26. augusta 2015 17:47:06 CEST
neverím vlastným očiam, čo čítam
štatisticky 1-2% populácie trpí na túto diagnózu, ktorá je podľa všetkého vrodená, je to porucha vo vývine mozgu počas tehotenstva. v tomto smere je to niečo ako dysgrafia a dyslexia. treba sa s tým naučiť žiť, ale súčasne to treba liečiť, aby to zostalo len pri náklonnosti k deťom a neprešlo k trestnému činu sexuálneho zneužívania... média radi o tomto informujú, ale je neskutočne veľa prípadov, ktoré nie sú ani verejnosti známe. podľa mňa je to správne, lebo ide o deti, ktoré sa nevedia brániť.
neviem, je rozdiel mať rád deti a fotiť nahé deti, zbierať také obrázky, mať sexuálne predstavy s nimi a pod. veď to je choré. a nech mi nikto nepovie, že veď taký človek by nikdy dieťaťu neublížil. no minimálne má k tomu veľmi, veľmi blízko.
veď treba si to celé obrátiť. ja mám malé zraniteľné dieťa, môžem mu všetko vysvetľovať a nejaký deviant ho v parku bude obťažovať. tak asi to nebudem brať tak veľmi v pohode, máš to ťažké v živote, že s takým niečím musíš žiť, tak kľudne obťažuj ďalej a manipuluj s tým dieťaťom