Forums » Nekategorizováno

Obraz spoločnosti o BDSM

• 23. augusta 2015 13:48:11 CEST
    Ja nešťastný zemepáááán
  • 23. augusta 2015 13:47:39 CEST
    chúdaťko
  • 23. augusta 2015 13:45:00 CEST
    to sa mi nechce už. idem upratovať moj šatnik kokso. To je čisté sado maso pachane na Domine...
  • 23. augusta 2015 13:42:40 CEST
    no a prečítaj si moje prvé dva príspevky v téme
  • 23. augusta 2015 13:42:38 CEST
    To že niekto niekoho mláti núti ho do niečoho neznamená hneď že to je bdsm.
  • 23. augusta 2015 13:40:02 CEST
    je tam napísané, že praktizovali sadomasochistické hry...
  • 23. augusta 2015 13:40:01 CEST
    leda tak pusu na zadok.

No takto, keby to zostalo medzi nimi nech sa režu kolko chcu dajmetomu ak to vyhranime. Ale nechat sa manipulovat k tomu ze ublizi niekomu inemu, už je o tom že musi byt aj ona pošahana a s laskou a zamilovanostou to uz nema nič spoločne. Aj zamilovany a odovzdany subo musi byť tak proste pri zmysloch ze povie No tak toto ne, končim, udam ťa na policii
    • 9 posts
    23. augusta 2015 13:39:21 CEST
  • 23. augusta 2015 13:38:18 CEST
    Nikde tam nie je napísané že praktizovali Bdsm.
  • 23. augusta 2015 13:34:46 CEST
    ale ja netvrdím, že čo robili bolo správne, to nemá nič spoločné s praktikami bdsm, lenže ona to robila dobrovoľne a pod záštitou bdsm.

čítaj ma pozorne, lebo dostaneš na zadok
  • 23. augusta 2015 13:32:44 CEST
    keby si to robili len medzi sebou, a boli štastní, tak nech. Ale už nasilie na iných nie je s znakom zdraveho rozumu. U oboch tymto padom.
  • 23. augusta 2015 13:31:34 CEST
    v tomto velmi s tebou suhlasim. Subinka/subo nie je o tom, že neviedia čo kde, nechajú sa manipulovať v tom negativnom zmysle slova a su proste trubky pre to su subovia. Pre mna musi byt sub protajšok velmi silnou osobnostou. Niečo podobne ako v beznom obraze rodiny. Chlap/Dom hlava rodiny, ale manželka/sub krkom ktorý tu hlavu drží.
  • 23. augusta 2015 13:29:25 CEST
    ja asi čítam iný článok. sú tam výrazy "naviedol ju", "dovolila mu", "podriadila sa mu"...

ja tam nevidím žiadnu zmienku, aby robila niečo násilím, aby sa vyhrážal jej rodine alebo aby niečo robila pod nátlakom. robila to preto, lebo stratila hlavu a "milovala ho"... teda všetko čo robila bolo so súhlasom, bol tam konsenzus...
  • 23. augusta 2015 13:24:11 CEST
    plny suhlas. Prečo by sme mali vytvárať akykolvek obraz o bdsm, ved my nie sme hendikepovaní ani rasovo diskriminovaní :D ved proste sa len hrame :D tot vsjo. ja stale nechapem prečo šíriť osvetu mimo Ds sveta o bdsm. Boha ved to nie je ako osveta o dojčení :D proste si šukáme ako chceme, hrajeme sa ako chceme a nepotrebujem aby ma nikto okrem mojho partnera alebo suba alebo priatelov ktorí su tiež uchylaci chapal. Načo sa prezentovať. a takyto članok? no nech si myslia ludia čo chcú. nemam sa za čo ospravedlnovat za to že na subovi zlamem osem rakosiek, ked je spokojny on aj ja. Asi tak. Toto je trestný čin. Nič viac. Bol vykonaný na ludoch, ktorí si to teda velmi nepriali. Asi tak.
    • 4 posts
    23. augusta 2015 12:33:31 CEST
    ......asi prestanem uznávať Bdsm a dám sa na niečo iné.... len nájsť niečo čo bude rovnako in.....
  • 23. augusta 2015 11:09:33 CEST
    ty vrčko
  • 23. augusta 2015 10:56:04 CEST
  • 23. augusta 2015 10:55:01 CEST
    Takze podla teba nejaky alkoholik, ktory o BDSM ani nechyroval, ked pride domov zmlati zenu a znasilni ju, tak ma vlastne Ds vztah? Ved dominoval nad zenou, ona si to nechala robit. A dokonca sa jej aj dostal pod kozu, kedze to vacsina zien nikdy nejde oznamit na policiu.
    • 9 posts
    23. augusta 2015 10:53:20 CEST
    ten článok je o obyčajnom domacom týraní,ktoré z BDSM nemá nič spoločné.plus trestný čin psychicky narušeného človeka....
    toto má byť dôvod zanevriet na BDSM? smiešne....
    aj tak,je to v každom z nás,mozes to potlačiť,ale nie zahodiť ako pokazené hodinky....
    a vôbec,prečo by mali ľudia BDSM uznávať,veď to nieje hudobný štýl ani náboženstvo.niesme o nič lepší,ani horší ako ostatný ľudia,úplne postačí ked nás nechajú žiť si po svojom....
  • 23. augusta 2015 10:52:09 CEST
    súhlasím s mastterr
    narušený psychopat nemá nič spoločné s bdsm, kde sú 3 pravidlá SSC???

súhlasím s Dadulka11, psychopati, alkoholici, devianti sa objavujú len vo vanilkových vzťahoch podla mňa, lebo človek ktorý si uvedomuje že je bdsm orientovaný to zvykne mať pod kontrolou

hrozne_trdlo, ty strielaš stále vedla, porovnávaš jablká s hruškami a so slivkami, to že manipuloval s dievčinou nie je bdsm a už vôbec by som ju nenazvala subinkou, subinka sa nenechá ovplyvniť a manipulovať / ak to nemá v hlave vymlete/ a ak sa podriadi tak so vzájomným súhlasom - Consensual, bdsm je aj o tom že sa dodržiavaju aj dalšie podmienky a to safe a sane, teda bez telesnej a duševnej ujmy, dievčina mala spôsobované ujmy a nerobila to dobrovolne podla mňa ale pod nátlakom - ako sa v článku píše, že ju vydieral a vyhrážal sa jej blízkym
  • 23. augusta 2015 9:48:57 CEST
    aa sme doma na toto som čakala kedy ma chytíš za slovíčko...isteže ani naživo
    páči sa mi občas tvoj detailizmus
  • 23. augusta 2015 9:47:42 CEST
    ja ani naživo. ktorá si ma neskrotí, tá si ma nezaslúži
  • 23. augusta 2015 9:42:14 CEST
    to áno každý druhý by som povedala ale to je odo mňa asi už len recesia
    isteže neposlúchnem každého chlapa na nete len preto aby som mu dokázala že subinka som
  • 23. augusta 2015 9:40:26 CEST
    ale tých "bla bla domíkov" je neskutočne veľa. podľa mňa si subina, akurát chceš, aby sa ti dostal niekto pod kožu, lebo ty sa mu nedáš hneď k nohám...
  • 23. augusta 2015 9:36:25 CEST
    áno v tom D/s vzťahu si väčšina blabla domíkov myslí že to tak má byť
    ja asi nie som teda ozajstná subina lebo ja v tomto dosť odporujem
    s tým vanilkovým vzťahom ...tam ak sa to deje tam si žiadne BDSM neuvedomujú ani nevedia o čom to je...tam je to takto ponímané celé zverské a ja by som to nenechala bez trestu a následne bez psychiatrickej liečby
    vo vanilkových vzťahoch sa to deje podľa mňa viac ako v tých D/skových...ale zasa len môj pohľad na danú záležitosť