiť).
  • 13. septembra 2015 20:20:04 CEST
    tá panika je na mieste. nie každý pedofil sexuálne zneužije dieťa, ale každé dieťa, ktoré bolo sexuálne zneužité, bolo pedofilom...

nie každý moslim je terorista, ale keď je niekto terorista, tak je vždy moslim...

keď je známe, že určitá skupina má štatisticky vyššiu pravdepodobnosť páchania určitého javu, napr. opití vodiči a dopravné nehody, tak je logické vytvárať paniku a mať obavu voči tejto skupine... nevidia to, resp. nechcú to vidieť len tí, ktorých sa to určitým spôsobom dotýka...
  • 13. septembra 2015 19:55:29 CEST
    Ja viem, preto som sa ťa snažil vždy brať za slovo a nastavovať ti zrkadlo.

Ja som si to určite všetko pozorne prečítal; môj prvý príspevok tu bol o tom, že podobne sa šíri morálna panika o pedofiloch.

Hneď v ďalšom svojom príspevku v tejto besede si hystericky zareagoval, že „neveríš vlastným očiam, čo čítaš “.

Nuž, za seba môžem povedať aspoň toľko, že si im mal zrejme veriť viac.
  • 13. septembra 2015 19:49:22 CEST
    v živote nemám rád niekoľko vecí, jednou z nich je, keď niekto mi vkladá do úsť slová, ktoré som nevyslovil v snahe odvrátiť pozornosť od toho čo sám popísal... opakujem, veľmi pozorne čítaj celú tému, potom prídeš na to čo všetci tvrdili a na čo konkrétne reagovali.
  • 13. septembra 2015 19:45:42 CEST
    No vidíš – ale to si mohol urobiť už pred 15 stranami a nesnažiť sa tu zvrtnúť celú besedu na tvoju utkvelú predstavu o tom, „ako pedofili v úlohe učiteľov pohlavne zneužívajú deti“.
  • 13. septembra 2015 19:34:55 CEST
    myslím, že v tejto chvíli by sme mohli ukončiť debatu po tom čo si napísal, každý si myslím urobí obraz, aký bude chcieť...
  • 13. septembra 2015 19:32:02 CEST
    Nie, ty si to ako prvý vyslovene stočil na „ubližovanie deťom“ a potom si odtiaľ ďalej rozvíjal akési pohlavné zneužívanie detí.

Dokonca si do toho zatiahol nejakú matematiku... a snažil si sa preukázať, ako bude učiteľ ubližovať dieťaťu, ak bude masturbovať v nejakom jeho okolí.

Nejako si neviem predstaviť to pohlavné zneužívanie detí na matematike... a to som chodil do matematickej triedy a mali sme učiteľa, ktorý vedel dojebať každého.

(Naozaj, celkom vecne by som sa mohol pýtať, čo je to za chorá myseľ, čo spája učiteľstvo s pohlavným zneužívaním, ba dokonca s traumou z toho u dieťaťa.
    A o tom to bolo vlastne od samého začiatku...
    A mne je úplne fuk, proti čomu oni boli, proti akým bludom – pretože presne o tých bludoch to aj malo byť!)
  • 13. septembra 2015 19:24:34 CEST
    pozri, veľmi pozorne si prečítaj celú diskusiu a prídeš na to, že všetci ktorí boli proti pedofílii, tak písali o sexuálnom obťažovaní a ubližovaní, nie všeobecne... inými slovami, aby si to chápal aj ty, riziko toho, že pedofil bude mať sexuálny styk s dieťaťom je zrejme neporovnateľne vyššia ako to, že tento styk bude mať muž, ktorý ma sexuálny styk s dospelou ženou... bavíme sa zase o sexuálnom zneužití detí, nie všeobecne...

edit: to o tom, že pedofil má dieťa rád a že by mu neublížil tvrdím ja v kontexte štúdie popredných odborníkov a výpovedi pedofila, tiež poukazujem na irelevantnosť a absurdnosť toho tvrdenia tým, že nikto právoplatne odsúdený, dokázateľne páchajúci trestný čin predsa nepovie, že chcel ublížiť...