Forums » Nekategorizováno

Obraz spoločnosti o BDSM

• 26. augusta 2015 22:15:40 CEST
    ...o com sa vy dvaja vlastne dotahujete?...pedofil si svoju inakost urcite uvedomuje a sam so sebou s nou bojuje. Casto maju problem povedat to komukolvek...aj rodine a priatelom...maju strach ist s tym za sexuologom...nie je sa co divit a vlastne kym svoje "chute"drzia na uzde nikto nikdy sa o ich inakosti dozvediet nemusi...inak tiez maju svoju komunitu..
    • 13 posts
    26. augusta 2015 22:10:00 CEST
    predstav si dyslexiu a dysgrafiu alebo obyčajnú poruchu výslovnosti, rečovú vadu. tí ľudia nikdy nebudú môcť pracovať v rádiu, v televízii a nikomu to nepríde divné, čudné a pod. tak nevidím dôvod, prečo by sa pedofil, ktorý je rovnako chorý, lebo podľa výskumov tá porucha vznika počas tehotenstva v mozgu dieťaťa, mal pracovať s deťmi.
    edit:
    ale veď dobré, nikto si nevyberie s akou poruchou sa narodí, ale keď idem liečiť iné poruchy, napr. budem chodiť k logopédovi, tak budem chodiť ku psychiatrovi a liečiť pedofíliu a nebudem ju podporovať tým, že sa zamestnám medzi deťmi... keď budem alkoholik, tak sa budem liečiť a nebudem chcieť pracovať v krčme presa...
    • 13 posts
    26. augusta 2015 22:09:18 CEST
    tentokrát potvrdzuješ moje slová. Nesmú sa k tomu priznať, lebo by icgh nikto s deťmi nenechal robiť.
    Ja sa tiež pozerám na ženy ako na sexuálny objekt. Často. A navyše ako na možné obete mojich sadistických chúťok. Ale neznamená to, že tým ženám s ktorými sa bežne stretávam, alebo pracujem dávam sexuálne návrhy.
    • 13 posts
    26. augusta 2015 22:05:42 CEST
    nikto si nevyberá s čím sa narodí. Tak ako homosexuálov vzrušujú osoby rovnakého pohlavia, tak niekoho vzrušujú nedospelí jedinci. Nie je to ich voľba. Ich voľba je, že sa sexuálne nebudú realizovať vôbec v podstate. Ale najhoršie je, že sa k tomu nemôžu priznať, lebo by prišli aj o to čo majú. A to je práca s deťmi.
    • 13 posts
    26. augusta 2015 22:04:11 CEST
    leon, ty by si zamestnal na stavbené práce muža, ktorý by ti povedal, že má fóbiu z výšok? nie. teda som si istý, že žiadne zariadenie by nezamestnalo neliečeného muža, ktorý sa prizná k tomu, že je pedofil, má radšej deti a pozerá sa na ne ako na sexuálny objekt.
    • 13 posts
    26. augusta 2015 21:58:51 CEST
    je predsa rozdiel mať rád deti, vidieť v tom svoje poslanie, či už byť pediater, učiteľ či vychovávateľ a mať rád deti tak, že ich niekto preferuje namiesto dospelého partnera, spoločnosť detí je mu príjemnejšia ako spoločnosť dospelých, túži pozerať filmy s deťmi, povedzme mať ich nahé fotky a pod. lebo toto už normálne nie je a je to porucha správania.

som pomerne benevolentný voči úchylkám a tým hlúpostiam všetkým, keď to robia dospelí ľudia ale ťahať do toho deti?!
    • 13 posts
    26. augusta 2015 21:53:43 CEST
    takže by ti nevadilo že tvoje deti učí (vychováva, lieči) pedofil? Ktorý síce nikdy nikomu neublížil, ani nikoho nikdy neobťažoval, ale pochválil sa tým redaktorke miestnych novín. Že má radšej deti ako ženy.
    • 13 posts
    26. augusta 2015 21:48:49 CEST
    zase hlúposť. akým spôsobom je taký muž kriminalizovaný? aká je trestná sadzba za to, že bude pracovať s deťmi, že vyštuduje pedagogiku? žiadna. spoločnosť ho odsúdi v momente, keď začne obťažovať deti, ktorým spôsobí psychickú alebo fyzickú ujmu na zdraví.
    • 13 posts
    26. augusta 2015 21:38:03 CEST
    ja predsa neobhajujem ľudí ktorí páchajú trestné činy a ubližujú iným ľuďom a zvlášť deťom. Ale skús sa vžiť do situácia dospievajúceho chlapca, ktorý zisťuje že mu je dobre v spoločnosti detí. Lepšie ako spolužiačok a žien všeobecne. Tak sa prihlási za vedúceho modelárskeho krúžku možno. A potom na pedagogickú školu napríklad. A zisťuje že ľudia ako on, napriek tomu že nikdy nikomu neublížili sú extrémne kriminalizovaní. Ak sa to o nich okolie dozvie. Cítila by si sa super? A utekala by si za doktormi? Mnohí to riešia sebevraždou.
  • 26. augusta 2015 19:04:50 CEST
    Důvěřuj,ale prověřuj.Zajdi k očnímu.
  • 26. augusta 2015 17:47:06 CEST
    neverím vlastným očiam, čo čítam

štatisticky 1-2% populácie trpí na túto diagnózu, ktorá je podľa všetkého vrodená, je to porucha vo vývine mozgu počas tehotenstva. v tomto smere je to niečo ako dysgrafia a dyslexia. treba sa s tým naučiť žiť, ale súčasne to treba liečiť, aby to zostalo len pri náklonnosti k deťom a neprešlo k trestnému činu sexuálneho zneužívania... média radi o tomto informujú, ale je neskutočne veľa prípadov, ktoré nie sú ani verejnosti známe. podľa mňa je to správne, lebo ide o deti, ktoré sa nevedia brániť.

neviem, je rozdiel mať rád deti a fotiť nahé deti, zbierať také obrázky, mať sexuálne predstavy s nimi a pod. veď to je choré. a nech mi nikto nepovie, že veď taký človek by nikdy dieťaťu neublížil. no minimálne má k tomu veľmi, veľmi blízko.

veď treba si to celé obrátiť. ja mám malé zraniteľné dieťa, môžem mu všetko vysvetľovať a nejaký deviant ho v parku bude obťažovať. tak asi to nebudem brať tak veľmi v pohode, máš to ťažké v živote, že s takým niečím musíš žiť, tak kľudne obťažuj ďalej a manipuluj s tým dieťaťom
  • 26. augusta 2015 17:31:09 CEST
    Myslím,že tvých 99% vzniklo na tom,že se ti nic osobního nestalo.Co říkáš nedává trochu smysl v tom,že sadisti nejsou relativně v pohodě,protože......Je to uplne stejný jako s pedofilama.(teda krom toho,že spolecensky je méně přijatelný pedofilismus-zcela logicky).nicméně použiju li tvůj výklad... sadista není v pohodě proto,že se může koukat na video a realizovat se v klubu... protože,pokud je narusenej,bude i tohle v něm vyvolávat potřebu zacházet dal a dal... (Viz.článek níže)stejně jako u tebou zmíněného 1% pedofilů.realizace svých chutí tedy neznamená,že je daný jedinec méně nebezpečný.Je to sebeovládání a bůh ví čim ještě-to už je na odbornou diskuzi,na kterou nejsem kvalifikovaná.
    Prostě a jednoduše dokud se ti nic neprihodi, chápu,že "prevenci"povazujes za úsměvné téma.
    • 13 posts
    26. augusta 2015 17:08:35 CEST
    to nie je sarkazmus. Súhlasím s tvrdením Antikapitalistu že prevažná väčšina pedofilov (ja osobne si myslím že dobre viac ako 99% ) je úplne v pohode a deťom by nikdy neublížili fyzicky a ani psychicky. A súčastne si myslím že je to to najhoršie s čím sa môže človek narodiť. My sadisti sme králi oproti nim. Môžeme sa stretávať, realizovať relatívne slobodne, pozerať filmy. Oni nesmú ani kreslené.
  • 26. augusta 2015 16:52:52 CEST
    pravda,na některých to stejně nezanecha žádné následky.myslím tu školu :D.
    Uchylaci mi nevadej,vyrůstala jsem na místě s největší frekvenci balonaku v praze.To,že mě před x lety nenalozil chlap do auta,kvůli nabízené panence a sladkostem..za to můžu bejt vděčná pravé mámě,která nás ostražitě školila od chvíle,kdy to šlo a tak jsem místo v autě skončila tady :D.Mám osobní zkusenost,nechápu tvůj sarkasmus (teda pokud to tak myslíš) Ale lepší ostražitost,než oči pro pláč.V čemkoliv.
    • 13 posts
    26. augusta 2015 16:40:12 CEST
    deťom predsa. Čo si myslíš. Kde sa pedofili prednostne zamestnávajú.
  • 26. augusta 2015 16:32:56 CEST
    Komu komu leonku??
    • 13 posts
    26. augusta 2015 16:11:12 CEST
    a ešte by im mali zakázať chodiť do školy, do kostola a na krúžky.
  • 26. augusta 2015 0:21:01 CEST
    No lepší když šíří paniku na základě které rodiče dají svým dětem alespoň jednu dobrou radu a od brzkého mládí je nabádají k tomu,nenastupovat do auta k cizím lidem,nebavit se s cizími muzi a nebrat bonbónky.Něco za něco-vždycky to tak je.
  • 26. augusta 2015 0:12:22 CEST
    To je podobné ako s pedofilmi.
    Väčšina pedofilov je úplne v pohode, ale hovinári šíria morálnu paniku v dôsledku zopár násilníkov.
  • 25. augusta 2015 23:24:12 CEST
    Nikdo se s tebou přece nehada a už se tu i dokonce objasnilo,jak to bylo míněno.Mimochodem sdílím stejný názor na to,že je reálné,že se za bdsm může schovávat lecjaky parazit,protože jsou k tomu lepší podmínky,než v klubu pejskaru.pokud nejde o zoofila.Takze,neboj,nikdo ti neobvinuje ovečky,ale realita je prostě taková,že pokud média budou prezentovat a publikovat bdsm jako článek níže (necetla jsem,ale dle komentářů bude stejny,jako stovka mu podobných),bude jed.o co pises (až ukrivdene bych řekla),protože média se postarají o pohled na věc veřejné nezainteresovane společnosti sama.
    • 13 posts
    25. augusta 2015 23:07:29 CEST
    predsa rôzni anonymní virtuálni pisálkovia nereprezentujú nikoho. Reálni BDSM+ nie sú o nič lepší ale ani o nič horší ako bežná populácia ľudí. A prevažná väčšina z nich ozaj nie je psychicky narušená.
  • 25. augusta 2015 21:35:21 CEST
    A co moznost pred vsetkymi tymi, ktorym to stoji? :-)))
  • 25. augusta 2015 20:43:59 CEST
    ty si také pažravé veď povedz rovno, že chceš len obložené chlebíky a nie že prídeš hrozné trdlo pozrieť ja sa žien bojím, o mne to je známe široko ďaleko
  • 25. augusta 2015 20:39:17 CEST
    Hrozne_trdlo - pridem ta pozriet domov, prichystaj chlebiky a teba samozrejme neocakavam:-)

Ale samozrejme, kazdy zdravo mysliaci clovek si uvedomuje, ze sa nema odhalovat pred detmi a pred osobami, ktore o to nestoja.

Pozn. Samozrejme ani pred vsetkymi tymi, ktori o to stoja:-)
  • 25. augusta 2015 20:24:05 CEST
    kde zvykneš takto najčastejšie chodiť, v aký čas? to aby som sa tým miestam vyhýbal, samozrejme